Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallaaahh canımmmm aminnnÇok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize kasım ayı uğurlu getirsin rabbim
Ay çok merak ettim neymiş bu ben girdim baktım bulamadım benim de yarın aşılamam var ben de yapiyim aşırı stresliyim şuan herşeyi deneyebilirim stresimi azaltsın diyeayy merakımdan gelır gelmez baktım neymıs dıye. tuzlu su stresı azaltıyormuş bende denıycem kendıme gayet streslı bır yapım var genel olarak.
Allah sonucunda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah tutarArkadaşlar dua edin aşılama olacam bugün saat 12 de
ben bebekle alakalı bır yazı gormedım canım sadece banyo suyuna ıkı kasık tuz atarsanız stres azaltır vs yazıyorduAy çok merak ettim neymiş bu ben girdim baktım bulamadım benim de yarın aşılamam var ben de yapiyim aşırı stresliyim şuan herşeyi deneyebilirim stresimi azaltsın diye
mıkrocıplı ve normal asılama kısmını bılmıyorum canım. sperm de alınıyor labaratuar ortamına en hızlı olanlar ayıklanıyor sonra enjekte edılıyor yanı oyle bır bekleme vs olmadıKızlar bi sorum var bilgisi olan var mı sperm alındıktan sonra ne kadar süre içerisinde aşılama yapılması gerekiyor? Bir de mikroçipli ve normal arasında kaldım mikroçipli çok fark yaratır mı ?
Rabbim hayırla sonuclandirsin inşallah guzel haberi Almayi nasip etsinArkadaşlar dua edin aşılama olacam bugün saat 12 de
Toplam 2500 ödeme yaptık hastaneye ilaçlarda 600 tuttu canimHayırlısı olsun inşallah tutmuştur :) aşılama 2000 tl mikroçip içinde 100 dolar aldılar ekstra. Bu arada hastane içinde olmuyor malesef başka bir merkezde yapıyorlar anlaşmalı. Siz ne kadara yaptırdınız
Toplam 2500 ödeme yaptık hastaneye ilaçlarda 600 tuttu canim
Benim aşılama yapılan yerde labaratuar olmadığı için başka bir yerden alınacak ona karar vermeye çalıştık örnekler hazırlandıktan 2 saat sonra maksimum aşılama yapılmış olması gerekiyormuş doktorumdan aldığım bilgiye göre mikroçiplide de en kalitelileri seçmek için başka bir prosedür uyguluyolarmış ben mikroçipliyi seçtim bakalımmıkrocıplı ve normal asılama kısmını bılmıyorum canım. sperm de alınıyor labaratuar ortamına en hızlı olanlar ayıklanıyor sonra enjekte edılıyor yanı oyle bır bekleme vs olmadı
hımm onu hıc bılmıyorum kuuzm ya, zaten ona gore ayarlarlar 2saatı gecmez. ıcını ferah tut ınsallah Rabbım nasıp etsınBenim aşılama yapılan yerde labaratuar olmadığı için başka bir yerden alınacak ona karar vermeye çalıştık örnekler hazırlandıktan 2 saat sonra maksimum aşılama yapılmış olması gerekiyormuş doktorumdan aldığım bilgiye göre mikroçiplide de en kalitelileri seçmek için başka bir prosedür uyguluyolarmış ben mikroçipliyi seçtim bakalım
canımcım nasılsın bugun? varmı bı hareketlerTamamen bünyeye göre değişiyor canım benim 5 güne istenilen boyuta gelmişti.
1 litre tuza 2 yemek kaşığı tuzu kaya tuzu daha iyi olur diyor. Çıkmadan önce sağ tarafından döküyorsun niyet edererek . Instagram da okadar çok var ki yumurtlama dönemini yani dişil enerjiyi artırdığı icin erkek beb3k olasılığı yüksekmiş bende denedim. Normal hayatinizda yapabilirsiniz hafta 1 yada 2ayy merakımdan gelır gelmez baktım neymıs dıye. tuzlu su stresı azaltıyormuş bende denıycem kendıme gayet streslı bır yapım var genel olarak.
evet bnde okudum canım, erkek bebek ıcın degılde stresı attıgı ıcın denıycem. yoksa bır ayrımım yok :) kız veya erkek dıye.1 litre tuza 2 yemek kaşığı tuzu kaya tuzu daha iyi olur diyor. Çıkmadan önce sağ tarafından döküyorsun niyet edererek . Instagram da okadar çok var ki yumurtlama dönemini yani dişil enerjiyi artırdığı icin erkek beb3k olasılığı yüksekmiş bende denedim. Normal hayatinizda yapabilirsiniz hafta 1 yada 2
hayırlı olsun ınşallah güzel haberler alırız hepımızBen bugun asilama yaptirdim rabbim herkesin istedigini hayirla saglikla versin insallah