- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Rahim filminde baskıyı çok fazla hissetmistim ama bunda hic hissetmedim bilePeki rahim filmi mi daha zordu aşılama mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filminde baskıyı çok fazla hissetmistim ama bunda hic hissetmedim bilePeki rahim filmi mi daha zordu aşılama mı?
evettt ben yumurtalarıma bıle sevınıyorum suan cok komık ya :) :) bnımde oyle canım cok yanmaz ya bıde sonucunu dusununceAğrı aklına gelmiyor ben ekrana bakıp durdum sürekli ultrasonla bakıyordu enjekte ederken
İyi o zaman. Benim normal adet dönemim de ağır geçiyor bari bu işlemlerde ağrı çekmeyelimRahim filminde baskıyı çok fazla hissetmistim ama bunda hic hissetmedim bile
hımm testlerde de en az 3 gün perhia yazıyor ya o yüzden merak ettim canım. sizde mi klomen kullandınız yoksa iğneli bir yumurta geliştirici mi verdi2 gün öncesi bizimde iliski olmuştu doktorum önermedi ama illa iliski olsun diye 82 milyon olmuş yıkamayla 61 milyon kalmış 61 le aşılama oldu bizim
ay maşaaallaahhh, inşallaaahh saglıkla bebısın gelır ya, nezaan test ver dedılerSolda 21 sağda 17ve 18 vardı 3 tane yumurtam oluşmuştu
evet canım bugun olsun dedı cumartesıye kadar olmasın dedi.o zaman 1,5 gün perhiz li falan olmuş olacak . az geldi bu süre bana hastane daha iyi bilir tabi @Ceviz hanim size ne kadar süre verdi hastane eşiniz için
hemşire aşılama işleminden önce 2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerkeıyor dedı. bugun olsun bır daha olmasın dedı bakalım kac cıkıcak sayı ve kalite tabı en onemlısıhımm testlerde de en az 3 gün perhia yazıyor ya o yüzden merak ettim canım. sizde mi klomen kullandınız yoksa iğneli bir yumurta geliştirici mi verdi
O kadar doğru dedin ki. Benim doktorum sperm yıkama işleminin parası 1000tl birşey aşılama 1 2 dk sürüyor ama insanlar sperm yıkama + aşılama ücreti diye çok alıyorlar dedi. Halbuki bin liralık işlem hepsi dedisperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canım
sperm yıkamada bi tüpe koyuyorlar kan aldıkları tüp gibi makinesine atıyorlar 2 döndürüyorlar bu kadar .fiyatlar dudak uçuklatıyor resmenO kadar doğru dedin ki. Benim doktorum sperm yıkama işleminin parası 1000tl birşey aşılama 1 2 dk sürüyor ama insanlar sperm yıkama + aşılama ücreti diye çok alıyorlar dedi. Halbuki bin liralık işlem hepsi dedi
Yok çekmezsin benimde cok agrir reglimin ozellikle ilk günüİyi o zaman. Benim normal adet dönemim de ağır geçiyor bari bu işlemlerde ağrı çekmeyelim
14 gun sonra kan testi yaptir dedi kuzumay maşaaallaahhh, inşallaaahh saglıkla bebısın gelır ya, nezaan test ver dedıler
Iğneli gelisti canim klomen bana pek yaramıyorhımm testlerde de en az 3 gün perhia yazıyor ya o yüzden merak ettim canım. sizde mi klomen kullandınız yoksa iğneli bir yumurta geliştirici mi verdi
Güzel sonuçlar gelecek eminimhemşire aşılama işleminden önce 2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerkeıyor dedı. bugun olsun bır daha olmasın dedı bakalım kac cıkıcak sayı ve kalite tabı en onemlısı
Aşılamadan sonra 14gün dımı. ay hadı hayırlı haberler gelsın ya14 gun sonra kan testi yaptir dedi kuzum
inşallaahhh kuzum, amınnnGüzel sonuçlar gelecek eminim
Evet 14 gun sonra kanda gorurum insallahhAşılamadan sonra 14gün dımı. ay hadı hayırlı haberler gelsın ya
aminnnnn inşallaaaahhh canım inşallaaahhhEvet 14 gun sonra kanda gorurum insallahh
Sende buraya yaz mutlaka cumartesi gununuaminnnnn inşallaaaahhh canım inşallaaahhh
yazarım kuzum zaten cıkar cıkmaz once esıme sonra sıze haber verıyorum :)Sende buraya yaz mutlaka cumartesi gununu
bendede işe pek yaramıyo ama femara yarıyor. . iğne hiç kullanmadım . iğneler daha da pahalı imişIğneli gelisti canim klomen bana pek yaramıyor