• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benımde valla hatta adet sancısı cekıyordum baya ıkı gun once suan bıraz hafıften var , hamıleysem şok olurum yanı :)
Aynen canım benimde öyle 😂 arkadaşım diyor sürekli tuvaletim geliyordu su gibi akıntım vardı karnımın içini bişey çekiyor gibi oluyordu diye bende hiçbiri yok adet gibi kasıklarıma sancı giriyor tek birde klasik baş ağrısı

Aynen canım benimde öyle 😂 arkadaşım diyor sürekli tuvaletim geliyordu su gibi akıntım vardı karnımın içini bişey çekiyor gibi oluyordu diye bende hiçbiri yok adet gibi kasıklarıma sancı giriyor tek birde klasik baş ağrısı
benımde hep regl belırtım var , hamıleysem ıyıce gunlerımı gozden gecıırrım ınsallah suan hıc aklıma bısey gelmıyor

mikroçipli yöntemle istedi doktor, hareketli sperm yüzdesi 60 iken yıkandıkdan sonra 90 diyorda yöntem iyi mi ayy aklımda deli sorular :)
mıkrocıplıyı cok okudum burdan canım sanırım sperm fazla ıse en kalıtelısı secılıyormus benım doktorum hıc bahsetmedı :) , ınsallaahh hayırlısı olsun hakkında :) bebısın fazla bekletmesın

Back