Yumurtaların çatlaması da ağrı yapıyor bir kaç gün olabilir sıcak tut kendini ve çok hareket etme eğer çalışmıyorsan bu süreçte ben işten ayrılmıştım isabet oldu hep dinlendim inslalah ise yarar bir sekildeYa benim kötü geçiyor aşırı derecede karnım agiriyor . Bugün saat 1 de aşılamam oldu sağ tarafta agrım var .
Bugün bana söyledikleri eğer sperm sayısı az ise ve hızı da düşük ise sadece hızı yüksek olanlar kalacağı için çok az sperm kalacağı öyle olursa da aşılama kötü etkilenirmiş yerinde hareketlileri de eliyormuş çünkü tüp bebekte onu tercih etmelerinin sebebi sperm az olsa bile dışarıda döllenme olduğu için en sağlıklılarını seçmeleri olarak açıkladıMikroçip aşılamada laboratuvar ortamında spermler hızlandırılıyor sperm hızı az olanlarda tavsiye edilen mikroçipli aşılama diye biliyorum başarı oranı daha yüksek çünkü çipin diğer tarafına sağlıklı ve hızlı spermler geçiyor
Güzel sonuçlar almanızı dilerimbende yarın haplara başlıyorum bakalım aşılama için, mikroçipli olacakmış. hayırlısı olsun hepimiz için
çok teşekkür ederim, işlem acılı mı acabaGüzel sonuçlar almanızı dilerim
Kesınlıkle canım doktor zaten ona gore verıyor ıgne yada hap.benımde 6.günüm bende de bırsey yokHer bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yok
hayırlısı olsun ınsallaahh guzel sonuclar alırsınızbende yarın haplara başlıyorum bakalım aşılama için, mikroçipli olacakmış. hayırlısı olsun hepimiz için
hayırlısı olsun canım, inşallaahhh pozitifleri görürürüz hepimizGünaydınn bugün aşılamam var dualarınızı eksik etmeyinn
4 kasımda mı aşılama oldun canimHer bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yok
Sanki regli agrilarim var canim bu sabah öyle uyandımhayırlısı olsun canım, inşallaahhh pozitifleri görürürüz hepimiz
benımde oyle regl oncesı gıbı agrıSanki regli agrilarim var canim bu sabah öyle uyandım
Canım sıkıldı baya bibenımde oyle regl oncesı gıbı agrı
bekleyelım bakalım, ınsallaahh bebekten dır agrı. benımde belırtı olmayınca modum dustu bayaCanım sıkıldı baya bi
hadı gozun aydın canımm, ınsallah tutmustur. bende kullanıyorum lutunıs vajınal hapKızlar aşılama oldu şükür eve geldim dinleniyorum progestan verdi sabah akşam şimdi beklemek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?