• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen benim kaynanam gül sürekli bakıyordu doktor eğer tedavi olmaz isen artık yumurtaların bitebilir eşimde çocuk sevdiği için tekrar aşılama yaptık yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak istesen o zaman zor olur işte ama benim yaşım daha 24🙈
maşallah cok gencsın. Allah bagıslasın ıkızlerını de . darısı bızlere olsun ben 30um henuz bır mınnoşumuz yok

Bendede uyku yapıyor bende akşam 11 sabah 8 içiyorum çalışmıyorum 10 gibi uyanınca geçmiş oluyor etkisi. Bizde bol bol balık yiyiyoruz
Ben 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum 🙇🏻‍♀️

Ben 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum 🙇🏻‍♀️
hangi fitil canım adı ne ? bende kullanıyorumda hıc uyku vs yapmadı benımkı lutınus

Aynen benim kaynanam gül sürekli bakıyordu doktor eğer tedavi olmaz isen artık yumurtaların bitebilir eşimde çocuk sevdiği için tekrar aşılama yaptık yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak istesen o zaman zor olur işte ama benim yaşım daha 24🙈
Ayy maşallah 24 yaşında 5 yaşında ikiz annesi 😂 benimde 27 daha olursa ilk olacak

Evet sarhoş gibi kafam kalkmıyor benimde. Bence akşam yemekten sonra ve gece 2-3 gibi alabilirsin diğerinide en azından gündüz etkilemez

Back