- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ınsallah canım,Öyle artık hayırlı vakitte gelirler inşallahbeklemeye başladık bakalım geçen ay aşılamadan 17 gün sonra regl oldum. Progestan kullanıyorum o yüzden geç oluyormuş
Umutlu değilim deme canım bak tuttu senin sadece kimyasal oldu ilerlemedi ama TUTTU. Ben kendime çok kızıyorum geçen ay o kadar iğne ilaç ağrı sıkıntı çektim ama umutlu değilim dedim durdum beynimize aslında hep bu sinyali gönderip duruyoruz. Bu ay çok umutluyum çünkü hep pozitif yaklaşıcam artık lütfen hepimiz böyle yapalım. Hep güzel düşünüp enerjimizi çok yüksek tutalım bu ay bizlerin ayı olsun Hepimizin yüzü Allah'ın izniyle gülecek bu sefer. Umudunu ve enerjini hiç kaybetmecanım tamamen nasippp işi, benimm gecen ay ılk aşılamamdı ve kımyasal oldu yanı tuttu bende cok umutlu degıldım .
bakalım bu sefer ne olacak. herseyın hayırlısı
Hayırlı olsun inşallah sonu çok güzel olacak inan buna gerisini Allah'a bırak canımKızlar şimdi ikinci aşılamamı oldum bu ay çift yumurtam var bakalım hayırlısı artık
çok haklısın canımm, ben ılkınde umutlu degıldım hep oda olumsuz okuduklarım yuzunden ama sonradan cok kızdım kendıme.Umutlu değilim deme canım bak tuttu senin sadece kimyasal oldu ilerlemedi ama TUTTU. Ben kendime çok kızıyorum geçen ay o kadar iğne ilaç ağrı sıkıntı çektim ama umutlu değilim dedim durdum beynimize aslında hep bu sinyali gönderip duruyoruz. Bu ay çok umutluyum çünkü hep pozitif yaklaşıcam artık lütfen hepimiz böyle yapalım. Hep güzel düşünüp enerjimizi çok yüksek tutalım bu ay bizlerin ayı olsun Hepimizin yüzü Allah'ın izniyle gülecek bu sefer. Umudunu ve enerjini hiç kaybetme
Sizinde ondan olabilir. Ben bugün özellikle sordum ilaç geç getirir bebek varsa tutunsun diye yoksa hemen adet olursun dedi. Bende negatif çıkınca bırakmıştım 14.günHadi ya o yüzdenmiymiş.bende progestan kullanıyordum kan negatif çıkınca ilacı bıraktım 17.gün bugün adet oldum.yarın doktora gideceğim
İnşallah bakalım artık biraz olursa olur moduna geçtim olmadıkçaHayırlı olsun inşallah sonu çok güzel olacak inan buna gerisini Allah'a bırak canım
Senin aşılaman yine tutuyor canım bence bu ay olur seninkiınsallah canım,
bende 18.gün adet olmnustum gecen ay kımyasaldan sonra. progestan bende kullandım o rahmı kalınlastırıyor aynen
Maşallah canım yaaaArkadaşlar merhaba ben kasım ayı grubunda aşılama olanlardanım çok şükür ilk aşılamada tuttu bugün kesemizi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere çok dua ediyorumBenim eşimde sperm sayısı ve hızı problemi vardı çok uğraştık ve takviye kullandık şuan elimde 22 saşe proxeed plus ve bir miktar orjinal keçi boynuzu var eğer kullanan ve ihtiyacı olan arkadaşlar var ise bana mesaj atabilirler ise ulaştırmak isterim. Biz 2 senedir uğraşıyoduk ve biliyorum ki çok maliyetli ve yıpratıcı bir durum bi nebze olsa yardımcı olmak isterim
Hayırlı olsun canım. Aynen benim eşimde proxeed plus kullanıyor ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyoruz inşallah bizdede işe yararArkadaşlar merhaba ben kasım ayı grubunda aşılama olanlardanım çok şükür ilk aşılamada tuttu bugün kesemizi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere çok dua ediyorumBenim eşimde sperm sayısı ve hızı problemi vardı çok uğraştık ve takviye kullandık şuan elimde 22 saşe proxeed plus ve bir miktar orjinal keçi boynuzu var eğer kullanan ve ihtiyacı olan arkadaşlar var ise bana mesaj atabilirler ise ulaştırmak isterim. Biz 2 senedir uğraşıyoduk ve biliyorum ki çok maliyetli ve yıpratıcı bir durum bi nebze olsa yardımcı olmak isterim
Evet canım hatırlıyorum seni konuşmuştuk Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Allah sağlık hayırlı evlat nasip ederMaşallah canım yaaadua et bizede benimde yarın kontrolüm var ikinci aşılamam olacak.
İlki kimyasal olmuştu
Çok teşekkür ederim biz ekstra aktarda karışım yaptırmıştık benim aşılamam 4 milyon spremle oldu çok değildi o yüzden hiç umut kesmemek lazım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallahHa
Hayırlı olsun canım. Aynen benim eşimde proxeed plus kullanıyor ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyoruz inşallah bizdede işe yarar
Aminnn inşallah canım benimmEvet canım hatırlıyorum seni konuşmuştuk Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Allah sağlık hayırlı evlat nasip eder
İnşallah çok dua ediyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAminnn inşallah canım benimm
İnşallah bu ay guzek haberi alırım
Amiiinnnn inşallah canım yaaİnşallah çok dua ediyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy bizimde yıkanmış hali 3m çıktı inşallah olur ya. :)Çok teşekkür ederim biz ekstra aktarda karışım yaptırmıştık benim aşılamam 4 milyon spremle oldu çok değildi o yüzden hiç umut kesmemek lazım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah 1 sperm 1 yumurta oldukça her zaman umut varAyy bizimde yıkanmış hali 3m çıktı inşallah olur ya. :)
Hayirla sevindirici haber alirsin insallah bende yarin olucam allah izin verirseKızlar şimdi ikinci aşılamamı oldum bu ay çift yumurtam var bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?