• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya, her ilaç sanırım herkese aynı etkiyi göstermiyor ya burda iğne olan çok oldu klomen le.buyumeyen duydum, hayırlısı bakalım yeni ay neler olacak
Benim Mart ayında sadede klomenle 2 yumurtam 20 mm geçmişti, nisanda femara ile 1 yumurtam 20 mm geçti şimdi klomen kullandım sadece 1 yumurta 10 mm üzerindeydi doktor iğne verdi haliyle.yani demem o ki bikaç ay bile çok şey etkiliyor

Benim Mart ayında sadede klomenle 2 yumurtam 20 mm geçmişti, nisanda femara ile 1 yumurtam 20 mm geçti şimdi klomen kullandım sadece 1 yumurta 10 mm üzerindeydi doktor iğne verdi haliyle.yani demem o ki bikaç ay bile çok şey etkiliyor
Tabiki canım vücut değişiyor sonuçta birde herkesin vücudu aynı olmuyor. Hayırlısı olsun hakkımızda 🌼

Kayseride gokalp hoca var yakın mi bilmiyorum şehir dışı düşünürsen bak derim
canım eğer gidersem adanaya gidebilirim, kayseriler çok çok uzak kalır, adana buraya 1 saat felan ve treni var gibi şeyler, adanada güzel bir yer var, yıllaaaaaaar önce gitmiştim ama devamı gelmedi orda, yarım kaldı, bu sefer tutsa keşke ama bel ağrım devam, kasıklardan bacaklarıma soğukluk vuruyor gibi, karnım şiş :( beklemedeyim hala

Kızlar annemin ust kat komsusu aynı hepimiz gibi bebek icin bazı yollardan gecmis aşılama yaptırmış tutmamiş en son bi sefer tüp bebek denemişler çift yumurta ikizleri oldu 6 aylıklar insan severken bile mutlu oluyor ev şenlendi resmen ikiz nasıl olur derdim hep ama valla gayette güzel büyüyorlarmış 🤗🤗🤗🤗 benzer süreclerde olunca oetak bi nokta bulunuyor

Kızlar annemin ust kat komsusu aynı hepimiz gibi bebek icin bazı yollardan gecmis aşılama yaptırmış tutmamiş en son bi sefer tüp bebek denemişler çift yumurta ikizleri oldu 6 aylıklar insan severken bile mutlu oluyor ev şenlendi resmen ikiz nasıl olur derdim hep ama valla gayette güzel büyüyorlarmış 🤗🤗🤗🤗 benzer süreclerde olunca oetak bi nokta bulunuyor
Ne güzel ya maşallah 🧿😍
Darısı bizlerin başına olsun inşallah♥️

Back