Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midede enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi iki gün içtim antibiyotiği şu anda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama vajinamda beyaz beyaz peynirimsi şeyler var internetten baktım zaman vajina mantarı deniliyor ama ne bir yanma ne bu kaşındı hiçbir şey yok böyle olup da hamile olanlar var mı acabaAntibiyotik ne için kullandın doktor mu verdi umarım hayırlısı olur canım inşallah pozitif görürsün benimde yumurtam çatladı 18 de pazartesi test vercem ama çok korkuyorum yine negatif görcem diye 1 yıl artı kasımda 5.ayım olcak ilk defa çatladı umutluyum aslında ama bi yandan korkuyorum
İnşallah Rabbim en yakın zamanda bizlere nasip edecek bu güzel mutluluğu umudumuz hiçbir zaman yitirmeyelim bana da 7 ay oldu ama umudum varAntibiyotik ne için kullandın doktor mu verdi umarım hayırlısı olur canım inşallah pozitif görürsün benimde yumurtam çatladı 18 de pazartesi test vercem ama çok korkuyorum yine negatif görcem diye 1 yıl artı kasımda 5.ayım olcak ilk defa çatladı umutluyum aslında ama bi yandan korkuyorum
Vajina mantarı engel değil ama ilişki olmasa daha iyi eşinde enfeksiyon kapabilir fitil veriyorlar 3 günlük genelde hafif düzeyde büyük ihtimal senin kaşıntı yanma ve akıntı çok gelmiyorsaMidede enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi iki gün içtim antibiyotiği şu anda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama vajinamda beyaz beyaz peynirimsi şeyler var internetten baktım zaman vajina mantarı deniliyor ama ne bir yanma ne bu kaşındı hiçbir şey yok böyle olup da hamile olanlar var mı acaba
İnşallah güzel haber alırsınİnşallah Rabbim en yakın zamanda bizlere nasip edecek bu güzel mutluluğu umudumuz hiçbir zaman yitirmeyelim bana da 7 ay oldu ama umudum var
Akıntınız oldu mu acaba ?17de yumurtlama oldu 18 inde çatladı ilk şüphelenmeme sebep olan koyulaşmayı 25 inde görmeye başladım canım ama böyle her gün test yapıyorum ve aynı çıkıyodu allah allah dedim sonra 2 gün sonra kan verdim değerim 9 çıktı
Benimde şuan öyle bembeyaz akıntı. Kaşıntı vs yok dün kaşık ağrım vardı. Bel ağrım birde hafif bulantı enfeksiyon mu diye düşündüm. idrar kan verdim hiç enfeksiyon çıkmadı. Bugünde dediğiniz gibi akıntım oluyor inş hamileyizdşr.Midede enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi iki gün içtim antibiyotiği şu anda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama vajinamda beyaz beyaz peynirimsi şeyler var internetten baktım zaman vajina mantarı deniliyor ama ne bir yanma ne bu kaşındı hiçbir şey yok böyle olup da hamile olanlar var mı acaba
Yaa resmen yok göstermiş lh önemli demekki sağol canım sağlıkla gelsin bebişin17de yumurtlama oldu 18 inde çatladı ilk şüphelenmeme sebep olan koyulaşmayı 25 inde görmeye başladım canım ama böyle her gün test yapıyorum ve aynı çıkıyodu allah allah dedim sonra 2 gün sonra kan verdim değerim 9 çıktı
Gençsin sen daha canim şansın çok yuksekkk27 yaşındayım, 26 aylık evliyim. Bebişte 11 ay olucak, bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun
Canım bende senin gibi 17 sinde yumurtlama gördüm. O zaman adete 8 gün falan kalmıştı. Henüz adet olmadım 4 gün geçti. Geç yumurtlama gördüğüm için de olmamış olabilirim diyorum. Belirti olarak hiç bişey yok ne adetle ilgili ne hamilelik le ilgili. Bugün ovulasyon testi yaptım koyu diyr bakmak in ama sıvı alımını kesmeden baktım 2. Çizgi pek yok gibi bişey Di. Sen çok erken öğrenmiş sin.. Normalde yumurtlama dan 17 gün sonra yapın diyorlar. Bugün akıntım başladı beyaz şeffaf. Adet öncesi akıntı oluyor muydu hatırlamıyorum17de yumurtlama oldu 18 inde çatladı ilk şüphelenmeme sebep olan koyulaşmayı 25 inde görmeye başladım canım ama böyle her gün test yapıyorum ve aynı çıkıyodu allah allah dedim sonra 2 gün sonra kan verdim değerim 9 çıktı
Ben 17. Gün regl oluyorum iğneden sonra cnmÇatlama iğnesinin 16.günüydü bugün, hala regl olmadım. Sizler iğneden sonra kaçıncı günde regl oldunuz?
Ben de yumurtlama haftamdan beri var o. Ama bilemiyorum belki inip çıkan hormonlardan dolayıdır.Kızlar bu ay regl başından beri kasıklarımın iki tarafında da batma oluyor. Sizde de benzer bir durum var mı?
Ayni şey bende dr var şuan yumurtlama dönemini atlattım bugun sağ kasıgim batıyor resmenKızlar bu ay regl başından beri kasıklarımın iki tarafında da batma oluyor. Sizde de benzer bir durum var mı?
Şuan evet akıntım var çok az şeffaf bir akıntı oluyorAkıntınız oldu mu acaba ?
Amin canım allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin tez zamanda ❤Yaa resmen yok göstermiş lh önemli demekki sağol canım sağlıkla gelsin bebişin