- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Ahhh canım valla ağlattın beni :) kurban olduğum Allah im içimizi biliyor, yani inşallah olur kuzum ama olmaz ise tup bebek masrafli baya napariz inan daha tam cozumleyemiyorumBen senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsıneğer olmazsa tüp bebeğe geçiş yapmayı düşünüyo musun? İnşaAllah bu aşamaya kalmaz bu ay güzel haberi alırsın ama olur da eğer tutmazsa tüp bebekte kesin olur diye düşünüyorum ama önce Allahın takdiriyle tabi hiç bi sorununuz yoktu çünkü yıllar sonra denemekte fayda var. Rabbim bu meseleyi aklınıza tekrardan koymuş nasibiniz şimdidir belkide bir kez olsun denemekte fayda var bence benim eltimde 8 yıl beklemişler tedaviyle yapmak istememişler ama 8 yıl sonra tüp bebekle yavrularına kavuştular çok şükür şimdi 9 yaşında keşke daha en başında yapsaydık diyolar.
Bugun başladım incire bakalm ayın birinde hastalanmam.lazmevet ıncır cok faydalıymıs havucta catlatma ıcın. :)
Ama hala bacaklarda sanci kasik kisminda agri devam ediyorBen senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsıneğer olmazsa tüp bebeğe geçiş yapmayı düşünüyo musun? İnşaAllah bu aşamaya kalmaz bu ay güzel haberi alırsın ama olur da eğer tutmazsa tüp bebekte kesin olur diye düşünüyorum ama önce Allahın takdiriyle tabi hiç bi sorununuz yoktu çünkü yıllar sonra denemekte fayda var. Rabbim bu meseleyi aklınıza tekrardan koymuş nasibiniz şimdidir belkide bir kez olsun denemekte fayda var bence benim eltimde 8 yıl beklemişler tedaviyle yapmak istememişler ama 8 yıl sonra tüp bebekle yavrularına kavuştular çok şükür şimdi 9 yaşında keşke daha en başında yapsaydık diyolar.
Hadi gözün aydın canım inşallah değerin uca uca katlanır da Kasım ayı minigimizi kuacagina alırsın23.74 çıktı2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
Ayyy maşallah sağlıkla yükselsin dünyaya gelsin inşallah Kasım ayı minigimizArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Özel son günlere hemen iğnelerle büyütme çabasına gidiyo devlet birakiyo çünkü döngü günüm bitti bu arada incir kürünü çok duydum ve bende başladım günlük 5 er tane incir yesen belki faydaso olur heryerde incir kürü deli gibi anlatılıyorBenimde iptal olacak gibi. 5 gün önce benimde 6 7 mm idi bugün gittim yine aynı. Ilaç dozlarını değiştirip cuma gel dedi bakalım. Ay bitiyor zaten aralık ayına kaldık
Canım değerin sıfırı görmediği sürece adet olamazsın ihmal etme bence kan ver eğer değerin kendi sıfırlanmazsa ilaç veriyorlar bende düşük yaptığımda haftada ikişer kere test vermiştim iki hafta üst üste doktor düştüğünü görmemiz lazm demisticanımm, henuz vermedım adet beklıyorum hala gelmedı gögüslerime dokunamıyorum yururken bıle agrıyor hala ılacların etkısımı en anlamadım ,doktorumda bısey kullanma dedı adet sokturucu vs. bu hafta tekrar kan ver dedı beklıyorum bende bakalım adet olsam ıkıncı ıcın gorusmeye gıdecegım ama gelmedı daha bugun iğnenin 18.günü, aşılamanın 16.
Hamileliğin ilk ayı aşırı akıntı oluyo afedersen altına kaçırmış gibi oluyo çamaşır kokusuz bı akıntı canım senin çok mu akintinBende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledir
Incire geçen ay başladım ama ateş basması tekrar olduğu için bıraktım normal yiyorum sadece günde 3 4 tane. Benim doktor regli 2. Günü gittiğimde çok güzel 6 7 mmlik 1 tanecik yumurta böyle olsun istiyoruz ilaç ile uyaracağız bunu dedi ama 5 gün kullandım bana mısın dememiş. Cumaya kadar yine kullancam bakalım inşallah biraz büyür. Seninde tek yumurtaydı dimiÖzel son günlere hemen iğnelerle büyütme çabasına gidiyo devlet birakiyo çünkü döngü günüm bitti bu arada incir kürünü çok duydum ve bende başladım günlük 5 er tane incir yesen belki faydaso olur heryerde incir kürü deli gibi anlatılıyor
Evet doktorumda sıfırlanmayi görmemiz lazım dedi , adet bile olsan test yaptır dedi. Vereyim bir test bakalımCanım değerin sıfırı görmediği sürece adet olamazsın ihmal etme bence kan ver eğer değerin kendi sıfırlanmazsa ilaç veriyorlar bende düşük yaptığımda haftada ikişer kere test vermiştim iki hafta üst üste doktor düştüğünü görmemiz lazm demisti
Devlet hastanesinde aşılama oluyor muÖzel son günlere hemen iğnelerle büyütme çabasına gidiyo devlet birakiyo çünkü döngü günüm bitti bu arada incir kürünü çok duydum ve bende başladım günlük 5 er tane incir yesen belki faydaso olur heryerde incir kürü deli gibi anlatılıyor
Evet oluyor canim ama şartları varrDevlet hastanesinde aşılama oluyor mu
Bana adet söylemedi ama benim Kasım 2 sen bugüne kadar sadece 8 mm dedi diğer ay ilaç dozunu yükselterek tekrar baslicaz dediIncire geçen ay başladım ama ateş basması tekrar olduğu için bıraktım normal yiyorum sadece günde 3 4 tane. Benim doktor regli 2. Günü gittiğimde çok güzel 6 7 mmlik 1 tanecik yumurta böyle olsun istiyoruz ilaç ile uyaracağız bunu dedi ama 5 gün kullandım bana mısın dememiş. Cumaya kadar yine kullancam bakalım inşallah biraz büyür. Seninde tek yumurtaydı dimi
Evet canım Verde en azından ilaç kullanman gerekirse kullanırsın Adet olup vücudun rahatlarEvet doktorumda sıfırlanmayi görmemiz lazım dedi , adet bile olsan test yaptır dedi. Vereyim bir test bakalım
Evet oluyo sebebsiz infertileyi aşılamaya yönlendiriyorlar bir yıllık evliyim bir düşüğüm var ve düşükten snra bir daha olmadı aşılamaya yonlendirdilerDevlet hastanesinde aşılama oluyor mu
Canım benimde öyle negatif çıktı 15.gün. Reglim 18.gün geldiBen hala adet olamadım aşılamanın on beşinci günü 12. Gün kan verdim negatif çıktı ama test yaptırdığım yer küçük bir polikinlikti yüzde yüz negatif dedi sonuca hamile olma ihtimalim var mı ki yeniden test yaptırsam mı çok kararsızım
Aynen canim yaEvet canım Verde en azından ilaç kullanman gerekirse kullanırsın Adet olup vücudun rahatlar
Şartları neler biliyor musunuzEvet oluyor canim ama şartları varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?