Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana adet söylemedi ama benim Kasım 2 sen bugüne kadar sadece 8 mm dedi diğer ay ilaç dozunu yükselterek tekrar baslicaz dedi
Gonal f 225 meriofert 75 i 5 gün kullandım. Bugün gonal f 150 meriofertte 150 oldu bakalım 5 gün daha kullancam cuma sonuç ne olacak göreceğiz. Regli biteli 2 gün oldu daha.

Hamileliğin ilk ayı aşırı akıntı oluyo afedersen altına kaçırmış gibi oluyo çamaşır kokusuz bı akıntı canım senin çok mu akintin
Benim akıntım çok tuhaf net bişey diyemiyorum ama 3 gün önce özür dileyerek söylüyorum sarımsı bi renk adetken pıhtı şeklinde kanama olur ya o kıvamda bi an da tuvaletteyken düştü akıntı. Daha sonra akşamına beyaza döndü dün renksiz oldu bugunde beyaz sarı arası bişey çok karışık anlattım galiba ama aynen böyle oldu bu akıntılar varkende sürekli şiddetli bel ağrısı yaşıyorum şimdide kasıklarımda dolgunluk hissi var inşaAllah bunlar tutunmaya işarettir

Ahhh canım valla ağlattın beni :) kurban olduğum Allah im içimizi biliyor, yani inşallah olur kuzum ama olmaz ise tup bebek masrafli baya napariz inan daha tam cozumleyemiyorum
Evet haklısın canım çok pahalı ama durumunuzu sormak haddim değil o konuya girmek istemiyorum ama eğer orta halliyseniz bi şekilde belki bi çözüm bulunabilir gelen evlat bereketiyle geliyo gerçekten. Bende fiyatından dolayı çok kararsızım ama yeri geliyo evimize koltuk takımı alıyoruz 5bine yeri geliyo arabanın tekeri patlıyo 2bin masraf ona buna para harcıyabiliyoruz bi şekil yapıyoruz ama konu böyle bişeye gelince ikilemde kalıyoruz nolur ynlış anlamayın seni kastetmiyorum kimseyi kastetmiyorum okuyanlarda beni yanlış anlamasın ama bende pahalı diye yaptırmak istemiyodum parasından kaçıyodum ama son zamanlarda böyle düşünmeye başladım. Herşeye para harcayabiliyorum neden bunun için de yapmiyim dedim. Eğer benimde olmazsa bi şekilde bende parayı ayarlayıp tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşaAllahh

Gonal f 225 meriofert 75 i 5 gün kullandım. Bugün gonal f 150 meriofertte 150 oldu bakalım 5 gün daha kullancam cuma sonuç ne olacak göreceğiz. Regli biteli 2 gün oldu daha.
Ben sadece 5 gün klomen kullandım günde 1 kere özel çok fazla hormon yukluyo ve çok hızlı hareket ediyo devlet hormonu çok kullandirmiyo süre uzasada kendiliğinden ilerlemesini istiyo sürecin

İnşallah rabbim gönlüne göre versin hiç acele etme belirti arama bence bı kaç gün daha bekle sonra kan ver bakalım sonuç ne olacak merak ettim bak şimdi

Ben tahlillerimi goturdum özele bana 10 bin + ilaç masrafın toplam 15 i bulur dedi doktor

İnşallah rabbim gönlüne göre versin hiç acele etme belirti arama bence bı kaç gün daha bekle sonra kan ver bakalım sonuç ne olacak merak ettim bak şimdi
Bende kendimi dinlemek istemiyorum yapmıcam bu ay kendime bunu dedim ama bunlar olunca ister istemez kafamı kurcalıyo
Ben tahlillerimi goturdum özele bana 10 bin + ilaç masrafın toplam 15 i bulur dedi doktor
ben de bi kaç araştırma yaptım burda bi yerde okudum bahçeci de de 16bin tl fiyat vermişler tabi fiyat tahliller doğrultusunda da değişir elbet bakalım inşaAllah o aşamalara kalmayız da müjdeli haberler alırız

neden yanlış anlayayım canım benim, durum ortada alım gücü git gide düsüyor, ama bende sen gibi düşündüğüm için bebiş işine geri dönmüş oldum ve özel hastanede paralar dökerek tedavi oluyorum, sırf bunun için işimi bıraktım, tek maaşla zorluyor ama gerekirse kredi çekilir araba satılır, bir şu sonuç çıksın da valla duygularım gelip gidiyor. Kafam beş milyon parça vallahi

haa bir de bulunduğum şehirde bir tane tüp bebek merkezi var, oranında namı iyi değil, en yakın iyi yer adanada, oraya gitsem doktor her çağırdığında git gel yapmam lazım şehirler arası :)

Benim 19vardi iki tane sağ sol tarafta, diğerleri 15falandi. Zor ya Allah herkesin yardımcısı olsun

Öyle tabi ekonomi fena durumda herkesi sarstı bu durum maalesef. İnşaAllah bu aşamaya kalmadan bebişlerimize kavuşuruz

İnşallah canım inşallah rabbim bian önce bizim evlat hasretimizi dindirsin

haa bir de bulunduğum şehirde bir tane tüp bebek merkezi var, oranında namı iyi değil, en yakın iyi yer adanada, oraya gitsem doktor her çağırdığında git gel yapmam lazım şehirler arası :)
O konu sıkıntıymış neyse biz bu aşamaları şimdilik düşünmeyelim önümüzde 2-3 günümüz daha var bakarsın pozitifi yakalarız

Kayseride gokalp hoca var yakın mi bilmiyorum şehir dışı düşünürsen bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…