Amin haklisin inşallahYa zaten buranın güzelliği bu insan biraz tecrübe ve moral duymak istiyor. Çevredekilere bazı şeyleri anlatmaya çekiniyor insan burda rahat rahat dökebiliyoruz içimizi endişelerimizi. Rabbim kimseyi boş çevirmesin. Hepimiz bi evlat hasretiyle çıktık yola. Kavuşmayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese
Taze transfer olacaksa aşağı yukarı 12-15 gün,dondurulmuşsa 15 e 1 yada 2 ay ekle. Rahim dinlendiriliyor. Toplanan yumurta sayısı,rahim hazır mı ona göre transfer tarihi belirleniyor. Kişiye göre değişiyor yani canımOcakta biz de başlıyoruz tüp bebeğe inşallah. Süreç nasıl işliyor uzun mu sürüyor?
Anladım canım teşekkürlerCanimm sıkışık olmanın amacı bagirsaklar ile mesane arası açıldığı için ulturason da yumurtaları görebilmek içinmiş ,yani aşılamanın tutup tutmamasi ile alakası yok,doktora bizzat sordum burda okumuştum çünkü biri sıkışık gitmiş biri gitmemiş diye
Bende dün 12 de gittim. Regli öncesi yumurtama baktı ve güzel dedi. Reglinin 2. Günü tekrar çağırdı. Bende sen gibi bekliyorum. Içini ferah tut canım. Yumurtamın olması bile güzel bir haberdi. Şimdi 2.gün ile olgunlaşmasını takip edeceğiz. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bu ay hepimiz asilanip pozitifi görelim.Bugün saat 12 de randevum var çok gerginim yumurtalara bakılıcak tekrardan umarım istediği boyuta gelmiştir aşılama için gün verir dua edin banaovulasyon testi kullanıyorum hala pik göremedim
Ovulasyonda bende de hiç pik yapmıyor. Belki bu regliden sonra yapar. Biz olumlu düşünelim.Bugün saat 12 de randevum var çok gerginim yumurtalara bakılıcak tekrardan umarım istediği boyuta gelmiştir aşılama için gün verir dua edin banaovulasyon testi kullanıyorum hala pik göremedim
Amin. Bu ay umutluyum ben kasım hepimize şans getirecek ya ınanıyorumInşallah Iyi sonuç alırsın canım benimde geçen gün gelişmemişti doktor iğnenin dozunu arttırdı. Ve 19 18 buçuk oldu yumurtam dün gittiğimde çarşamba günü aşılama olacam allahın izniyle sende üzülme canım ALLAH büyüktür inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
Canımm ınsallah cok guzel gecer randevun, hiç korkmaBugün saat 12 de randevum var çok gerginim yumurtalara bakılıcak tekrardan umarım istediği boyuta gelmiştir aşılama için gün verir dua edin banaovulasyon testi kullanıyorum hala pik göremedim
buyumustur kuzum hıc merak etme,hayırlısı olsun ınsallaaahhHepinize çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıklarınızBen normalde tedavi oluyorum polikistik için şeker ilacı ile ve 14. Günde hep pik görürüm bu sefer ilaç kullandım ve göremedim en son geçen cuma 15 mm 2 tane yumurta vardı bakalım inşallah Allahtan hayırlısı mutlaka yazıcam
Hiç bilmiyorum onu. Ama şu an 2 ay dinlenmedeyim ocakta gidicez. Ama merkezin sitesinden baktım sürece yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme oluyormuş. Bakalım biz de nasıl işleyecek süreçTaze transfer olacaksa aşağı yukarı 12-15 gün,dondurulmuşsa 15 e 1 yada 2 ay ekle. Rahim dinlendiriliyor. Toplanan yumurta sayısı,rahim hazır mı ona göre transfer tarihi belirleniyor. Kişiye göre değişiyor yani canım
Çok sevindim. Çok güzel haber maşallah diyelim nazar değmesin.Kızlaar çok heycanlıyım şimdi çıktım doktordan yumurtalar 20mm ve 21mm olmuş bu akşam 6 da çatlatma iğnemi oluyorum perşembe günü aşılamam varumut doldum
hayırlı olsun canımmm ınsallaahhh sonunda pozıtıfı gorursunKızlaar çok heycanlıyım şimdi çıktım doktordan yumurtalar 20mm ve 21mm olmuş bu akşam 6 da çatlatma iğnemi oluyorum perşembe günü aşılamam varumut doldum
Çok teşekkür ederim inşallah sonucu da güzel olurÇok sevindim. Çok güzel haber maşallah diyelim nazar değmesin.
İnşallahhayırlı olsun canımmm ınsallaahhh sonunda pozıtıfı gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?