• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öğlen sormuştum size mikroçip mi normal mi diye yarın aşılamam olacağı için labaratuar aradı görüştük mikroçip için sperm sayısı ve hareketliliği düşük olmaması gerekiyormuş yarım saat kadar yüzdürülüyormuş ve az ise çok azalıyormuş spermler düşünenler için bilgi olsun diye paylaşıyorum 🤗 yarın bizde bakılacak sayısı yeterli ise mikroçip değilse normal hazırlanıcak

Femara artı iğne verdi doktor onlarla bile ancak bir tane sağlıklı yumurta oluştu
Her bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yok

Öğlen sormuştum size mikroçip mi normal mi diye yarın aşılamam olacağı için labaratuar aradı görüştük mikroçip için sperm sayısı ve hareketliliği düşük olmaması gerekiyormuş yarım saat kadar yüzdürülüyormuş ve az ise çok azalıyormuş spermler düşünenler için bilgi olsun diye paylaşıyorum 🤗 yarın bizde bakılacak sayısı yeterli ise mikroçip değilse normal hazırlanıcak
Mikroçip aşılamada laboratuvar ortamında spermler hızlandırılıyor sperm hızı az olanlarda tavsiye edilen mikroçipli aşılama diye biliyorum başarı oranı daha yüksek çünkü çipin diğer tarafına sağlıklı ve hızlı spermler geçiyor

Back