5. Gun transferiydiKaçıncı gun transferdi canim yumurtan 1 hafta sonra çizgi gordunn
Regli belirtileri ortaya çıkınca insanın canı sıkılıyor işte5. Gun transferiydi
maşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımmBen tup bebek yaptirdiktan bir hafta sonra erken gebelik testi yaptirmistim silik ikinci cizgiyi gormustum ve ondan sonra her gun yaniliyormuyim diye tekrar yaptim ve cok sukur gebelik olustu ve inanilmaz agrim vardi adet belirtilerim hat safhadaydi her an adet olacam diye bekledim simdi oglum 6 yasinda. Ilk asilamamda 8. Gun erken gebelik yaptim negatif cikti ve gercekten de negatifle sonuclandi. Insallah ikinci cizgi koyulasarak gider canim rabbim hayirla sonuclandirsin
evet yaRegli belirtileri ortaya çıkınca insanın canı sıkılıyor işte
bende adamı hıc sevmedım ıtıcı geldı, yontemı denemek ısterım :)Kizlar mfk yöntemini araştırdım biraz bilen var mi ? Sayfada popüler olma yolunda neysee bana biraz adamin pazarlama teknigii samimiyetsiz geldi bilmiyorumolması gerekenler şeyleri tekrar pazarlıyor gibi
Adamin bi videosuna baktim 3. Senenin sonunda gebe kalma ihtimali %93 e çıkıyormuş kuzum aralıkta deneyeceğim benbende adamı hıc sevmedım ıtıcı geldı, yontemı denemek ısterım :)
Ne yöntemiymiş bu canım hiç duymamıştımAdamin bi videosuna baktim 3. Senenin sonunda gebe kalma ihtimali %93 e çıkıyormuş kuzum aralıkta deneyeceğim ben
Mfk yöntemi kuzum ilişki günlerini söylüyorNe yöntemiymiş bu canım hiç duymamıştım
bende denıycem canım butun mfk, nfk ne varsa :)Adamin bi videosuna baktim 3. Senenin sonunda gebe kalma ihtimali %93 e çıkıyormuş kuzum aralıkta deneyeceğim ben
Anladım canım bana uymaz o bende pco eşimde sperm sayısı az çatlatma iğnesi olmadan günü belli olmuyorMfk yöntemi kuzum ilişki günlerini söylüyor
Mfk yöntemi kuzum ilişki günlerini söylüyor
Aynen öyleebende denıycem canım butun mfk, nfk ne varsa :)
Pcos lularda ise yaradığını söylüyor ve ovulasyon kullanip strese girmiyoruz diyorAnladım canım bana uymaz o bende pco eşimde sperm sayısı az çatlatma iğnesi olmadan günü belli olmuyor
Tabiki benimde moralim bozulmustu ama sonu guzel oldu sukur simdi de oglum kardes diye agliyor 1 yildir onun icin bu ikinci asilamam bekliyorum bendeRegli belirtileri ortaya çıkınca insanın canı sıkılıyor işte
Ovulasyon bizi strese sokuyor en azindan kendi adıma oyle dusunuyorum bakalim reglimi bekliyorumPcos lularda ise yaradığını söylüyor ve ovulasyon kullanip strese girmiyoruz diyor
Ay inşallah kardeside gelir ne güzel yaTabiki benimde moralim bozulmustu ama sonu guzel oldu sukur simdi de oglum kardes diye agliyor 1 yildir onun icin bu ikinci asilamam bekliyorum bende
Evet ya bnde ovulasyon yapmiycam artikOvulasyon bizi strese sokuyor en azindan kendi adıma oyle dusunuyorum bakalim reglimi bekliyorum
Ahahah stres benim ikinci adım galiba o günlerdePcos lularda ise yaradığını söylüyor ve ovulasyon kullanip strese girmiyoruz diyor
Insallah canim hayirla saglikla gelsin herkesin evladiAy inşallah kardeside gelir ne güzel yaRabbim sağlıkla nasip etsin herkese
ilk asilamada cok agrim vardi bunda hic hissetmedim ilk asilamada rahim agzim hem cok dardi katater bile gecmedi kanama oldu hem sezryenden dolayi rahim agzim yamulmus histereskopiyle rahim agzini actilar biraz bakalim ne olacakmaşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?