Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı ınsallaahh cok guzel habeerlerle gelırsın canımmmInsallah canım ben pazartesi kan vermeyi düşünüyorum aslında bilmiyorum belki yarında verebilirim
verdım kuzum yarım saate cıkar ınsallah artmıstır yaa yazcam hemenInşallah Sen verdin mi tekrar kan tahlili
bızde neler denedık sabah aksam oglen :) işte nasıp ya hersey , ınsallaah en kısa zamanda nasıp olur kuzum :)zamanında onuda denedik canım . kimi hoca bele yastık koyun bile diyor dr mfk da gereksiz buluyor her hoca farklı. akşam değerlendik bugün boş geçip birde yarın değerlendiririz. Aslında test yapmayacaktım duramadım öğlen yaptım pik değildi akşam yaptım çok pikti.zaten oldu oldu olmadı aralıkta aşılama yolu göründü
Şöyle aşılama paket oluyor ozaman muayene içinde oluyor.ben 3200 verdim içinde muayeneler ve aşılama vardı.zaten adetken ilaç başlıyor femara.10. Gün gidiyorsun yumurta küçükse iğnelere başlıyor.2 günde bir görüyor yumurta durumuna bakıyor ona göre de aşılama tarihi belirleniyor.2 gün önce E2 için kan veriyorsun o da paketle dahil.bu süre içinde gittiğin hiçbir kontrole ücret ödemiyorsun.aşılamada 3 dakika falan sürdü.sonra seni odaya alıyorlar 1 saat kıpırdamadan yatıyorsun sonra gidebilirsin diyorlar.benim süreç böyle oldu.tabi fiyata ilaçlar dahil değiloooooo sadece doktorun muayene ücreti mi, ayy baya çok imiş, ben medicalpark da doktor muayene ücreti 235 tl, işte iğneler tahliller aşılama muayene ücretleri hariç 3500 civarı felan yaptı sanırım, tek bir kereye muayene baya baya fazla geldi bana ama prosedürleri nasıl ki
Amiiin bende aşılama oldum bugün 3. Günüm daha ama korkuyorum ya negatif görmekten çipli aşılama oldum çarşamba günü umarım tutarÖyle yapacam canım inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin umutlu olalım canım
Birde benim bi arkadaşım aygül hocaya gitti.10 senedir falan menapoza girmek üzereydi.başkente gitti hiç tüp bile deneme dediler boşuna zaman kaybı dediler.başka bi yere gitti orda da olmadı.hormonları bozuktu birde yumurta rezervi çok düşüktü.sonra aygül hocaya gitti valla 43 yaşında doğum yaptı inanamadım.10 senedir uğraşıyordu aygül hocada imkansız dedikleri şey oldu yani kız 43 yaşında doğum yaptı.öyle olunca hiç düşünmeden ona gittim bendeoooooo sadece doktorun muayene ücreti mi, ayy baya çok imiş, ben medicalpark da doktor muayene ücreti 235 tl, işte iğneler tahliller aşılama muayene ücretleri hariç 3500 civarı felan yaptı sanırım, tek bir kereye muayene baya baya fazla geldi bana ama prosedürleri nasıl ki
heyecanla bekliyorum bende, şu an sende ne gibi değişiklik var canım ya da var mı :) anlatsana :)verdım kuzum yarım saate cıkar ınsallah artmıstır yaa yazcam hemen
Amin canım . sonuçların çıktımı seninbızde neler denedık sabah aksam oglen :) işte nasıp ya hersey , ınsallaah en kısa zamanda nasıp olur kuzum :)
Allah ol derse olur ya inşallah olur canım, bende 42 yaşındayım inşallah hepimize :)Birde benim bi arkadaşım aygül hocaya gitti.10 senedir falan menapoza girmek üzereydi.başkente gitti hiç tüp bile deneme dediler boşuna zaman kaybı dediler.başka bi yere gitti orda da olmadı.hormonları bozuktu birde yumurta rezervi çok düşüktü.sonra aygül hocaya gitti valla 43 yaşında doğum yaptı inanamadım.10 senedir uğraşıyordu aygül hocada imkansız dedikleri şey oldu yani kız 43 yaşında doğum yaptı.öyle olunca hiç düşünmeden ona gittim bende
bu arada benim doktor da harika bir doktor, bakalım hayırlısı olsunBirde benim bi arkadaşım aygül hocaya gitti.10 senedir falan menapoza girmek üzereydi.başkente gitti hiç tüp bile deneme dediler boşuna zaman kaybı dediler.başka bi yere gitti orda da olmadı.hormonları bozuktu birde yumurta rezervi çok düşüktü.sonra aygül hocaya gitti valla 43 yaşında doğum yaptı inanamadım.10 senedir uğraşıyordu aygül hocada imkansız dedikleri şey oldu yani kız 43 yaşında doğum yaptı.öyle olunca hiç düşünmeden ona gittim bende
Bende 37 :)Allah ol derse olur ya inşallah olur canım, bende 42 yaşındayım inşallah hepimize :)
yaaaaaa :) siz ne kadardır uğraşıyordunuzBende 37 :)
Kuzum sadece koltuk altından dogru gogus agrım var sızlama gıbı , bırde kasıklarıma agrı gırıyor :)heyecanla bekliyorum bende, şu an sende ne gibi değişiklik var canım ya da var mı :) anlatsana :)