• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy canim bir daha anlatsana asilama sonrasi süreçlerini valla umutlanip seviniyom kendim olmuş gibi 🥰
kuzum 4kasımda catlatma ıgnesı oldum,6kası sabah asılama oldu, ogun eve gıttım yattım hıc bısey yapmadım 3 gun sonra dus aldım, asılama ertesı sabah ve aksam ılıskı oldu bde ertesı aksam. oyle cok bısey hıssetmedım ya bır ara karnım agrıdı hasta olcak gıbı suanda asırı gogus agrım var kopacak gıbı derler ya, bırde arada kasık atması:anneadayı::KK200: canımbırde bel agrım var yenı basladı ama, birde uykum cok gelıyoya aksamları

kuzum 4kasımda catlatma ıgnesı oldum,6kası sabah asılama oldu, ogun eve gıttım yattım hıc bısey yapmadım 3 gun sonra dus aldım, asılama ertesı sabah ve aksam ılıskı oldu bde ertesı aksam. oyle cok bısey hıssetmedım ya bır ara karnım agrıdı hasta olcak gıbı suanda asırı gogus agrım var kopacak gıbı derler ya, bırde arada kasık atması:anneadayı::KK200:
Kasık atması derken sanki minicik bir şey vuruyor gibi mi dünden beri bnada oluyor aşılamada 10 günüm

İnşallah bebeğin seninle🙏çok mutlu oldum aşılama yaptırıp bekleyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah
canım ınsallaaahh, Allah razı olsun.

ınsallaahh darısı bekleyen bütün can annelere Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın saglıkla:KK200:

Kasık atması derken sanki minicik bir şey vuruyor gibi mi dünden beri bnada oluyor aşılamada 10 günüm
canımm boyle snkı pıt pıt gıbı oluyo gecıyır, bıde cok uykum oluyo ıkı gundur bel agrım var bırazda. maşallah senınde az kalmıs ınsallahh pozıtıflerı gorursun:KK200::anneadayı:

kuzum 4kasımda catlatma ıgnesı oldum,6kası sabah asılama oldu, ogun eve gıttım yattım hıc bısey yapmadım 3 gun sonra dus aldım, asılama ertesı sabah ve aksam ılıskı oldu bde ertesı aksam. oyle cok bısey hıssetmedım ya bır ara karnım agrıdı hasta olcak gıbı suanda asırı gogus agrım var kopacak gıbı derler ya, bırde arada kasık atması:anneadayı::KK200:
Kuzum aemde catlam asilama arasi degisik geldi, bende 1w kasımda catlatma 13 kasimda aşılama, doktorum Sağ olsun islem yerinse 1 saat yatirdi sonra bir odaya aldirdo orda 2 saat yaptirtti sonra eve heldim yattim hic bir sey yapmadim banyo yasak idi, sonraki gun de dinlendim ondam sonra iliski sonra gene dinlenme, bir de bana sıkı sıkı tembihledi doktor, iliski sonrasi 3 saat banyo yapma dedi ve altina yastik koy 1 saat yat kalkma dedi, bende uyuyorum şu an onlara da, kasiklarimda arada uyusma gibi oluyor da daha 5. Gun bakalim

Kuzum aemde catlam asilama arasi degisik geldi, bende 1w kasımda catlatma 13 kasimda aşılama, doktorum Sağ olsun islem yerinse 1 saat yatirdi sonra bir odaya aldirdo orda 2 saat yaptirtti sonra eve heldim yattim hic bir sey yapmadim banyo yasak idi, sonraki gun de dinlendim ondam sonra iliski sonra gene dinlenme, bir de bana sıkı sıkı tembihledi doktor, iliski sonrasi 3 saat banyo yapma dedi ve altina yastik koy 1 saat yat kalkma dedi, bende uyuyorum şu an onlara da, kasiklarimda arada uyusma gibi oluyor da daha 5. Gun bakalim
Ay nasil yazmışım 🤭 12 kasim sabah 9 gibi catlatma 13 kasim 14 gibi aşılama yapıldı

Erken gebelik testinde 5 gün önceye kadar sonuç verir diyor ama güvenemiyorum
Ayy yok valla güvenmiyorum erken gebelik testlerine de çünkü catlatma ignesinin etkisi de uzun sürüyor ya, daha once catlatma ile denendi de insan umitleniyor silik çizgiyi görünce

Ayy yok valla güvenmiyorum erken gebelik testlerine de çünkü catlatma ignesinin etkisi de uzun sürüyor ya, daha once catlatma ile denendi de insan umitleniyor silik çizgiyi görünce
Ben 14. Gün erken gebelik testi yaparım çift çizgi çıkarsa ertesi gün kan veririm.benim ilk gebeliğimde adet olmam gereken gün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bikaç saat sonra test pozitife döndü o yüzden çok erken yapmam

Ben 14. Gün erken gebelik testi yaparım çift çizgi çıkarsa ertesi gün kan veririm.benim ilk gebeliğimde adet olmam gereken gün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bikaç saat sonra test pozitife döndü o yüzden çok erken yapmam
Evet erken bende yapmak istemiyorum valla

2-3 gun sancim gaz var mi gibi adet gibi cektim de simdilerde sancim ara ara karin altimda oluyor gibi ve goguste hafif boyle sızı var gibu ama erken mi bilemedim
Bende çok kendimi dinlemek istemiyorum daha önce birkaç kez yaşadım ve sonu hüsran oldu. Bel ağrım çok fazla benim iki gün yatıp dinlenmeme rağmen muhtemelen iğne etkisi. Canım bide çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum aşılamadan sonra ilişki oldumu sizin olduysa ilk ne kadar süre sonra oldu bana aşılama gününü geçip ertesi günden itibaren üç gün üst üste sonrada bir hafta birer gün arayla olsun dedi ama aşılamadan sonraki o üç günün ilkinde olmadı o çok canımı sıktı ama artık nasip gerisi

Canım beni sadece 10 dk yatırdılar sonra kalktım giyindim çıktım ama eve gidince iki gün boyunca hep dinlendim her hastanede durum farklı galiba mesela bana idrara sıkışık gel gibi bişeyde söylemedi hatta aşılamada idrara sıkışık olup olmamanın bi önemi yok dediler. Ama burda birçok kişiye idrara sıkışık gel denilmiş hangisi doğru bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun

Doktor bana da isterseniz ilişkiye girebilirsiniz dedi yani illaki yapın demedi.birde şunu anlamıyorum aşılamada zaten sağlıklı spermleri veriyorlar ama ilişkiye girince sağlıksız spermle de döllenme ihtimali oluyor o yüzden emin olamıyorum.benim bir önceki gebeliğim kimyasal gebelikti doktor ya spermde ya yumurtada bi sıkıntı olduğun için kimyasal oldu dedi o yüzden ihtimal artsın diye ilişkiye çok sıcak bakmıyorum

Canım beni sadece 10 dk yatırdılar sonra kalktım giyindim çıktım ama eve gidince iki gün boyunca hep dinlendim her hastanede durum farklı galiba mesela bana idrara sıkışık gel gibi bişeyde söylemedi hatta aşılamada idrara sıkışık olup olmamanın bi önemi yok dediler. Ama burda birçok kişiye idrara sıkışık gel denilmiş hangisi doğru bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun
Bana da idrara sıkışık gel demediler ama biraz idrar olması iyi olur dediler ben o şekilde girdim.1 saat yatırdılar hiç kıpırdatmadılar ilk 2 saat çok önemli dediler onun dışında günlük işlerini yapabilirsin dediler sadece ağır kaldırma dediler.valla 10 saat falan tuvalete gitmedim nolur nolmaz diye 😂😂

Back