Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepsi aynı yerde mi yapıyor bilmiyorum bizimki oraya gelip kendi yaptı. Oran daha yüksek diye biz direk çipli istedik.

Hadi hayırlısı ya heyecanlı
İnşallah çok güzel olur bu ay hepimiz için
Tesekkur ediyorum canim insallah her tedaviye ilk tedavi gibi heyecanla basliyorum elimden geleni yapiyorum rabbim buyuk diyorum ve tevekkul ediyorum. Allah isteyen herkese akilli fikirli imanli vicdanli saglikli ve hayirli evlat nasip etsin butun duam bu

aynen bende öyle heyecanla başlıyoruz Allah emeklerimizi görüyor inşallaahh bizde yavrularımıza kavuşuruz.
amiiinnnn inşallaahhh çok güzel bir dua

Burdada aşılama olan birsürü kişi yazdı tutan çok az kişi ya aşılama yaptırmanın başarı oranı çok düşük herhalde

Burdada aşılama olan birsürü kişi yazdı tutan çok az kişi ya aşılama yaptırmanın başarı oranı çok düşük herhalde
Bir doktor 10 kadında 1 ve ya 2sinde tutar demişti, oran düşük ama bir umut bekliyoruz Benim de 11. Günüm

canım tamamen nasippp işi, benimm gecen ay ılk aşılamamdı ve kımyasal oldu yanı tuttu bende cok umutlu degıldım .
bakalım bu sefer ne olacak. herseyın hayırlısı

canım tamamen nasippp işi, benimm gecen ay ılk aşılamamdı ve kımyasal oldu yanı tuttu bende cok umutlu degıldım .
bakalım bu sefer ne olacak. herseyın hayırlısı
Evet canım nasip tabii ama gözlemlerime göre bir iki kişinin tuttu yani oran çok az

ileri hız cok ıyı canım bızım ılerı hız %50 di yıkama sonrası , normalı hız %35.

aynen ya hayırlısı ıse gelsın yavrularımız
Öyle artık hayırlı vakitte gelirler inşallah beklemeye başladık bakalım geçen ay aşılamadan 17 gün sonra regl oldum. Progestan kullanıyorum o yüzden geç oluyormuş

Öyle artık hayırlı vakitte gelirler inşallah beklemeye başladık bakalım geçen ay aşılamadan 17 gün sonra regl oldum. Progestan kullanıyorum o yüzden geç oluyormuş
Hadi ya o yüzdenmiymiş.bende progestan kullanıyordum kan negatif çıkınca ilacı bıraktım 17.gün bugün adet oldum.yarın doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…