kuzummm hadı hayırlısı olsunnn. bugun dınlen bol bol uzan. avakado nar ye . ınsallah tutar . amınnnn.
Insallah kizlar cok sagolunGeçmiş olsun canım İnşallah tutar
İnşaallah tutmuştur canımInsallah kizlar cok sagolun
Ya zaten buranın güzelliği bu insan biraz tecrübe ve moral duymak istiyor. Çevredekilere bazı şeyleri anlatmaya çekiniyor insan burda rahat rahat dökebiliyoruz içimizi endişelerimizi. Rabbim kimseyi boş çevirmesin. Hepimiz bi evlat hasretiyle çıktık yola. Kavuşmayı nasip etsin Rabbim isteyen herkeseİnşallah gerek kalmaz rabbim herkeze dogal yolla nasip eder evlatlarini cnm ya internette o kadar cok sey yaziyoki bilenlere yasayanlara sormak istedim acikcasi.
Farkli hastanede yapildi özelde bisey vermediler elime ama bide hikayemiz yokki esimin sperm sayısı cok az ilk asilama oyuzden yalan oldu ikincisinde enfeksiyonum vardi o halde yaptilar doktorun azizligine geldim 2 asilamamda bosa oldu anlicaginiz hs ayni seyse yapildi temiz ciktim bütün herseyim ii dediler kan guatirim bile adetimde duzeldi 4 5 aydir iyi o kadar üzgünüm cok kafam karıştı korkuyorum ve konuşacak pek kimsem yok çaresizlikten geldim buraya.
Hadi yaMalesef canım sıkışık olman lazım atta ben bugün kontrole g8ttim yumurtalarım 18 ml ve 19 ml olmuştu bu gece tam saat 1 de çatlama iğnesi yapacam çarşamba günü sabah 9 30 da aşılamam olacak allahın izniyle o yüzden sıkışık geleceksin dediler
Ama öyle olunca çıkmıyor mu hemen?Aynen vala öyle olması gerekiyor muş geçen seferde yine idrara sıkışık gitmiştim
Ben şahsen yaşadım uzun beklemişim sanırım femera ile çatladı aşılama iptal olmuştu bakalım bu ay doktor daha erken çağırdı aşılamaya ayın 15 de yumurtanın durumuna göre aşılama yapcak yada aşılama günü verecek inşallah olgunlaşırsa ayın 15 de aşılamam oluray evet yaaa, beklıycez sımdı bıde çatlarsa olaylar karısır :)
Peki aşılama oldun ya ilişki önerdi mi ben ilk defa olcam heyecanlıyım ama umarım tutar yaCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
Ayyy inşallahh sorunsuz olur kuzumBen şahsen yaşadım uzun beklemişim sanırım femera ile çatladı aşılama iptal olmuştu bakalım bu ay doktor daha erken çağırdı aşılamaya ayın 15 de yumurtanın durumuna göre aşılama yapcak yada aşılama günü verecek inşallah olgunlaşırsa ayın 15 de aşılamam olur
Ertesi gün onerdi canım 3 gün boyunca devam dedi bizde sperm sıkıntısı yok sükür acır mı acaba diye çekindim ama rahattıPeki aşılama oldun ya ilişki önerdi mi ben ilk defa olcam heyecanlıyım ama umarım tutar ya
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ya rabbimAyyy inşallahh sorunsuz olur kuzum
İnsallah kuzum aminİnşallah hepimiz güzel haberler alırız ya rabbim
Hım peki sağ olasın sperm bizimde sıkıntı yok sadece çok az bi düzeyde hareketsizlik var onda da sorun olcak bi şey değil dedi doktor ben gene nolur nolmaz diye hemde kalitesi artsın ve hareketsizliği iyi gelsin diye doktor önerisiyle vitamin aldık vitamin içiriyorum eşime zatenErtesi gün onerdi canım 3 gün boyunca devam dedi bizde sperm sıkıntısı yok sükür acır mı acaba diye çekindim ama rahattı
Canimm sıkışık olmanın amacı bagirsaklar ile mesane arası açıldığı için ulturason da yumurtaları görebilmek içinmiş ,yani aşılamanın tutup tutmamasi ile alakası yok,doktora bizzat sordum burda okumuştum çünkü biri sıkışık gitmiş biri gitmemiş diyeAma öyle olunca çıkmıyor mu hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?