- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Bugun hic bir belirti yok kuzum hic bir sey olmamış gibiyim sen nasılsınn ???canımcım nasılsın bugun? varmı bı hareketler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun hic bir belirti yok kuzum hic bir sey olmamış gibiyim sen nasılsınn ???canımcım nasılsın bugun? varmı bı hareketler
benımde bır ara oglen sadeece bıcak saplnır gıbı kasık agrım oldu boyle otururken ahhh dedım yanı o derece. baskada bısey yok vallaBugun hic bir belirti yok kuzum hic bir sey olmamış gibiyim sen nasılsınn ???
Gögüs agrısı diyorlar ya hep okudum buradan yine keske okumasaydim sadece doluluk var ama ağrı yok yarın bir hafta olacak bi belirti bulamıyorumbenımde bır ara oglen sadeece bıcak saplnır gıbı kasık agrım oldu boyle otururken ahhh dedım yanı o derece. baskada bısey yok valla
canım herkeste aynı olmuyor ya ,bazısında hıc belırtı olmamıs bende okudum hep. o yuzden cok takma bende gögüs vs hıc yok mesela. ınsallaaahh hayrılısı ıle olur bnde 13.gun kan verırım duramam sanırım 15dedıler amaGögüs agrısı diyorlar ya hep okudum buradan yine keske okumasaydim sadece doluluk var ama ağrı yok yarın bir hafta olacak bi belirti bulamıyorum
Eşim 18 inden önce sakın bir hareketlilik test falan yapma dedi söz verdim ona 18 inde kan veririm bu sefer hic evde test yapmayayım diyorumcanım herkeste aynı olmuyor ya ,bazısında hıc belırtı olmamıs bende okudum hep. o yuzden cok takma bende gögüs vs hıc yok mesela. ınsallaaahh hayrılısı ıle olur bnde 13.gun kan verırım duramam sanırım 15dedıler ama
bende gızlı kan verırım sanırım yoksa benımde esım kızıyor bosuna kendını strese sokuyorsu falan dıye zaten hıc konusmuyorum aksam olur olmaz vs dıye. ama içm içimi yiyor.Eşim 18 inden önce sakın bir hareketlilik test falan yapma dedi söz verdim ona 18 inde kan veririm bu sefer hic evde test yapmayayım diyorum
Aynen oyleyim kuzum yorum bile yapmiyorum buyuk ihtimal oda merak ediyorda soramıyor öyle zamanı bekleyip duruyoruzbende gızlı kan verırım sanırım yoksa benımde esım kızıyor bosuna kendını strese sokuyorsu falan dıye zaten hıc konusmuyorum aksam olur olmaz vs dıye. ama içm içimi yiyor.
Amin insallahhayırlı olsun ınşallah güzel haberler alırız hepımız
evet onlarda heyecanlı dün eşim diyoki hadi ya bir erkek çocuğumuz olsun da plastayson oynayalımAynen oyleyim kuzum yorum bile yapmiyorum buyuk ihtimal oda merak ediyorda soramıyor öyle zamanı bekleyip duruyoruz
Kesinnlikle ayrım icin degil zaten erkek bebek paylastiklar iicin yazdım canimevet bnde okudum canım, erkek bebek ıcın degılde stresı attıgı ıcın denıycem. yoksa bır ayrımım yok :) kız veya erkek dıye.
Çok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize kasım ayı uğurlu getirsin rabbim
Yoo normal ödeme yaptık raporumuz yok tu csnimraporlu ilaç fiyatı mı bu ? İğne mi hap mı kullandınız ?
bende hep farkli olarak bel ağrısı diye okudum . Önceki gebeligimde hic bisey hissetmemiştim göğüslerde dolgunluk olmuştu sadeceGögüs agrısı diyorlar ya hep okudum buradan yine keske okumasaydim sadece doluluk var ama ağrı yok yarın bir hafta olacak bi belirti bulamıyorum
Anladım kuzum,Kesinnlikle ayrım icin degil zaten erkek bebek paylastiklar iicin yazdım canim
İnsallahh tutmustur evet 6.ila 10 gün diyorlar tutunmaya.Benimde bugün aşılamanın 10. Günü kaldı 4 gün kızlar hafif bir göğüs ağrım var ama adet sancısı çekiyorum 4 5 gündür kasiklarimda ağrı var ay inşllah tutmuştur zaten olduysa bebiş 10. Güne kadar tutunmustur değil mi ?
Tutunmuştur canımm esas zamanlar 6 ile 10 arası diyorlar benim 6 . Gunum bak hic bir belirti yok kasıklar hafif ağrıyor o kadarBenimde bugün aşılamanın 10. Günü kaldı 4 gün kızlar hafif bir göğüs ağrım var ama adet sancısı çekiyorum 4 5 gündür kasiklarimda ağrı var ay inşllah tutmuştur zaten olduysa bebiş 10. Güne kadar tutunmustur değil mi ?
Cip teknigi tercih mi ediliyor hic bana demediler öyle bir sey yaAyakta çok durduğumda lavaboya girip ciktigim da bir süre ağrıyor oturup yatıp dinlenince ağrı geçiyor kızlar inslalah tutmuştur ya bu arada benim aşılama cip tekniğiyle yapılmış normal aşılamaya gore başarı oranıbasari oranı daha yüksekmiş %40 50 civarındaymış