- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Rabbim izin verirse cennette tanışıp öpüp koklayacam onu ilk göz ağrımiahh canımmm cennet kuşun var desene, Rabbım ınsallah saglıkla en kısa zamanda nasıp etsın. ınsallah vardır benımde suan cok emın olamıyorum hayırlısı ınsallahhh. hep edıyorum ınankı bu formdakılere
canımmm sagolasın ınşallah vardır yaa . hadı hayırlısı olsun ınsallah hakkında kuzum pozitifleri görürsün inşalaaahhhMaşallah. Nazar değmesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende regli oldum yarın doktora gidiyorum sizler gibi sürecim başlayacak inşallah. Allah utandırmasın ilk denemem olacak.
Amin hep birliktecanımmm sagolasın ınşallah vardır yaa . hadı hayırlısı olsun ınsallah hakkında kuzum pozitifleri görürsün inşalaaahhh
ınsallah Rabbım nasıp etsın, bızımde ıkı yıldır olmadı uc yıllık evlıyım bende. belkıde aşılamaya gerek kalmadan hamıle kalırsın Allah buyuktur.Rabbim izin verirse cennette tanışıp öpüp koklayacam onu ilk göz ağrımibir yıla yakin oldu tekrar bidaha hamile kalamadim hayırlısı canım devlet Hastanesi'ne gidiyorum aşılama için bu ayın 2 sinde başladım hala git gel yapıyorum istediği boyuta yumurtaların hepsi gelmedi galiba ama büyüyen kendi catliyo ondan gliba bu ay benim aşılama yalan olacak ama hayırlısı çalışmalara devam
Ayyy canım, benim de bir gebeligim olup melegim nasip olmadi, ben kalp atışını da duydum keseyi de gordum sonraki muayenede gitmiş melegim, inşallah dua edelim simdi emeklerimizin karşılığı guzel olurSizin test resimlerinizi gördüm evlendigim ay direk hamile kalmıştım benimde aynı çizgi varla yok arasiydi ben acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye eşime demiştim ne goruyon anlat kaç çizgi var diye gebelik çok yeni olunca çizgi çok silik oluyo ama adet günün 3 gün falan gecince.cizgi çok belirgin kırmızı oluyo rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben kaybettim geri fazla surmemisti gebeliğim bizlere de dua at olur mu
TebriklerGünaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
kuzumm ınsallah vardır cok emın olamıyorum ya sagolasın. kan verınce emın olcam sanırımTebriklerBelirtileriniz neler acaba ? Benim de aşılamada 11.günüm.
İnş yavrumkuzumm ınsallah vardır cok emın olamıyorum ya sagolasın. kan verınce emın olcam sanırım
ya benım 7.8.9 günler hala bıle regl agrısı gıbı agrım var,gögüslerim şiş başkada belirti yok o yüzden sanırım inanamıyorum. ınsallahhh pozıtıf gorursun
benım adete yakın da agrırdı o yuzden cok benzıyor belırtılerım :) kan verınce cıkarsa ınanıcam artık ben. benımde 22sı adet gunum normalde ama aşılamın 11.günüİnş yavrumBenim hiç göğüs hassasiyetim olmazdı ilk defa var adetime de 6-7 gün var. Cesaret edebilirsem test yapacağım bakalım artık
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum rabbimin ol demesi yeter bizim çabalarımız kifayetsiz kalıyorınsallah Rabbım nasıp etsın, bızımde ıkı yıldır olmadı uc yıllık evlıyım bende. belkıde aşılamaya gerek kalmadan hamıle kalırsın Allah buyuktur.
Rabbim bizi cennetinde kavuştursun meleklerimizle inşallah bu dünyada nasip değilmiş rabbim dünyaya getirebilecegimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAyyy canım, benim de bir gebeligim olup melegim nasip olmadi, ben kalp atışını da duydum keseyi de gordum sonraki muayenede gitmiş melegim, inşallah dua edelim simdi emeklerimizin karşılığı guzel olur
kesınlıkle canımm, hersey nasıp kısmetİnşallah canım bende öyle düşünüyorum rabbimin ol demesi yeter bizim çabalarımız kifayetsiz kalıyor
amin inşallah, sonuçlarımız pozitif olup kucaklarımız dolarRabbim bizi cennetinde kavuştursun meleklerimizle inşallah bu dünyada nasip değilmiş rabbim dünyaya getirebilecegimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayyyy vallahi koyulaşmışşşGünaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
ayyy Allah razı olsun canım benım yaa , ınan hala ben salak gıbıyım normalde olsa sabah kosa kosa gıderdım. tuhaf hıssedıyorum ınanamıyorum kan verınce cıkar ınsallah ozaman ınanıcam. yarın sabah bıdaha yapım vereyım dedım iş yerındeyım sımdı :)Ayyyy vallahi koyulaşmışşşkendim görmüş kadar sevindim umut oldu resmen hemen kan ver bence hiç bekleme
Sen hamilesin benceGünaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
Kaçıncı günün birde benim bugün 13 oldu doktor 15. Gün kan dedi bakalım adet olmazsam 2 gün sonra baktırıcam bendeayyy Allah razı olsun canım benım yaa , ınan hala ben salak gıbıyım normalde olsa sabah kosa kosa gıderdım. tuhaf hıssedıyorum ınanamıyorum kan verınce cıkar ınsallah ozaman ınanıcam. yarın sabah bıdaha yapım vereyım dedım iş yerındeyım sımdı :)
ay agzından bal damlıyor ınsallaaahhh öyledirrr amin :)Sen hamilesin bencekan baktır canım
iğnenin 13.günü, aşılamanın daha 11.günü benımde normalde 15.günü kan vermem lazım. oyle bır denıyım dedım dün bakalım koyulaşır ınsallah gunden gune. ınsallaahh olmazsın kuzumKaçıncı günün birde benim bugün 13 oldu doktor 15. Gün kan dedi bakalım adet olmazsam 2 gün sonra baktırıcam bende
İnşallah çıkıcakayyy Allah razı olsun canım benım yaa , ınan hala ben salak gıbıyım normalde olsa sabah kosa kosa gıderdım. tuhaf hıssedıyorum ınanamıyorum kan verınce cıkar ınsallah ozaman ınanıcam. yarın sabah bıdaha yapım vereyım dedım iş yerındeyım sımdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?