- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Ayyy harika yaaa super maşallah evet canim neler neler belirtiler şu zamana kadar anlatır misinArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy harika yaaa super maşallah evet canim neler neler belirtiler şu zamana kadar anlatır misinArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Maşallah böyle devam eder inşallahArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Ayy evet dogru maşallah canım yaYok canım normaldi benim
Hadi inşallah yükselir beta hcg niz23.74 çıktı 2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
Hayırlı olsun canım sağlıcakla artsın insallah23.74 çıktı 2 gün sonra tekrar kan tabiki Allahım onu bana bağışlasın inşallah yükselir
Oo masallah cok guzel deger canim insallah saglicakla artar degerinArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Stres ilaclar etkiliyor belki canım Rabbim hakkinda hayirlisini versinÖnceki aylarda test yaptırdıktan sonra sonucu beklerken adet olurdum şimdi olamadım
Amin inşallahStres ilaclar etkiliyor belki canım Rabbim hakkinda hayirlisini versin
Benimde iptal olacak gibi. 5 gün önce benimde 6 7 mm idi bugün gittim yine aynı. Ilaç dozlarını değiştirip cuma gel dedi bakalım. Ay bitiyor zaten aralık ayına kaldıkKızlar benim asilamam iptal oldu bu ay yumurtam 8 mlde kalmış buyumemis artık döngü günüm bittiği için iptal oldu diğer ay daha yüksek doz ilaçla tekrar başlayalım dediler
ay sonuna benimde durum ne olacak belli olacak, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimde iptal olacak gibi. 5 gün önce benimde 6 7 mm idi bugün gittim yine aynı. Ilaç dozlarını değiştirip cuma gel dedi bakalım. Ay bitiyor zaten aralık ayına kaldık
Gözün aydın cem hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunnArkadaşlar beta hcg 13 cü günde 73.38 cıktı çok mutluyum çarşamba tekrar tahlil verecem
Amin. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.ay sonuna benimde durum ne olacak belli olacak, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah