Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk asilamada cok agrim vardi bunda hic hissetmedim ilk asilamada rahim agzim hem cok dardi katater bile gecmedi kanama oldu hem sezryenden dolayi rahim agzim yamulmus histereskopiyle rahim agzini actilar biraz bakalim ne olacak
Benimde Aşılamada cok canim acıdı kanamam bile oldu sonrasinda 1 kürtaj 1 rahim perde ameliyatı 1 de hsg çektirdim alışık olması lazım aslinda Aşıla ma da cok acidi

ilk asilamada cok agrim vardi bunda hic hissetmedim ilk asilamada rahim agzim hem cok dardi katater bile gecmedi kanama oldu hem sezryenden dolayi rahim agzim yamulmus histereskopiyle rahim agzini actilar biraz bakalim ne olacak
İnşallah pozitif olur sonucu,.

Aa ben tutunmaya çok yardımcı diye okudum nar düşük yapıyor diye biliyorum ben de dikkatli tüketiyim o zaman
Aaa nar nasıl düşük yapıyo ben narı bi ara rahim duvarım çok inceydi hem suyunu hem kendisini yedim ayrıyeten de estrofem kullandım düzeldi Bi daha da incelmedi çok şaşırdım

Ya ikizlerin varmış nasıl oldu bana önerin var mı benim 2 tana aynı mm de gelişen yumurtam var aşılama olcam çarşamba tutarsa ikizlerim olacağını söyledi çok yüksek bi ihtimalle dedi aşılama olduktan sonra nelere dikkat ettin bana bi akıl ver çok istiyorum artık tutmasını bal polen arı sütü probolis karışımı yaptırdım ayın 6 dan itibaren onu yemeye başladım bazen unutuyorum ama olacağı varsa olur

Sağol canım benim çift yumurta ikizi idi 3 cü asilamamda gerçekleşti ve ben aşılama olur olmaz direk taksi ye binip eve geldik 15 gün boyunca yatalak gibi yataktaydim görümcem bakıyordu bana sadece tuvaletten tuvalete kaşık agrilarim var di göğsüm çok agiriyordu sarı akintim vardı 15 gün boyunca her sabah kaltigimda ıslanıyordum kesin regl oldum diyordum ve şükür yoktu 10 gün test yaptım 8.90 çıkmıştı daha sonra umutlanmadım yoktur kesin dedim 15 gün sabah uyandım aşırı karnım ve ıslaklık olmuştu çok korkmuştum ama çok şükür diyordum yine olmamıştı ve hastaneye gittim testim 190.89 çıkmıştı 2 gün sonra 600 cikt8 çünkü ikiz olduğu için yüksekti değerler o dönemde folik asit tek kullandım akşam 7 de çok şükür hamile kalmıştım şimdi tekrar aşılama yaptım 6 günüm bugün herşeyin hayırlısı hepimiz için

Selamlar kızlar ben yine rapor aldım 3 gün ağrım var çok bugün 5. Günüm göbeğimin hemen alt kısmında bir ağrı başladı bugün belimle beraber gögüslerimde hiçbişey yok

Günaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah

Eklentiler

• IMG_20211116_063456.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20211116_062437.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20211116_063527.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
Koyulaşmak ne kelime kuzum bence var bir şeyler hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bende yaptım test tertemiz bir tek cizgi ordan burdan tuttum hayalet cizgim bile yok

Koyulaşmak ne kelime kuzum bence var bir şeyler hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bende yaptım test tertemiz bir tek cizgi ordan burdan tuttum hayalet cizgim bile yok
Ya ben hala ihtimal veremiyorum karnım ağrıyor diye galiba,inşallah dediğin gibidir erken gebelik mi yaptın normal mi

Ya ben hala ihtimal veremiyorum karnım ağrıyor diye galiba,inşallah dediğin gibidir erken gebelik mi yaptın normal mi
Normal yaptim kuzum zaten reglime 4 gun var olsa çıkar ama senin adına inan çok sevindim çok vakit kaybetmeden kan ver derim bizim biraz zamana ihtiyacımız var galiba en azından kafamdan çıkartmam lazım bebek olayını

Hayırlısı olsun ikimiz içinde canım benim bende yarın çıkarsa yine giderim kan vermeye bakalım Allah razı olsun.
Evet biraz düşünmeden ilerlemek lazım belkide kendiliğinden gelecek yavrun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın aminn

Insallah vardır allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı da nasip etsin canim benim cok sevindim senin adına umutlu ol her zaman bende dayanamayip test yaptim 7 günüm insan dayanamiyor ya boyle pozitifi görünce de daha umutlu oluyor insan

inşallaahhh ya amınnn Allah razı olsun , evet ınsan merak edıyor ya. Rabbım hepımıze nasıp etsın

Kizlar mfk yöntemini araştırdım biraz bilen var mi ? Sayfada popüler olma yolunda neysee bana biraz adamin pazarlama teknigii samimiyetsiz geldi bilmiyorum olması gerekenler şeyleri tekrar pazarlıyor gibi
Ben Mehmet hocayı sürekli takip ediyorum çok samimi bı hoca Hatay'da ama yönlendirme ve soru cevap videolarıyla her şehire yardım eli uzatiyo bazen çileden çıkartıyorlar oda tepki olarak gıcık cevaplar veriyo pazarladığı biseyler bence sadece bal karışımını soyluyo oda ben burdan alıyorum güvenilir yer bulursanız siz ordan alın diyor bende aldım balı ama ilişki günlerini tam düzenli uygulamadim aşılama da olacam diye ilişki günlerini çok aralamayim diye

Sizin test resimlerinizi gördüm evlendigim ay direk hamile kalmıştım benimde aynı çizgi varla yok arasiydi ben acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye eşime demiştim ne goruyon anlat kaç çizgi var diye gebelik çok yeni olunca çizgi çok silik oluyo ama adet günün 3 gün falan gecince.cizgi çok belirgin kırmızı oluyo rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben kaybettim geri fazla surmemisti gebeliğim bizlere de dua at olur mu

ahh canımmm cennet kuşun var desene, Rabbım ınsallah saglıkla en kısa zamanda nasıp etsın. ınsallah vardır benımde suan cok emın olamıyorum hayırlısı ınsallahhh. hep edıyorum ınankı bu formdakılere

Maşallah. Nazar değmesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende regli oldum yarın doktora gidiyorum sizler gibi sürecim başlayacak inşallah. Allah utandırmasın ilk denemem olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…