• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 gün öncesi bizimde iliski olmuştu doktorum önermedi ama illa iliski olsun diye 82 milyon olmuş yıkamayla 61 milyon kalmış 61 le aşılama oldu bizim
hımm testlerde de en az 3 gün perhia yazıyor ya o yüzden merak ettim canım. sizde mi klomen kullandınız yoksa iğneli bir yumurta geliştirici mi verdi

hımm testlerde de en az 3 gün perhia yazıyor ya o yüzden merak ettim canım. sizde mi klomen kullandınız yoksa iğneli bir yumurta geliştirici mi verdi
hemşire aşılama işleminden önce 2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerkeıyor dedı. bugun olsun bır daha olmasın dedı bakalım kac cıkıcak sayı ve kalite tabı en onemlısı

sperm yıkamaya ücret neden alıyorlar anlamıyorum. aşılamayı yapmak için onu yıkamaları lazım oda aşılama ücreti olur zaten . bu hastaneler soyacak yer arıyor yeminle. inşallah olur canım
O kadar doğru dedin ki. Benim doktorum sperm yıkama işleminin parası 1000tl birşey aşılama 1 2 dk sürüyor ama insanlar sperm yıkama + aşılama ücreti diye çok alıyorlar dedi. Halbuki bin liralık işlem hepsi dedi

O kadar doğru dedin ki. Benim doktorum sperm yıkama işleminin parası 1000tl birşey aşılama 1 2 dk sürüyor ama insanlar sperm yıkama + aşılama ücreti diye çok alıyorlar dedi. Halbuki bin liralık işlem hepsi dedi
sperm yıkamada bi tüpe koyuyorlar kan aldıkları tüp gibi makinesine atıyorlar 2 döndürüyorlar bu kadar .fiyatlar dudak uçuklatıyor resmen

Back