Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy bende 5. Gunumdeyim demekki benim ardimdan sen olmussun insallah tutmustir hepimizin

Ben sanırım hepinizden yeniyim aşılama sonucu bekleme sürecinde daha üçüncü günüm. İnşallah hepinizin sonuçları hayırlı ve güzel bir şekilde olumlu sonuçlanır ve daha sonrada ben güzel bir sonuç alırım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah herşey
Amin inşallah eşimin değerleri çok güzel gelmiş benimde üç yumurtam oluşmuştu işlemden sonra doktorum artık bu güzel değerlerden sonra hamile kalamazsan senin suçun diye dalga geçip beni rahatlatmaya çalıştı sanırım. Sadece dün ikinci günümdü ve doktor ilişki önermişti ama biz malesef değerlendiremedik bu konu üzdü biraz beni ama nasipte varsa olur zaten. Lütfen kendinize çok çok dikkat edin bu süreçte bana umut oldunuz biran sanki ben pozitif sonuç almış kadar mutlu oldum

Canim surecini anlatir misin hangi hastaneye gittin yumurtan kac ml oldu normal sperm mi mikroçipli mi istedi doktor, anlat anlat

Ayyy bende 5. Gunumdeyim demekki benim ardimdan sen olmussun insallah tutmustir hepimizin
Ayyy inşallah herhangi bir sancın sıkıntın var mı. Benim iki gün kasık ağrım çok olmuştu bugün kasık ağrım geçti ama belim çok ağrıyor iki gün dinlendim ama bugün çalışmaya başladım olabildiğince oturmaya çalışıyorum

Evet benimde bir cennet kuşum var, Allah im benden daha çok sevmiş gunahsizimi, inşallah tutmuştur, bugun 5 gun gecti asilama olali ne zaman belirti baslar kaygisi yasiyorum, sadece goguslerimde hafif sizi da ay tedirginlik yok degil
dogru kuzum Hersey Allahtan, ınsallah en kısa zamanda evladın olur kavusursunuz saglıkla. ınsan tedırgın oluyor ya bn resmen uc gun once adet sancısı cektım

Canim surecini anlatir misin hangi hastaneye gittin yumurtan kac ml oldu normal sperm mi mikroçipli mi istedi doktor, anlat anlat
Ben Erzurum da yaşıyorum canım tüp Bebek uzmanı prof. Bünyamin Böreköiye yaptırdım. Sağda iki tane 18 lik yumurta vardı sağda hiç beklemezken biranda 16 lık bir yumurta daha gördü çok güzel dedi o günün gecesi çatlatma iğnesini vurdum aşılama günü tekrar bakmadı son halleri neydi bilmiyorum ama işlemi yaparken rahim ağzı kendini çok güzel hazırlamış çok iyi dedi eşiminde toplam hareketi %95 gelmiş onada çok iyi dedi bakalım artık sonuç ne olacak

Yaaaaa cok sevindim rabbim saglikli bir hamilelik donemi ve bebegini hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim adet belirtim var gibi azcik umudum kirildi sanki
canım benımmm, Allah razı olsun ınsallah saglıkla ılerler ya. bende ınan adet belırtısı yasadım hala azcık karnım agrıyor umudunu yıtırme ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olsun sanada

2-3 gun sancim gaz var mi gibi adet gibi cektim de simdilerde sancim ara ara karin altimda oluyor gibi ve goguste hafif boyle sızı var gibu ama erken mi bilemedim

Benim de 2.günüm canım.30 kasımda test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…