- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
yok canım ya sanmıyorum bekledımde ben baya saatlerce sabaha kadar ya yattım nasıp olmadıBi an acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm ne yalan söyliyim. Haklısın nasip bu işler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ya sanmıyorum bekledımde ben baya saatlerce sabaha kadar ya yattım nasıp olmadıBi an acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm ne yalan söyliyim. Haklısın nasip bu işler
Histeroskopi yazıyor hs diyince bak o olabilir. Aşılama ve tüp bebekte bebeğin tutunma şansını arttırıyor diye biliyorum. Danış bi doktoruna ama histeroskopi yapacaksan aynı ay transfer olmaz rahmin dinlenmesi gerek. Bazı doktorlar ilk ay bazıları sonraki ay yapıyor hasta hikayesine göre değişiklik gösteriyor olabilirMerhaba arkadaşlar bi kaç şey sorabilimiyim hs nedir kagitta yazıyor ben ilk kez tüp bebek tedavisi olucam hsg rahim filmi ama hs tam anlamadim internetten baktim bir suru sey yaziyo ? Bide tup bebekde yumurtama toplama yapip 1 ay bekleyipmi transfer olunuyo yoksa ayni aymi ?
Ben de öyle ilişkiden sonra bacaklarımı başlığa yaslayıp bi 10 dk bekliyorum sonra uyuyorum üstüne ama işteyok canım ya sanmıyorum bekledımde ben baya saatlerce sabaha kadar ya yattım nasıp olmadı
Anladım bu hs anestezi altinda oluyo dimi bn subat ayinda yaptirmistim ama sorun yok denilmişti ilaçlar agirmi oluyo yani biraz stresliyim aşilamalarim fazla acili bi surec olmustu. Toplam surec 2 aymi yani herseyin bitmesi ?Histeroskopi yazıyor hs diyince bak o olabilir. Aşılama ve tüp bebekte bebeğin tutunma şansını arttırıyor diye biliyorum. Danış bi doktoruna ama histeroskopi yapacaksan aynı ay transfer olmaz rahmin dinlenmesi gerek. Bazı doktorlar ilk ay bazıları sonraki ay yapıyor hasta hikayesine göre değişiklik gösteriyor olabilir
Ufak ufak kasık agrilarim var canım baskada bir belirti yok goguslere bakip duruyorum sistiler mi acıyor mu diye sen nasilsin
Daha erken kız durun Okuyunca ben de heyecanlanıyorum böyle İnşaallah yakında belli eder kendini bebekayy bende aynı az az sankı kasık agrım var ama bu gazdan da olabılır baskada bısey yok benımde
Ben baya sıkışık girdim şimdiki aklım olsa sıkıştırmazdım kendimi öyle önemli günde aklımdaki tek şey wcye gitmekti İdrar tutamıyorum çok
Aynen bende oyleBen de öyle ilişkiden sonra bacaklarımı başlığa yaslayıp bi 10 dk bekliyorum sonra uyuyorum üstüne ama işte
Histeroskopi yaptırdın mı daha önce? Evet anesteziyle rahmin içine bakıyorlar sorun varsa müdahale ediyorlar. Yaptırdıysan tekrar istemez doktor bi sorun görmediyse yani başka bişi de olabilir ama ne bilemiyorum Tüp bebek işlemi de hasta hikayesine göre dediğim gibi bazen yumurta topladıktan bi süre sonra aynı ay içinde bazen rahmin dinlenmesini bekleyip sonraki ay yapılıyor. O kadar araştırdım ki bu aşılama ve tüp bebeği yaptırmış kadar hakimim konuyaAnladım bu hs anestezi altinda oluyo dimi bn subat ayinda yaptirmistim ama sorun yok denilmişti ilaçlar agirmi oluyo yani biraz stresliyim aşilamalarim fazla acili bi surec olmustu. Toplam surec 2 aymi yani herseyin bitmesi ?
Valla tüm belirtileri arıyorum deli gibi ama sonra diyorum bi bismillah persembe gunu oldun dahaDaha erken kız durun Okuyunca ben de heyecanlanıyorum böyle İnşaallah yakında belli eder kendini bebek
gaz sancısıdır ya zaten bebek ıcın cok erken. muthıs bır gaz varDaha erken kız durun Okuyunca ben de heyecanlanıyorum böyle İnşaallah yakında belli eder kendini bebek
En azından tutar mı stresi yapmaya vaktin olmamışBen baya sıkışık girdim şimdiki aklım olsa sıkıştırmazdım kendimi öyle önemli günde aklımdaki tek şey wcye gitmekti İdrar tutamıyorum çok
öyle oluyor ınsan yaaa napalımValla tüm belirtileri arıyorum deli gibi ama sonra diyorum bi bismillah persembe gunu oldun daha
Hadi ya. Gonal f ten sonra mı yoksa çatlatma iğnesi den sonra mı? Gonal f ten sonra karın ağrım olmaya başladı acaba gazdan olabilir migaz sancısıdır ya zaten bebek ıcın cok erken. muthıs bır gaz var
İnşallah gerek kalmaz rabbim herkeze dogal yolla nasip eder evlatlarini cnm ya internette o kadar cok sey yaziyoki bilenlere yasayanlara sormak istedim acikcasi.Histeroskopi yaptırdın mı daha önce? Evet anesteziyle rahmin içine bakıyorlar sorun varsa müdahale ediyorlar. Yaptırdıysan tekrar istemez doktor bi sorun görmediyse yani başka bişi de olabilir ama ne bilemiyorum Tüp bebek işlemi de hasta hikayesine göre dediğim gibi bazen yumurta topladıktan bi süre sonra aynı ay içinde bazen rahmin dinlenmesini bekleyip sonraki ay yapılıyor. O kadar araştırdım ki bu aşılama ve tüp bebeği yaptırmış kadar hakimim konuya
ben klomen kullandım kuzum hap. ıgneden sonra oldu ovitrelle.Hadi ya. Gonal f ten sonra mı yoksa çatlatma iğnesi den sonra mı? Gonal f ten sonra karın ağrım olmaya başladı acaba gazdan olabilir mi
Sekreter sıkışık ol dedi içtim suyu sonrasında yolda gelirken ecel terleri döktüm yol çalışması vardi trafik kilit benzinlige girdim. işlemden sonra 1 saat sonra girdim Insallah bisey olmaz yumurtaya bakmadı direk enjekte etti doktor hayirlisi bakalimBen baya sıkışık girdim şimdiki aklım olsa sıkıştırmazdım kendimi öyle önemli günde aklımdaki tek şey wcye gitmekti İdrar tutamıyorum çok
kuzummm hadı hayırlısı olsunnn. bugun dınlen bol bol uzan. avakado nar ye . ınsallah tutar . amınnnn.Kızlar işlem tamam eve geçtik umarım tutmuştur doktor yumurta ya bakmadi direk işleme aldi 20 dk sedyede bacak bacak üstüne at bekle dedi bukadar
Geçmiş olsun canım İnşallah tutarKızlar işlem tamam eve geçtik umarım tutmuştur doktor yumurta ya bakmadi direk işleme aldi 20 dk sedyede bacak bacak üstüne at bekle dedi bukadar
Hiç olmadı aslında bu sebepten ötürü tedirginim biraz İnşallah tutmuştur bu ayda regl olmak istemiyorumEn azından tutar mı stresi yapmaya vaktin olmamış