• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahim filminden sonra doğal yolla gebe kalma ihtimali çok artıyor. 1-2 ay doğal deneyin demedi mi doktorunuz?
Yok demedi hatta korunun dedi radrasyon sebebiyle skntili olabilirmis ama bizz korunmadik ihtimalleri degerlerndrmek adina

aralıkta aşılamaya başlayanlar kimler kızlar, ya da tüp bebeğe yönelenler
Hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini diyecem ama çok boş bir cümle olacak bu duyguyu en iyi bizim gibi yaşayanlar bilir. Rabbim zorlaştırıp geciktiriyorsa güzelleştiriyo biliyorum hepimiz bu yaşadığımız çöküntünün mükâfatını çok güzel alıcaz inanıyorum. Ben tekrar başladım ikinci aşılamayı yapıcaz femaraya başladım yine geçen ayki gibi zeytinyağı incir yiyorum bide eşimle bana fındık fıstık ceviz badem Antep fıstığı bal karışımı vi macun yaptım onu yiyoruz böyle bi karışımla hamile kalan birini tanıyorum takviye olsun diye bende yaptım inşallah sonu hepimiz için hayırlı olur. Sen düşünüyor musun tekrar aşılama canım

hayırlısı olsun arkadaşlar. ben de adetimi bekliyorum. 3 kez ilaç+çatlatma iğnesi denedim olmadı. doktorumla konuştum bu ay aşılama düşünüyorum. adetimin 3.günü kontrole gideceğim.
Aminn herkes için en hayırlısı olsun Rabbim herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım hepimiz için herşey çok daha güzel olsun inşallah bu ay bende ikinciye başladım takviye bişeyler kullanıyo musun vitamin ilaç veya kür gibi
Amin canım ,senin içinde hayırlısı inşallah 🤲
Eşim keçiboynuzu kürü pekmezi muz bitter çikolata yiyor her gün.ben bir tane günde incir yiğit kefir ceviz avakado mehve ve yeşil sebzeler yemeye çalışıyorum. Ekstra kur vs kullanmıyorum.
Yarın kontrolüm var inşallah buyumuslerdir minnoslar🥰😂

merhaba. hayırlı olsun hakkınızda. 2000 tl ücrete sperm yıkama vs her şey dahil mi? iğneli tedavi mi oldunuz hap mı kullandınız?
Merhaba ben tunç beye gidiyorum medicanada. Aşılama hastanede olmuyor tavmergen tüp bebek merkezinde yaptı. Benim yumurtalar femara ile gelişiyor. Ovitrelle çatlatma iğnesinin 36. Saati aşılamayı yaptı. Tavmergene 2000tl+100dolar cip parası ödedik. Siz kime gidiyorsunuz

Selam kızlar geçen ayki ilk aşılamam tutmamıştı. Bugün ikincisi için gittik bu ay 18 ve 21mm iki yumurtam oluşmuş yine femara kullandım :) bu gece 1de çatlatma iğnemi olacağım cuma öğlende kısmetse ikinci aşılamam olacak bu arada yine mikroçipli yaptıracağım. Bu ay inşallah tutar artık hayırlısıyla.

Amin canım ,senin içinde hayırlısı inşallah 🤲
Eşim keçiboynuzu kürü pekmezi muz bitter çikolata yiyor her gün.ben bir tane günde incir yiğit kefir ceviz avakado mehve ve yeşil sebzeler yemeye çalışıyorum. Ekstra kur vs kullanmıyorum.
Yarın kontrolüm var inşallah buyumuslerdir minnoslar🥰😂
İnşallah canım inşallah. Kaçıncı günün bugün

Selam kızlar geçen ayki ilk aşılamam tutmamıştı. Bugün ikincisi için gittik bu ay 18 ve 21mm iki yumurtam oluşmuş yine femara kullandım :) bu gece 1de çatlatma iğnemi olacağım cuma öğlende kısmetse ikinci aşılamam olacak bu arada yine mikroçipli yaptıracağım. Bu ay inşallah tutar artık hayırlısıyla.
Hadi inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırsın canım

Merhaba arkadaşlar 15 ay önce ikinci evliliğimi yaptım ilk evliliginden 14 yaşında bir kızım var evlenince tabi hemen çocuk istedik şuan 41 yaşındayım eşimde 44 yaşında 017 amh 15 aydır uğraşıyoruz Ağustos ayında rahim filmi çektirdim tüplerin tikaliydi ikisinide ilaçla açtılar sonra filmden sonra genelde hamilelik olur diye yine bekledik ve buay devlet Hastanesi'nde 22 Kasım'da asilamam yapıldı yumurtalarim kendi gelişiyor benim 4 tanesi çatlamak üzere 20 üzeri 5 tanesi 17 ve altiydi sadece çatlatma iğnesi kullandım bugün aşılamanın 10 cu günü sabah kaset test yaptım ilacın etkisi geçmişini diye negatifti 2 gündür bel ağrısı yaşıyorum

Back