Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah çok sağol allah razı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz hayırlısıyla

Inşallah çok sağol allah razı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz hayırlısıyla
Amin canım inşaAllah Normal kaset testte yapmış mıydın? 12.günde sadece erken gebelik testlerimi doğruyu gösterir acaba çok kararsız kaldım

Papatyamveben-Mavi canım sen tekrardan test verdin mi? Belki değerlerinde değişme olmuştur beklemede misin hala?
canımm, henuz vermedım adet beklıyorum hala gelmedı gögüslerime dokunamıyorum yururken bıle agrıyor hala ılacların etkısımı en anlamadım ,doktorumda bısey kullanma dedı adet sokturucu vs. bu hafta tekrar kan ver dedı beklıyorum bende bakalım adet olsam ıkıncı ıcın gorusmeye gıdecegım ama gelmedı daha bugun iğnenin 18.günü, aşılamanın 16.

Kızlar adet sancısı cekmeye devam ediyorum, asılamanın 10. Günü, bu kadar uzun sancı tutmadığını gosterir dimi, adet olacagimdir dimi

Yarın tekrardan bi test ver istersen kafanda rahatlamış olur bakarsın bi muzice olur yükselir Allahtan ümit kesilmez eğer düşmüşsede bi iki güne olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar adet sancısı cekmeye devam ediyorum, asılamanın 10. Günü, bu kadar uzun sancı tutmadığını gosterir dimi, adet olacagimdir dimi
Bende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledir

Yarın tekrardan bi test ver istersen kafanda rahatlamış olur bakarsın bi muzice olur yükselir Allahtan ümit kesilmez eğer düşmüşsede bi iki güne olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım
aynen kuzum vereyım ben bır kan daha zaten cuma cok modum dustu daha falz negatıf bozamaz moralımı :) hayırlısı olsun herseyın Rabbım buyuktur en hayırlısını versın

Bende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledir
Bekliyorum valla canim bakalim neler olacak diye

Bekliyorum valla canim bakalim neler olacak diye
Ben senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsın eğer olmazsa tüp bebeğe geçiş yapmayı düşünüyo musun? İnşaAllah bu aşamaya kalmaz bu ay güzel haberi alırsın ama olur da eğer tutmazsa tüp bebekte kesin olur diye düşünüyorum ama önce Allahın takdiriyle tabi hiç bi sorununuz yoktu çünkü yıllar sonra denemekte fayda var. Rabbim bu meseleyi aklınıza tekrardan koymuş nasibiniz şimdidir belkide bir kez olsun denemekte fayda var bence benim eltimde 8 yıl beklemişler tedaviyle yapmak istememişler ama 8 yıl sonra tüp bebekle yavrularına kavuştular çok şükür şimdi 9 yaşında keşke daha en başında yapsaydık diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…