- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
İnşallah bebeğin oluşum sancılarıdırBenimde merak ettiğim konu canım dün bugün sadece kaşık ağrısı var bıçak saplanır gibi ama kisa süreli.benimde bugun 5.gunum
Bende de aynı durum var canım 3. Günüm benimde. 10 gün böyle devam etcek galibaAşılama 3.günüm akşam sağ kasığımda ayrı saplandı biraz dinlendim geçti fakst bunlar çatlatma iğnesisinin yan etkileri mi yoksa tutma sancısı mı
İnşallah canım yaa inşallah öyledir ,İnşallah bebeğin oluşum sancılarıdır
Doktor on dört gün sonra dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 22 Kasımİnşallah canım yaa inşallah öyledir ,senin test günün nezaman
Evettt bende şimdi aynı şeyi düşündümBu ay ne kadar çok aşılama yaptıran var Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin
Benimde 20kasim bende bekleyemem vallaDoktor on dört gün sonra dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 22 Kasımduphaston ilaç verdi onun yan etkilerin dede göğüs ağrısı kasık ağrısı yazıyor
Kasım ayi öyle oldu çalıştığım okulda peşi sıra 2 tane gebe haberi aldik darısı bize insallahEvettt bende şimdi aynı şeyi düşündümaminnnn Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla
MaşallahKasım ayi öyle oldu çalıştığım okulda peşi sıra 2 tane gebe haberi aldik darısı bize insallah
Evet progesteron içeriyorBenimde 20kasim bende bekleyemem vallaprogesteron içeren ilaç mı?
Amin inşallahMaşallahay inşallah ya darısı bize olsun
Oda kasık ağrısı yapar aynen bide akıntıEvet progesteron içeriyor
İlaç ne kullandınız ben sadece femara kullandım şimdide progestan kullanıyorum öyle pahalı bir ilacım yokta merak ettimToplam 2500 ödeme yaptık hastaneye ilaçlarda 600 tuttu canim
Insallah kuzumm InsallahMaşallahay inşallah ya darısı bize olsun
2 ay bende femara kullandım sonra Aşılama ayında gonal f iğneye geçti doktorum canimİlaç ne kullandınız ben sadece femara kullandım şimdide progestan kullanıyorum öyle pahalı bir ilacım yokta merak ettim
Anladım bana hiç vermedi iğne yine yumurta gelişimi için mi ? Bende pcos var zaten femarayla büyüyor yumurtalarım2 ay bende femara kullandım sonra Aşılama ayında gonal f iğneye geçti doktorum canim
Femara artı iğne verdi doktor onlarla bile ancak bir tane sağlıklı yumurta oluştuAnladım bana hiç vermedi iğne yine yumurta gelişimi için mi ? Bende pcos var zaten femarayla büyüyor yumurtalarım
Her bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yokFemara artı iğne verdi doktor onlarla bile ancak bir tane sağlıklı yumurta oluştu
Mikroçip aşılamada laboratuvar ortamında spermler hızlandırılıyor sperm hızı az olanlarda tavsiye edilen mikroçipli aşılama diye biliyorum başarı oranı daha yüksek çünkü çipin diğer tarafına sağlıklı ve hızlı spermler geçiyorÖğlen sormuştum size mikroçip mi normal mi diye yarın aşılamam olacağı için labaratuar aradı görüştük mikroçip için sperm sayısı ve hareketliliği düşük olmaması gerekiyormuş yarım saat kadar yüzdürülüyormuş ve az ise çok azalıyormuş spermler düşünenler için bilgi olsun diye paylaşıyorumyarın bizde bakılacak sayısı yeterli ise mikroçip değilse normal hazırlanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?