• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsın🥰 eğer olmazsa tüp bebeğe geçiş yapmayı düşünüyo musun? İnşaAllah bu aşamaya kalmaz bu ay güzel haberi alırsın ama olur da eğer tutmazsa tüp bebekte kesin olur diye düşünüyorum ama önce Allahın takdiriyle tabi🤲🏻 hiç bi sorununuz yoktu çünkü yıllar sonra denemekte fayda var. Rabbim bu meseleyi aklınıza tekrardan koymuş nasibiniz şimdidir belkide bir kez olsun denemekte fayda var bence benim eltimde 8 yıl beklemişler tedaviyle yapmak istememişler ama 8 yıl sonra tüp bebekle yavrularına kavuştular çok şükür şimdi 9 yaşında keşke daha en başında yapsaydık diyolar.
Ahhh canım valla ağlattın beni :) kurban olduğum Allah im içimizi biliyor, yani inşallah olur kuzum ama olmaz ise tup bebek masrafli baya napariz inan daha tam cozumleyemiyorum :(

Ben senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsın🥰 eğer olmazsa tüp bebeğe geçiş yapmayı düşünüyo musun? İnşaAllah bu aşamaya kalmaz bu ay güzel haberi alırsın ama olur da eğer tutmazsa tüp bebekte kesin olur diye düşünüyorum ama önce Allahın takdiriyle tabi🤲🏻 hiç bi sorununuz yoktu çünkü yıllar sonra denemekte fayda var. Rabbim bu meseleyi aklınıza tekrardan koymuş nasibiniz şimdidir belkide bir kez olsun denemekte fayda var bence benim eltimde 8 yıl beklemişler tedaviyle yapmak istememişler ama 8 yıl sonra tüp bebekle yavrularına kavuştular çok şükür şimdi 9 yaşında keşke daha en başında yapsaydık diyolar.
Ama hala bacaklarda sanci kasik kisminda agri devam ediyor😞

Benimde iptal olacak gibi. 5 gün önce benimde 6 7 mm idi bugün gittim yine aynı. Ilaç dozlarını değiştirip cuma gel dedi bakalım. Ay bitiyor zaten aralık ayına kaldık 🤷‍♀️
Özel son günlere hemen iğnelerle büyütme çabasına gidiyo devlet birakiyo çünkü döngü günüm bitti bu arada incir kürünü çok duydum ve bende başladım günlük 5 er tane incir yesen belki faydaso olur heryerde incir kürü deli gibi anlatılıyor

canımm, henuz vermedım adet beklıyorum hala gelmedı gögüslerime dokunamıyorum yururken bıle agrıyor hala ılacların etkısımı en anlamadım ,doktorumda bısey kullanma dedı adet sokturucu vs. bu hafta tekrar kan ver dedı beklıyorum bende bakalım adet olsam ıkıncı ıcın gorusmeye gıdecegım ama gelmedı daha bugun iğnenin 18.günü, aşılamanın 16.
Canım değerin sıfırı görmediği sürece adet olamazsın ihmal etme bence kan ver eğer değerin kendi sıfırlanmazsa ilaç veriyorlar bende düşük yaptığımda haftada ikişer kere test vermiştim iki hafta üst üste doktor düştüğünü görmemiz lazm demisti

Bende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledir🤲🏻
Hamileliğin ilk ayı aşırı akıntı oluyo afedersen altına kaçırmış gibi oluyo çamaşır kokusuz bı akıntı canım senin çok mu akintin

Özel son günlere hemen iğnelerle büyütme çabasına gidiyo devlet birakiyo çünkü döngü günüm bitti bu arada incir kürünü çok duydum ve bende başladım günlük 5 er tane incir yesen belki faydaso olur heryerde incir kürü deli gibi anlatılıyor
Incire geçen ay başladım ama ateş basması tekrar olduğu için bıraktım normal yiyorum sadece günde 3 4 tane. Benim doktor regli 2. Günü gittiğimde çok güzel 6 7 mmlik 1 tanecik yumurta böyle olsun istiyoruz ilaç ile uyaracağız bunu dedi ama 5 gün kullandım bana mısın dememiş. Cumaya kadar yine kullancam bakalım inşallah biraz büyür. Seninde tek yumurtaydı dimi :(

Canım değerin sıfırı görmediği sürece adet olamazsın ihmal etme bence kan ver eğer değerin kendi sıfırlanmazsa ilaç veriyorlar bende düşük yaptığımda haftada ikişer kere test vermiştim iki hafta üst üste doktor düştüğünü görmemiz lazm demisti
Evet doktorumda sıfırlanmayi görmemiz lazım dedi , adet bile olsan test yaptır dedi. Vereyim bir test bakalım 🤢

Devlet hastanesinde aşılama oluyor mu

Bende iki saat önce aşılamadan çıktım kızlar, hayırlısı artık🙏🏼 Yalnız çıkarken doktor eşime iki üç gün sonra test alıp test yapın yinede demiş.. iki üç güne ne belli olur ki🤔

Incire geçen ay başladım ama ateş basması tekrar olduğu için bıraktım normal yiyorum sadece günde 3 4 tane. Benim doktor regli 2. Günü gittiğimde çok güzel 6 7 mmlik 1 tanecik yumurta böyle olsun istiyoruz ilaç ile uyaracağız bunu dedi ama 5 gün kullandım bana mısın dememiş. Cumaya kadar yine kullancam bakalım inşallah biraz büyür. Seninde tek yumurtaydı dimi :KK43:
Bana adet söylemedi ama benim Kasım 2 sen bugüne kadar sadece 8 mm dedi diğer ay ilaç dozunu yükselterek tekrar baslicaz dedi

Ben hala adet olamadım aşılamanın on beşinci günü 12. Gün kan verdim negatif çıktı ama test yaptırdığım yer küçük bir polikinlikti yüzde yüz negatif dedi sonuca hamile olma ihtimalim var mı ki yeniden test yaptırsam mı çok kararsızım
Canım benimde öyle negatif çıktı 15.gün. Reglim 18.gün geldi

Back