• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben tup bebek yaptirdiktan bir hafta sonra erken gebelik testi yaptirmistim silik ikinci cizgiyi gormustum ve ondan sonra her gun yaniliyormuyim diye tekrar yaptim ve cok sukur gebelik olustu ve inanilmaz agrim vardi adet belirtilerim hat safhadaydi her an adet olacam diye bekledim simdi oglum 6 yasinda. Ilk asilamamda 8. Gun erken gebelik yaptim negatif cikti ve gercekten de negatifle sonuclandi. Insallah ikinci cizgi koyulasarak gider canim rabbim hayirla sonuclandirsin
maşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımm

Kizlar mfk yöntemini araştırdım biraz bilen var mi ? Sayfada popüler olma yolunda neysee bana biraz adamin pazarlama teknigii samimiyetsiz geldi bilmiyorum 😂 olması gerekenler şeyleri tekrar pazarlıyor gibi
bende adamı hıc sevmedım ıtıcı geldı, yontemı denemek ısterım :)

Mfk yöntemi kuzum ilişki günlerini söylüyor
IMG_20211111_083849.jpg
söyle bisi buldum araştırırken karışımı var onu alcaksın kullanacaksın vitamin birde sonra ilişki günü sistemi var

Pcos lularda ise yaradığını söylüyor ve ovulasyon kullanip strese girmiyoruz diyor
Ahahah stres benim ikinci adım galiba o günlerde 😂 sırf stresten olmuyor diye aşılama yaptırdık bu ay. Bugünde 11.gün baş ağrılarım başladı regl belirtisi bende baş ağrısıdırda 😞

maşallaahh Allah bagıslasın canımm, ıste hersey olabılıyor ya. bende merakımdan yaptım ıkı gune bellı olur sonucum hayırlısı ınsallahh. amın canımm
ilk asilamada cok agrim vardi bunda hic hissetmedim ilk asilamada rahim agzim hem cok dardi katater bile gecmedi kanama oldu hem sezryenden dolayi rahim agzim yamulmus histereskopiyle rahim agzini actilar biraz bakalim ne olacak

Back