• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bişey sormak istiyorum sizlere 🥰
Adetin ikinci günü klomen kullanmaya başladım Yumurtanın tam gelişip aşılama boyutuna gelmesi kaç gün sürüyor
Tamamen bünyeye göre değişiyor canım benim 5 güne istenilen boyuta gelmişti.

Ben bişey sormak istiyorum sizlere 🥰
Adetin ikinci günü klomen kullanmaya başladım Yumurtanın tam gelişip aşılama boyutuna gelmesi kaç gün sürüyor
canım o vucuduna gore degısır ben 2.gunu doktora gıttım 3.günü basladım sonra ıkı gun sonra kontrole gıttım sonra bır ıkı gun sonra daha gıttım ıstenılen boyuta gelmıstı yanı benım 6gün sürmüş, 2 gün sonrada aşılama oldum

Tamamen bünyeye göre değişiyor canım benim 5 güne istenilen boyuta gelmişti.
Ayın 2 sinde kullanmaya başladım 5 gün kullandım biraktim salı günü gittim Perşembe günü gel ama ilacı kullanma dedi eşim birbucuk hafta sonra iş için gidecek bir hafta olmayacak acaba yetişir mi aklıma çok takıldı

Ayın 2 sinde kullanmaya başladım 5 gün kullandım biraktim salı günü gittim Perşembe günü gel ama ilacı kullanma dedi eşim birbucuk hafta sonra iş için gidecek bir hafta olmayacak acaba yetişir mi aklıma çok takıldı
Klomeni 5 gun kullandiriyorlar kuzum sabah aksam yetisir bence merak etme doktor planı söyler zaten

Devlet Hastanesi'ne gidiyorum o yüzden yetismezse diye çok korkuyorum yoksa boşa gidecek bu ay kullandığım ilaç ☹️
Yumurta istenilen kivama gelirse catlatma ignesi ve 36 saat sonrasi hemen asilama oluyor yetisir bence daha bir bucuk hafta var diyorsun merak etme sen stres yapma bencee 🤗

Kızlar benim sol kasığımda hala ağrı var dün aşılama oldu ama sizde de ağrı var mıydı yumurta ağrısı gibi

Normal bir süreç olabilir ozaman sagol canim . Dun gece kanamam ol-du sonra lekelenmeye döndü doktora sordum endise etme dedi ama sizde kanama oldu mu
evet kuzum hatta mınoset yazmısalrı bana agrı olursa dıye, bende kanama olmadı ama hafıf kanama olabılır demıslerdı

Bende bugün kontrole gittim femeraya başladım ayın 15 de kontrole gideceğim yumurtamın durumuna göre belki 15 de de yapılabilir aşılama yada gün keseriz dedi bunu söylemesinin sebebi geçen ayda aşılama olacaktım femera kullanırken kendisi çatladı ama malesef tutmadı bakalım aşılamam inşallah tutar
İnşallah tutar bende geçen ay femera yla aşılama oldum biraz zorlu geçti aşılamam tutmadı da zaten inşallah bu ay istediğiniz gibi olur 🙏

Bende dün aşılama oldum hala ara ara sancım oluyor aşılama sonrası lekelenmeniz oldu mu
Spektrumu takarken cok zorladı doktor canim cok acıdı. Öğlen 3 de asilama oldu gece 1 gibi lavobada Akintim vardi sonra lekelenmeye döndü ara ara pembemsi geliyor canim sende durum ne

Evet muğla da üniversite hastanesinde yaptırıyorum özel de güvenebileceğim doktor yok kaç tane doktora gittim rahim filmimi bile düzgün çekmemişler ama şu an ki doktorum çok iyi
Sezen hanım çok ilgili özel Muğla da bende Muğla’da oturuyorum ordan biliyorum ben Sezen’e gidiyorum

Sözde dinleneyim diyordum bu haftada sabahta aksama kadar yine ayaktayım yeni eve geldim bi koşturmaca insallah bebiste benimle kosuyordur 😎

Back