- 15 Kasım 2021
- 15
- 9
- 16
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende 6kasımda oldum .erken gebelık sılık cıktı ama ben ıgne etkısıdır dıye dusunuyorum kendım ıcın. sen bence bır kac gn sonra tekrar baktır. hıc evde test yaptın mı ?Merhabalar,ben de 5 Kasım'da aşılama oldum, bugün b hcg sonucum 1,92 geldi,erken mi baktım acaba ?
Erken yapmissin canim belirtin var mi pekiMerhabalar,ben de 5 Kasım'da aşılama oldum, bugün b hcg sonucum 1,92 geldi,erken mi baktım acaba ?
Yok direkt kan testi verdim , canim sıkıldı biraz , cuma günü tekrar bakacağım ,umut fakirin ekmeği...canım bende 6kasımda oldum .erken gebelık sılık cıktı ama ben ıgne etkısıdır dıye dusunuyorum kendım ıcın. sen bence bır kac gn sonra tekrar baktır. hıc evde test yaptın mı ?
Sag kasığımda ağrım var , sağ taraftan 3 yumurtam catlamisti, belirti sayılıyor muErken yapmissin canim belirtin var mi peki
kuzum yaptım sabah ıse gıderken 3-4 dk surmeden cıktı bıde beyaz degıl bılemedım valla yarın yıne bı denıyım bakalım. ınsallah oyle olur. evet benım hıc bu gune kadar cızgı cıkmadı bnde bır gorım dedım ıgnenın etkısı bıle olsa guzel :)Ilk 5 dk icinde belirdiyse var bebiş diye biliyorum hafif bi çizgi var normal de bembeyaz oluyor orası tecrübeyle sabit
canım erken ondan cıkmamıs olabılır bır ıkı gun daha bekleYok direkt kan testi verdim , canim sıkıldı biraz , cuma günü tekrar bakacağım ,umut fakirin ekmeği...
Tamam , birkaç gün sonra tekrar vereyim bencanım erken ondan cıkmamıs olabılır bır ıkı gun daha bekle
Ben senin yerinde olsam silik cizgiyi gordun sonucta kana baktirirdimkuzum yaptım sabah ıse gıderken 3-4 dk surmeden cıktı bıde beyaz degıl bılemedım valla yarın yıne bı denıyım bakalım. ınsallah oyle olur. evet benım hıc bu gune kadar cızgı cıkmadı bnde bır gorım dedım ıgnenın etkısı bıle olsa guzel :)
ay hıc umudum yok ya ayaklarım gıtmek bıle ıstemıyo he . yarın bakım eger yıne cıkarsa bısey baktırım kuzum. sen de neler var agrın varmı ?Ben senin yerinde olsam silik cizgiyi gordun sonucta kana baktirirdim
Bende hala regli belirtileri kuzum idrar testi mi yapsam yarin diyorum bosuna cuma gunu kan testi vermeyeyim cunku esimde gelmek istiyoray hıc umudum yok ya ayaklarım gıtmek bıle ıstemıyo he . yarın bakım eger yıne cıkarsa bısey baktırım kuzum. sen de neler var agrın varmı ?
canım benımde karnım agrıyor regl degıl belkıde bır test yap evde bence sen benden ıkı gun once olmustun en azından ogrenmıs olursun yıne kan verırsın cuma gunuBende hala regli belirtileri kuzum idrar testi mi yapsam yarin diyorum bosuna cuma gunu kan testi vermeyeyim cunku esimde gelmek istiyor
Erken gebelik yap istersen en erken sen oldun asilamayi aramizdaBende hala regli belirtileri kuzum idrar testi mi yapsam yarin diyorum bosuna cuma gunu kan testi vermeyeyim cunku esimde gelmek istiyor
Evet galiba ipi gögüslemem gerek ama erken gebelik testim yok evde normal kaset testlerim varErken gebelik yap istersen en erken sen oldun asilamayi aramizda
onunla dene yada bır erken gebelık alabılıyorsan al yarın sabah dene kuzumEvet galiba ipi gögüslemem gerek ama erken gebelik testim yok evde normal kaset testlerim var
Ben tup bebek yaptirdiktan bir hafta sonra erken gebelik testi yaptirmistim silik ikinci cizgiyi gormustum ve ondan sonra her gun yaniliyormuyim diye tekrar yaptim ve cok sukur gebelik olustu ve inanilmaz agrim vardi adet belirtilerim hat safhadaydi her an adet olacam diye bekledim simdi oglum 6 yasinda. Ilk asilamamda 8. Gun erken gebelik yaptim negatif cikti ve gercekten de negatifle sonuclandi. Insallah ikinci cizgi koyulasarak gider canim rabbim hayirla sonuclandirsinBende sırf meraktan yaptım umitlenmek için değil en azından bir kere belki pozitif görürüm diye iki senedir hiç göremedim çünkü bugün 10gun aşılama bin, iğnenin 12.gun silik cikti erken gebelik. İki gün arayla bakcam ekledim. Sırf meraktan yani heveslenmedim şuan zaten regl belirtim var
Öyle şartlama kendini kuzu en iyisi bi erken gebelik testi al sabah deneEvet galiba ipi gögüslemem gerek ama erken gebelik testim yok evde normal kaset testlerim var
Kaçıncı gun transferdi canim yumurtan 1 hafta sonra çizgi gordunnBen tup bebek yaptirdiktan bir hafta sonra erken gebelik testi yaptirmistim silik ikinci cizgiyi gormustum ve ondan sonra her gun yaniliyormuyim diye tekrar yaptim ve cok sukur gebelik olustu ve inanilmaz agrim vardi adet belirtilerim hat safhadaydi her an adet olacam diye bekledim simdi oglum 6 yasinda. Ilk asilamamda 8. Gun erken gebelik yaptim negatif cikti ve gercekten de negatifle sonuclandi. Insallah ikinci cizgi koyulasarak gider canim rabbim hayirla sonuclandirsin