Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Histeroskopi yazıyor hs diyince bak o olabilir. Aşılama ve tüp bebekte bebeğin tutunma şansını arttırıyor diye biliyorum. Danış bi doktoruna ama histeroskopi yapacaksan aynı ay transfer olmaz rahmin dinlenmesi gerek. Bazı doktorlar ilk ay bazıları sonraki ay yapıyor hasta hikayesine göre değişiklik gösteriyor olabilir

Anladım bu hs anestezi altinda oluyo dimi bn subat ayinda yaptirmistim ama sorun yok denilmişti ilaçlar agirmi oluyo yani biraz stresliyim aşilamalarim fazla acili bi surec olmustu. Toplam surec 2 aymi yani herseyin bitmesi ?

Anladım bu hs anestezi altinda oluyo dimi bn subat ayinda yaptirmistim ama sorun yok denilmişti ilaçlar agirmi oluyo yani biraz stresliyim aşilamalarim fazla acili bi surec olmustu. Toplam surec 2 aymi yani herseyin bitmesi ?
Histeroskopi yaptırdın mı daha önce? Evet anesteziyle rahmin içine bakıyorlar sorun varsa müdahale ediyorlar. Yaptırdıysan tekrar istemez doktor bi sorun görmediyse yani başka bişi de olabilir ama ne bilemiyorum Tüp bebek işlemi de hasta hikayesine göre dediğim gibi bazen yumurta topladıktan bi süre sonra aynı ay içinde bazen rahmin dinlenmesini bekleyip sonraki ay yapılıyor. O kadar araştırdım ki bu aşılama ve tüp bebeği yaptırmış kadar hakimim konuya

gaz sancısıdır ya zaten bebek ıcın cok erken. muthıs bır gaz var
Hadi ya. Gonal f ten sonra mı yoksa çatlatma iğnesi den sonra mı? Gonal f ten sonra karın ağrım olmaya başladı acaba gazdan olabilir mi

İnşallah gerek kalmaz rabbim herkeze dogal yolla nasip eder evlatlarini cnm ya internette o kadar cok sey yaziyoki bilenlere yasayanlara sormak istedim acikcasi.
Farkli hastanede yapildi özelde bisey vermediler elime ama bide hikayemiz yokki esimin sperm sayısı cok az ilk asilama oyuzden yalan oldu ikincisinde enfeksiyonum vardi o halde yaptilar doktorun azizligine geldim 2 asilamamda bosa oldu anlicaginiz hs ayni seyse yapildi temiz ciktim bütün herseyim ii dediler kan guatirim bile adetimde duzeldi 4 5 aydir iyi o kadar üzgünüm cok kafam karıştı korkuyorum ve konuşacak pek kimsem yok çaresizlikten geldim buraya.

Ben baya sıkışık girdim şimdiki aklım olsa sıkıştırmazdım kendimi öyle önemli günde aklımdaki tek şey wcye gitmekti İdrar tutamıyorum çok
Sekreter sıkışık ol dedi içtim suyu sonrasında yolda gelirken ecel terleri döktüm yol çalışması vardi trafik kilit benzinlige girdim. işlemden sonra 1 saat sonra girdim Insallah bisey olmaz yumurtaya bakmadı direk enjekte etti doktor hayirlisi bakalim

Kızlar işlem tamam eve geçtik umarım tutmuştur doktor yumurta ya bakmadi direk işleme aldi 20 dk sedyede bacak bacak üstüne at bekle dedi bukadar
kuzummm hadı hayırlısı olsunnn. bugun dınlen bol bol uzan. avakado nar ye . ınsallah tutar . amınnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…