Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin haklisin inşallah

Ocakta biz de başlıyoruz tüp bebeğe inşallah. Süreç nasıl işliyor uzun mu sürüyor?
Taze transfer olacaksa aşağı yukarı 12-15 gün,dondurulmuşsa 15 e 1 yada 2 ay ekle. Rahim dinlendiriliyor. Toplanan yumurta sayısı,rahim hazır mı ona göre transfer tarihi belirleniyor. Kişiye göre değişiyor yani canım

Bugün saat 12 de randevum var çok gerginim yumurtalara bakılıcak tekrardan umarım istediği boyuta gelmiştir aşılama için gün verir dua edin bana ovulasyon testi kullanıyorum hala pik göremedim

Anladım canım teşekkürler

Bugün saat 12 de randevum var çok gerginim yumurtalara bakılıcak tekrardan umarım istediği boyuta gelmiştir aşılama için gün verir dua edin bana ovulasyon testi kullanıyorum hala pik göremedim
Bende dün 12 de gittim. Regli öncesi yumurtama baktı ve güzel dedi. Reglinin 2. Günü tekrar çağırdı. Bende sen gibi bekliyorum. Içini ferah tut canım. Yumurtamın olması bile güzel bir haberdi. Şimdi 2.gün ile olgunlaşmasını takip edeceğiz. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bu ay hepimiz asilanip pozitifi görelim.

Inşallah Iyi sonuç alırsın canım benimde geçen gün gelişmemişti doktor iğnenin dozunu arttırdı. Ve 19 18 buçuk oldu yumurtam dün gittiğimde çarşamba günü aşılama olacam allahın izniyle sende üzülme canım ALLAH büyüktür inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

Ovulasyonda bende de hiç pik yapmıyor. Belki bu regliden sonra yapar. Biz olumlu düşünelim.

Amin. Bu ay umutluyum ben kasım hepimize şans getirecek ya ınanıyorum

Canımm ınsallah cok guzel gecer randevun, hiç korkma

Hepinize çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıklarınız Ben normalde tedavi oluyorum polikistik için şeker ilacı ile ve 14. Günde hep pik görürüm bu sefer ilaç kullandım ve göremedim en son geçen cuma 15 mm 2 tane yumurta vardı bakalım inşallah Allahtan hayırlısı mutlaka yazıcam

buyumustur kuzum hıc merak etme,hayırlısı olsun ınsallaaahh

Hiç bilmiyorum onu. Ama şu an 2 ay dinlenmedeyim ocakta gidicez. Ama merkezin sitesinden baktım sürece yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme oluyormuş. Bakalım biz de nasıl işleyecek süreç

Ben bişey sormak istiyorum sizlere
Adetin ikinci günü klomen kullanmaya başladım Yumurtanın tam gelişip aşılama boyutuna gelmesi kaç gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…