• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Canım merhaba benim bu konuşmamızdan sonra her gece kasılmalarım devam etti muhtemelen olmayacak dedim bugun 8. Günüm (transfer tarihi 26 kasım 5. Gün çift embriyo ) kan verdim bu akşam 12.88 çıktı anlamadım bu nasıl değer pozitif mi negatif mi
5 üstü pozitif demek oluyor canim 😍 insallah katlanarak devam eder gec tutunma olmus olabilir belki😊😊 hayirli haberlerini bekliyorum

Kızlar 29 kasımda pozitif haberini aldım dün yediğim birşey mi dokundu enfeksiyon mu kaptım bilmiyorum akşam başladı sabaha kadar kustum ve ishalim var hiç birşey kalmadı midemde yeni birşey de yiyemiyorum hastanede su kaybı için serum taktılar çok korkuyorum bebeğim etkilenir mi bişey olur mu

Çok belli değil ama var mı sizce?
IMG_20221205_084902.jpg

Kızlar 29 kasımda pozitif haberini aldım dün yediğim birşey mi dokundu enfeksiyon mu kaptım bilmiyorum akşam başladı sabaha kadar kustum ve ishalim var hiç birşey kalmadı midemde yeni birşey de yiyemiyorum hastanede su kaybı için serum taktılar çok korkuyorum bebeğim etkilenir mi bişey olur mu
Aynısı bana da oldu ishal başlamadi henüz ama sabaha kadar kustum daha doktora gidemedim bol sıvı tüket demiş doktorum sadece midem okadar kötü su bile içemiyorum

merhaba arkadaslar ben bir konuyu merak ediyorum tüp bebeğe baslayacagım bu adetimle birlikte. internette biraz arastırma yapayım dedim 15 yumurtamm toplandı 20 yumurtam toplandı diyen bir sürü kişi gördüm. benim 7 tane folikülüm var adetin ikinci günü yapılan ultrasonda bu nasıl 15 20 olabiliyor benim kafam cok karıstı böyle olunca üzüldüm 7 cok az değilmi

merhaba arkadaslar ben bir konuyu merak ediyorum tüp bebeğe baslayacagım bu adetimle birlikte. internette biraz arastırma yapayım dedim 15 yumurtamm toplandı 20 yumurtam toplandı diyen bir sürü kişi gördüm. benim 7 tane folikülüm var adetin ikinci günü yapılan ultrasonda bu nasıl 15 20 olabiliyor benim kafam cok karıstı böyle olunca üzüldüm 7 cok az değilmi
Yok 7 de güzel,iğne ile büyütülüyor yumurtalar o yüzden o kadar fazla sayıda yumurta oluşabiliyor zaten oluşan yumurtaların hepsi de olgun çıkmıyor.

Merhaba benimde ilk denemem bende cok heyecanlıyım beni2.adette çağırdı doktor kasım ortasına denk geliyor bende de prolaktin yüksek çıktığı için ve çok yumurta toplandığından dinlenmek için embriyolar donduruldu ilaç kullandım bende heyecanla bekliyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda 🤲🏻

Aynısı bana da oldu ishal başlamadi henüz ama sabaha kadar kustum daha doktora gidemedim bol sıvı tüket demiş doktorum sadece midem okadar kötü su bile içemiyorum
Ben de acile gittim ama tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için ona gidemedim inşallah birşey olmaz bebişlerimize az dinleneyim diyorum gözüme uyku girmiyor onu düşünmekten

