Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Artık kuşku kısmı geçti sevin bence minigine güzel enerji gönder annesi rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet biraz kuşku yu atmam lazım pozitif düşüneyim. Allah razı olsun canım benim darısı sizlere isteyen herekese inşallah

Evet biraz kuşku yu atmam lazım pozitif düşüneyim. Allah razı olsun canım benim darısı sizlere isteyen herekese inşallah
Amin canım amin ama burdaki mutluluklar bizlere umut oluyor önce sana seviniyoruz sonra kendimiz için sevineceğimiz günü bekliyoruz çok şükür ki her zmaan bir umut var

Ayyy yaaa yaşasınn bebişin seninle annesii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah kendine çok dikkat ediyosun artık iki kişisiniz bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur
Canimm iyiki varsınız Allah razı olsun. Ediyorum inşallah cumartesi güzelce artar değerim.etmem mi her an duamdasiniz. Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım amin ama burdaki mutluluklar bizlere umut oluyor önce sana seviniyoruz sonra kendimiz için sevineceğimiz günü bekliyoruz çok şükür ki her zmaan bir umut var
Evet ya bende burda her okuduğumda formlarda nasıl mutlu oluyordum çünkü umut bizim için Allah büyüktür isteyeen herkese nasip olsun

Kızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Merhabalar kk ya yeni bu sabah üye oldum ve ilk yorumumu bu kadar güzel bir habere yapıyorum sizin adınıza ne kadar mutlu oldum anlatamam. İnşallah bundan sonraki süreçte çok çok güzel ilerler ve herşey gönlünüzce olur. Bende pazartesi günü aşılama oldum bekleme sürecine girdim. 2 buçuk yıldır hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebek sahibi olamadık. Doktorum çok umutlu konuştu ama hep olumsuza alışınca pek ümit vermiyor bu konuşma bana
dilerim bende sizin gibi güzel bir sonuç alırım

Ben sanırım hepinizden yeniyim aşılama sonucu bekleme sürecinde daha üçüncü günüm. İnşallah hepinizin sonuçları hayırlı ve güzel bir şekilde olumlu sonuçlanır ve daha sonrada ben güzel bir sonuç alırım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşey

canım cok sagoll bızde ıkı yıldır hıc gebelık elde edememıstık,asılama deneyelım dedık bızım doktorumuz cok umutlu konusmadı ıyı şanslar dedı %20 olasık var dedı bende hep olmaz dıye dusunuyordum okadar negatıf gordumkı. ınsallahh saglıkla ılerler degerım. ınsallaahh sızlerede nasıl olur kuzum

ah canım cennet kusun var senında ınsallaahhh tutmustur Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ya
Evet benimde bir cennet kuşum var, Allah im benden daha çok sevmiş gunahsizimi, inşallah tutmuştur, bugun 5 gun gecti asilama olali ne zaman belirti baslar kaygisi yasiyorum, sadece goguslerimde hafif sizi da ay tedirginlik yok degil

Kızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Yaaaaa cok sevindim rabbim saglikli bir hamilelik donemi ve bebegini hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim adet belirtim var gibi azcik umudum kirildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…