Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımm

Kizlar mfk yöntemini araştırdım biraz bilen var mi ? Sayfada popüler olma yolunda neysee bana biraz adamin pazarlama teknigii samimiyetsiz geldi bilmiyorum olması gerekenler şeyleri tekrar pazarlıyor gibi
bende adamı hıc sevmedım ıtıcı geldı, yontemı denemek ısterım :)

Pcos lularda ise yaradığını söylüyor ve ovulasyon kullanip strese girmiyoruz diyor
Ahahah stres benim ikinci adım galiba o günlerde sırf stresten olmuyor diye aşılama yaptırdık bu ay. Bugünde 11.gün baş ağrılarım başladı regl belirtisi bende baş ağrısıdırda

maşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımm
ilk asilamada cok agrim vardi bunda hic hissetmedim ilk asilamada rahim agzim hem cok dardi katater bile gecmedi kanama oldu hem sezryenden dolayi rahim agzim yamulmus histereskopiyle rahim agzini actilar biraz bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…