- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Sağ kasığım çok ağrıyor ya sen nasılsın canımAyyy demi ya öyle olur inşallah seninledir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ kasığım çok ağrıyor ya sen nasılsın canımAyyy demi ya öyle olur inşallah seninledir inşallah
Ayyy demi ya öyle olur inşallah seninledir inşallahSözde dinleneyim diyordum bu haftada sabahta aksama kadar yine ayaktayım yeni eve geldim bi koşturmaca insallah bebiste benimle kosuyordur
Ya benimde bugün iş yerinde sol tarafimda ağrı vardı,şimdi duş aldım hiç göğüsler falan minnacık aynı duş alirken biraz kasık ağrım olduSağ kasığım çok ağrıyor ya sen nasılsın canım
Eren akbabaPeki araştırmada hangi doktora gidiyorsun
Yücelen de miSezen hanım çok ilgili özel Muğla da bende Muğla’da oturuyorum ordan biliyorum ben Sezen’e gidiyorum
Ne olaylar oluyorda yine de bebek tutunuyor oyuzden hic dert etme kuzum Insallah seninledir bebisin kötü dusunmeSözde dinleneyim diyordum bu haftada sabahta aksama kadar yine ayaktayım yeni eve geldim bi koşturmaca insallah bebiste benimle kosuyordur
Yok kendi muayenesi var öyle işlem kocanda yücelerde yapıp sadece hsg yi falan aşılamayı muayenesinde yapacakYücelen de mi
Canım hayirli olsun. bebisin seninledir Insallah hangi sehirdesin nerde yaptırdın mikrocipli aşılama yiMerhabalar bende ayın 3ünde mikroçip yöntemiyle ilk aşılamamı yaptırdım. İlk 2 gün kasık ağrım oldu normalmiş zaten. Onun dışında 6 gün oldu henüz bir belirti yok. Daha öncede 2 kere çatlatma iğnesi denemiştik tüm belirtiler olmasına rağmen gebelik oluşmamıştı o yüzden bu sefer kendimi hiç dinlemiyorum.
İnşallah hayırlısı :) izmirdeyim medicanaya gidiyorum ama doktorum tavmergen tüp bebek merkezinde yaptı aşılamamıCanım hayirli olsun. bebisin seninledir Insallah hangi sehirdesin nerde yaptırdın mikrocipli aşılama yi
Medicana ankara da yaptırdım doktora sürekli mikrocip lı mi olsa acabe dedim Oda izmir deki hastane uyguluyor ben uygulamıyorum demişti toplam ne kadar ücret ödedinizİnşallah hayırlısı :) izmirdeyim medicanaya gidiyorum ama doktorum tavmergen tüp bebek merkezinde yaptı aşılamamı
Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :) aşılama 2000 tl mikroçip içinde 100 dolar aldılar ekstra. Bu arada hastane içinde olmuyor malesef başka bir merkezde yapıyorlar anlaşmalı. Siz ne kadara yaptırdınızMedicana ankara da yaptırdım doktora sürekli mikrocip lı mi olsa acabe dedim Oda izmir deki hastane uyguluyor ben uygulamıyorum demişti toplam ne kadar ücret ödediniz
ayy merakımdan gelır gelmez baktım neymıs dıye. tuzlu su stresı azaltıyormuş bende denıycem kendıme gayet streslı bır yapım var genel olarak.Kızlar ilişki psikoloğu esra ezmeci var aşılama günü tuzlu su yöntemini denedim eril dişil enerjiyi eşitleyip dişili öne çıkartıyormuş . Genelde yumurtlama dönemi yapan kadınlarda erkek bebeği oluyormuş . Böyle bi çılgınlık yaptim
bozma moralını kuzum 12.gun olmuş 7günden sonra zaman gecmıs ınsallah buyumustur . çatlatma ıgnesıde 1-2mm buyutuyormuş. iğne etkisi çok daha fazla dıye duymustum, amh bakıldı mı?Bugün 12 gün iğnemi vuracağım. Geçen hafta perşembeden beri yani 7 gündür yumurtam 10mm de kaldı büyümüyor. Zaten yaşına göre yumurta oluşumu az demişti iğne kullanmama rağmen (30 yaşındayım) İğnenin dozunu 2 ye çıkarmıştı. Dün 3 doza çıkardı. O kadar moralim bozuk ki.. artık bunalıyorum..
7 gün boyunca hiç büyümedi. En son salı günü gittim kontrole 1 haftadır büyüme olmamış cuma yine gel dedi. Olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Amh bakılmadı maalesef hormon testi yapılmıştıbozma moralını kuzum 12.gun olmuş 7günden sonra zaman gecmıs ınsallah buyumustur . çatlatma ıgnesıde 1-2mm buyutuyormuş. iğne etkisi çok daha fazla dıye duymustum, amh bakıldı mı?
ınsallah buymustur . amh normalde bakılması gerekır tup bebekde olsa asılamada olsa . bakmamıs olmaları ılgınç. ınsallahh bır an once mucızene kavursursun7 gün boyunca hiç büyümedi. En son salı günü gittim kontrole 1 haftadır büyüme olmamış cuma yine gel dedi. Olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Amh bakılmadı maalesef hormon testi yapılmıştı
hadı hayırlısı olsun canımmm, Allah gonlundekını nasıp etsın bol bol dua etArkadaşlar dua edin aşılama olacam bugün saat 12 de