Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar,ben de 5 Kasım'da aşılama oldum, bugün b hcg sonucum 1,92 geldi,erken mi baktım acaba ?
canım bende 6kasımda oldum .erken gebelık sılık cıktı ama ben ıgne etkısıdır dıye dusunuyorum kendım ıcın. sen bence bır kac gn sonra tekrar baktır. hıc evde test yaptın mı ?

Ilk 5 dk icinde belirdiyse var bebiş diye biliyorum hafif bi çizgi var normal de bembeyaz oluyor orası tecrübeyle sabit

canım bende 6kasımda oldum .erken gebelık sılık cıktı ama ben ıgne etkısıdır dıye dusunuyorum kendım ıcın. sen bence bır kac gn sonra tekrar baktır. hıc evde test yaptın mı ?
Yok direkt kan testi verdim , canim sıkıldı biraz , cuma günü tekrar bakacağım ,umut fakirin ekmeği...

Ilk 5 dk icinde belirdiyse var bebiş diye biliyorum hafif bi çizgi var normal de bembeyaz oluyor orası tecrübeyle sabit
kuzum yaptım sabah ıse gıderken 3-4 dk surmeden cıktı bıde beyaz degıl bılemedım valla yarın yıne bı denıyım bakalım. ınsallah oyle olur. evet benım hıc bu gune kadar cızgı cıkmadı bnde bır gorım dedım ıgnenın etkısı bıle olsa guzel :)

Ben senin yerinde olsam silik cizgiyi gordun sonucta kana baktirirdim

ay hıc umudum yok ya ayaklarım gıtmek bıle ıstemıyo he . yarın bakım eger yıne cıkarsa bısey baktırım kuzum. sen de neler var agrın varmı ?
Bende hala regli belirtileri kuzum idrar testi mi yapsam yarin diyorum bosuna cuma gunu kan testi vermeyeyim cunku esimde gelmek istiyor

Bende hala regli belirtileri kuzum idrar testi mi yapsam yarin diyorum bosuna cuma gunu kan testi vermeyeyim cunku esimde gelmek istiyor
canım benımde karnım agrıyor regl degıl belkıde bır test yap evde bence sen benden ıkı gun once olmustun en azından ogrenmıs olursun yıne kan verırsın cuma gunu

Ben tup bebek yaptirdiktan bir hafta sonra erken gebelik testi yaptirmistim silik ikinci cizgiyi gormustum ve ondan sonra her gun yaniliyormuyim diye tekrar yaptim ve cok sukur gebelik olustu ve inanilmaz agrim vardi adet belirtilerim hat safhadaydi her an adet olacam diye bekledim simdi oglum 6 yasinda. Ilk asilamamda 8. Gun erken gebelik yaptim negatif cikti ve gercekten de negatifle sonuclandi. Insallah ikinci cizgi koyulasarak gider canim rabbim hayirla sonuclandirsin

Kizlar mfk yöntemini araştırdım biraz bilen var mi ? Sayfada popüler olma yolunda neysee bana biraz adamin pazarlama teknigii samimiyetsiz geldi bilmiyorum olması gerekenler şeyleri tekrar pazarlıyor gibi

Kaçıncı gun transferdi canim yumurtan 1 hafta sonra çizgi gordunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…