• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya benim kötü geçiyor aşırı derecede karnım agiriyor . Bugün saat 1 de aşılamam oldu sağ tarafta agrım var .
Yumurtaların çatlaması da ağrı yapıyor bir kaç gün olabilir sıcak tut kendini ve çok hareket etme eğer çalışmıyorsan bu süreçte ben işten ayrılmıştım isabet oldu hep dinlendim inslalah ise yarar bir sekilde

Mikroçip aşılamada laboratuvar ortamında spermler hızlandırılıyor sperm hızı az olanlarda tavsiye edilen mikroçipli aşılama diye biliyorum başarı oranı daha yüksek çünkü çipin diğer tarafına sağlıklı ve hızlı spermler geçiyor
Bugün bana söyledikleri eğer sperm sayısı az ise ve hızı da düşük ise sadece hızı yüksek olanlar kalacağı için çok az sperm kalacağı öyle olursa da aşılama kötü etkilenirmiş yerinde hareketlileri de eliyormuş çünkü tüp bebekte onu tercih etmelerinin sebebi sperm az olsa bile dışarıda döllenme olduğu için en sağlıklılarını seçmeleri olarak açıkladı

Aynen canım yok çalışmıyorum zaten sürekli yani 15 gün boyunca dinlenecem inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize ALLAH büyük hayırlısı olsun 🤲😊

Her bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yok
Kesınlıkle canım doktor zaten ona gore verıyor ıgne yada hap.benımde 6.günüm bende de bırsey yok :(

Her bünye farklı gerçekten. Bende başta inofolic combi kullandım yumurtam büyümemişti sonra femara desteği almıştım. Pcosta sadece regl düzensizliği yapıyor bende mesela diğer belirtileri hiç yok. Hepimiz için hayırlısı benim 7.gün oldu aşılama ama herhangi bir belirtim hiç yok
4 kasımda mı aşılama oldun canim

E hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur benim doktorum progestan vermedi sadece folik asit ve devit 3 kullan dedi

Kızlar modunuzu yüksek tutun. Olumlu düşünün vücut onu algılar. Kafa olarak olacak bu iş deyip önce kendinizi inandirin sonrada allahın izni ile olacak zaten ❤

Back