- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnsallahh tutmuştur kuzum, banada bir farkı yok dediler herkes bişey diyor yaAyakta çok durduğumda lavaboya girip ciktigim da bir süre ağrıyor oturup yatıp dinlenince ağrı geçiyor kızlar inslalah tutmuştur ya bu arada benim aşılama cip tekniğiyle yapılmış normal aşılamaya gore başarı oranıbasari oranı daha yüksekmiş %40 50 civarındaymış
Insallah kuzum şenledir bebisinBenimde bugün aşılamanın 10. Günü kaldı 4 gün kızlar hafif bir göğüs ağrım var ama adet sancısı çekiyorum 4 5 gündür kasiklarimda ağrı var ay inşllah tutmuştur zaten olduysa bebiş 10. Güne kadar tutunmustur değil mi ?
Yumurtalar büyüyor olabilir canim ilişkiye mutlaka girinYa benim kötü geçiyor aşırı derecede karnım agiriyor . Bugün saat 1 de aşılamam oldu sağ tarafta agrım var .
Cip tekniğini bende cok araştırdım aslinda. Urolog doktorumuz ege can hoca önermedi kadin doğumcum ben yapmıyorum dedi ikiside ortak söyleyince yaptırmadik. Cip dedikleri olay tüp bebekdeki uygulamayı yapıyorlarmış spermlere kimisine gore başarı oranı daha yüksekCip teknigi tercih mi ediliyor hic bana demediler öyle bir sey ya
Bana aşılama günu aksaminda yapın dedi doktor. ben ağrım var diye sabah yaptikVala olabilir dediğin gibi doktor yarın ilişki olsun dedi bugün dinlenmelisin dedi
İlk gün öyle geçiyor canım yarına azalır inşallahYa benim kötü geçiyor aşırı derecede karnım agiriyor . Bugün saat 1 de aşılamam oldu sağ tarafta agrım var .
Bende iki doktora sordum oda onu yaptırmak istersen tüp bebek yaptır dedi. Bnde bir normal aşılama deneyelim dedim. Bakalım nasip ye varsa olur yoksa da zamanı gelmemiştir henüzCip tekniğini bende cok araştırdım aslinda. Urolog doktorumuz ege can hoca önermedi kadin doğumcum ben yapmıyorum dedi ikiside ortak söyleyince yaptırmadik. Cip dedikleri olay tüp bebekdeki uygulamayı yapıyorlarmış spermlere kimisine gore başarı oranı daha yüksek
Uzan dinlen bugün ilişki önerdiyse doktorun değerlendir bn aşılama ertesi gün sabah ve akşam degerlendirdim birde ertesi akşam.Inşallah canım
Bizimki direk bugünde olabilir dedi de valla kaşık agriis vs vardı hiç yapamam dedim şuan kendi kendimeVala olabilir dediğin gibi doktor yarın ilişki olsun dedi bugün dinlenmelisin dedi
Bizimki direk bugünde olabilir dedi de valla kasık agriis vs vardı hiç yapamam dedim şuan kendi kendimeVala olabilir dediğin gibi doktor yarın ilişki olsun dedi bugün dinlenmelisin dedi
Evet ya zaten ağrı oluyor ister istemez.kasiklarda en güzeli ertesi günBugün dinlenme aşılama gunlar8 o gün dinleniliyor genelde
Benimde merak ettiğim konu canım dün bugün sadece kaşık ağrısı var bıçak saplanır gibi ama kisa süreli.benimde bugun 5.gunumAşılama 3.günüm akşam sağ kasığımda ayrı saplandı biraz dinlendim geçti fakst bunlar çatlatma iğnesisinin yan etkileri mi yoksa tutma sancısı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?