Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallahh tutmuştur kuzum, banada bir farkı yok dediler herkes bişey diyor ya

Ya benim kötü geçiyor aşırı derecede karnım agiriyor . Bugün saat 1 de aşılamam oldu sağ tarafta agrım var .

Insallah kuzum şenledir bebisin 10 gün sürüyormuş rahme yuvalama yapması canim

Cip teknigi tercih mi ediliyor hic bana demediler öyle bir sey ya
Cip tekniğini bende cok araştırdım aslinda. Urolog doktorumuz ege can hoca önermedi kadin doğumcum ben yapmıyorum dedi ikiside ortak söyleyince yaptırmadik. Cip dedikleri olay tüp bebekdeki uygulamayı yapıyorlarmış spermlere kimisine gore başarı oranı daha yüksek

Bende iki doktora sordum oda onu yaptırmak istersen tüp bebek yaptır dedi. Bnde bir normal aşılama deneyelim dedim. Bakalım nasip ye varsa olur yoksa da zamanı gelmemiştir henüz

Aşılama 3.günüm akşam sağ kasığımda ayrı saplandı biraz dinlendim geçti fakst bunlar çatlatma iğnesisinin yan etkileri mi yoksa tutma sancısı mı

Aşılama olup tutan var mı aramızda gün gün anlatsa nasıl belirtiler yaşadığını umutlanmak istemiyorum

Aşılama 3.günüm akşam sağ kasığımda ayrı saplandı biraz dinlendim geçti fakst bunlar çatlatma iğnesisinin yan etkileri mi yoksa tutma sancısı mı
Benimde merak ettiğim konu canım dün bugün sadece kaşık ağrısı var bıçak saplanır gibi ama kisa süreli.benimde bugun 5.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…