Ben de acile gittim ama tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için ona gidemedim inşallah birşey olmaz bebişlerimize az dinleneyim diyorum gözüme uyku girmiyor onu düşünmekten
ben şimdi doktor dan geldim acil beni poliklinike yönlendirdi nedense .doktor sıvı tüket dedi mide bulantısı ilaç yazdı tüp bebek doktoruma attım ona sorup öyle içeceğim bebeğe bir şey olmaz demi dedim olmaz onlar her türlü besleniyorlar dedi başka kan tahlili vs bir şey istemedi ama benim yediğim balık (somon) dokundu onu yedikten sonra midem çok kötü oldu hala da toparlanamadm

ben şimdi doktor dan geldim acil beni poliklinike yönlendirdi nedense .doktor sıvı tüket dedi mide bulantısı ilaç yazdı tüp bebek doktoruma attım ona sorup öyle içeceğim bebeğe bir şey olmaz demi dedim olmaz onlar her türlü besleniyorlar dedi başka kan tahlili vs bir şey istemedi ama benim yediğim balık (somon) dokundu onu yedikten sonra midem çok kötü oldu hala da toparlanamadm
Ben de tüp bebek doktorumu aradım sıvı kaybı olmasın su içemezsen serum taktır bebeğe bişey olmaz dedi benim de sudan olmuş yaşadığım yerin içme sularında salgın varmış bu aralar

Merhaba kaderdaşlarım. 28 kasımda transfer oldum. Eşim azospermi. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Natural transfer ile tedavim devam etti. 1 aralıkta doktor yarım doz ovitrelle vurulmasını söyledi. Bugün Kandan beta hcg baktırdım 19 ama progesteron değerim 16 ya düşmüş. Transferden önce 20 idi. Transferden sonra progesteron değerine baktıran var mı? Bu değer kaç olmalı? Beta hcg ovitrelle kaynaklı yüksek. Bugün 7. Günüm bu değer ne zaman düşüecekte ne zaman yükselecek aklım almadı. Demekki gebelik yok. Az da olsa benim gibi olan bilgisi olan varsa lütfen destek olsun. Çok kötü hissediyorum kendimi :(

3. Güm dondurulmuş embriyo transferi kanda en erken kaçında belli olur ? Ovitrelle etkisi vücuttan ne zaman atılır. Sürekli düşünmekten yoruldum. Biri yardımcı olsun...

3. Güm dondurulmuş embriyo transferi kanda en erken kaçında belli olur ? Ovitrelle etkisi vücuttan ne zaman atılır. Sürekli düşünmekten yoruldum. Biri yardımcı olsun...
3.gun embiryosunu 9.gun kanda öğrendim. 7.gu de çok çok silik erken gebelikte öğrendim ama onda ovitrelle etkisside vardı galiba 11. Günle 6.gun arası çok koyulaşma olmamıştı.
Çatlatma iğnesi 12 gün sobra vücuttan atılıyor ama geç dillenmeyse testte farklı çıkıyor 9 da da 11 de de çıkan var transfer sonrasi

Merhaba kızlar umarım hepiniz pozitifi gorursunuz bende cuma gunu transfer olacagım ilk transferim olumsuz maalesef ikinci olacak bu. Benim sormal istediğim size progesteron değeriniz transfer de kactı bazısı yuksek olması lazım diyor bazı kişiler 1 n altında olması lazım diyor kafam karıştı. Birde rahim kalınlıgınız kactı cevaplayab olursa sevinirim

Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti.
6. Gün 24
9. Gün 72
12. Gün 115
Doktor ilaçlarımı kesmedi. 2 gün sonra tekrar test istedi. Benim umutlarım gittikçe bitiyor. Artması bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım ya da bu durumla çevresinde karşılaşmış arkadaşlarım var mı ? Bana yazarsanız çok mutlu olurum

Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti.
6. Gün 24
9. Gün 72
12. Gün 115
Doktor ilaçlarımı kesmedi. 2 gün sonra tekrar test istedi. Benim umutlarım gittikçe bitiyor. Artması bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım ya da bu durumla çevresinde karşılaşmış arkadaşlarım var mı ? Bana yazarsanız çok mutlu olurum
Neden umudunuz bitiyir değer 2 katına çıkmış sadece 12.gun biraz az çıkmış o da %60 artsa yetiyormus ki artmista

Back