- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
23.74 çıktı2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
İkiniz adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllahhArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Amin canım inşaAllahInşallah çok sağol allah razı olsun inşallah sizde pozitifi görürsünüz hayırlısıyla
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıcakla artsın insallah
Amin çok teşekkürler İnşallah Allah isteyen herkese nasip ederİkiniz adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllahhBi kaç güne bizlerde böyle mutlu haber alırız inşaAllah
amın kuzummAmin çok teşekkürler İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder
canımm, henuz vermedım adet beklıyorum hala gelmedı gögüslerime dokunamıyorum yururken bıle agrıyor hala ılacların etkısımı en anlamadım ,doktorumda bısey kullanma dedı adet sokturucu vs. bu hafta tekrar kan ver dedı beklıyorum bende bakalım adet olsam ıkıncı ıcın gorusmeye gıdecegım ama gelmedı daha bugun iğnenin 18.günü, aşılamanın 16.Papatyamveben-Mavi canım sen tekrardan test verdin mi? Belki değerlerinde değişme olmuştur beklemede misin hala?
Yarın tekrardan bi test ver istersen kafanda rahatlamış olur bakarsın bi muzice olur yükselir Allahtan ümit kesilmez eğer düşmüşsede bi iki güne olursun. Hakkında hayırlısı olsun canımcanımm, henuz vermedım adet beklıyorum hala gelmedı gögüslerime dokunamıyorum yururken bıle agrıyor hala ılacların etkısımı en anlamadım ,doktorumda bısey kullanma dedı adet sokturucu vs. bu hafta tekrar kan ver dedı beklıyorum bende bakalım adet olsam ıkıncı ıcın gorusmeye gıdecegım ama gelmedı daha bugun iğnenin 18.günü, aşılamanın 16.
Bende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledirKızlar adet sancısı cekmeye devam ediyorum, asılamanın 10. Günü, bu kadar uzun sancı tutmadığını gosterir dimi, adet olacagimdir dimi
umutsuzz olma canım adet sancısıda oluyormus gebelıkteKızlar adet sancısı cekmeye devam ediyorum, asılamanın 10. Günü, bu kadar uzun sancı tutmadığını gosterir dimi, adet olacagimdir dimi
aynen kuzum vereyım ben bır kan daha zaten cuma cok modum dustu daha falz negatıf bozamaz moralımı :) hayırlısı olsun herseyın Rabbım buyuktur en hayırlısını versınYarın tekrardan bi test ver istersen kafanda rahatlamış olur bakarsın bi muzice olur yükselir Allahtan ümit kesilmez eğer düşmüşsede bi iki güne olursun. Hakkında hayırlısı olsun canım
Bekliyorum valla canim bakalim neler olacak diyeBende 3 gündür adet sancısı çekiyodum ama bugun geçti sadece akıntım var bende beklemedeyim banada tutmamıştır gibi geliyo ama 12.güne kadar beklemekte fayda var inşaAllah bebişlerimiz bizimledir
Ama cok fazla degil diyorlar ya bilemedim canim ya az daha bekleyeceğim napayimumutsuzz olma canım adet sancısıda oluyormus gebelıkte
Aminnn canım inşaAllahhaynen kuzum vereyım ben bır kan daha zaten cuma cok modum dustu daha falz negatıf bozamaz moralımı :) hayırlısı olsun herseyın Rabbım buyuktur en hayırlısını versın
Ben senden umutluyum aslında yıllar sonra denedin vardır bunda da bi hayır diyorum inşaAllah güzel bi haber alırsınBekliyorum valla canim bakalim neler olacak diye
Amin canımm inşallahAminnn canım inşaAllahhBu ay olmazsa da bi daha ki aya Rabbim yüzünü güldürür inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?