- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Hadi hayırlısı ya heyecanlıBiri saga biri solda 2 tane olmus canim sagdaki 19 ml olmus bu gece 2 de ovitrelle yapicam cumartesi asilama yapilacak allah izin verirse
İnşallah çok güzel olur bu ay hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı ya heyecanlıBiri saga biri solda 2 tane olmus canim sagdaki 19 ml olmus bu gece 2 de ovitrelle yapicam cumartesi asilama yapilacak allah izin verirse
Hepsi aynı yerde mi yapıyor bilmiyorum bizimki oraya gelip kendi yaptı. Oran daha yüksek diye biz direk çipli istedik.hayırlısı olsun, sağlıkla kavuştuğunuz günler olsun bebeğinize. ben mustafa melih erkan'a gidiyorum. aşılama için tavmergana mı yönlendirecek acaba merak ettim. ama orda da olsa doktor gelip kendisi yaptı değil mi? çipli olmasına neye göre karar verdiniz?
Tesekkur ediyorum canim insallah her tedaviye ilk tedavi gibi heyecanla basliyorum elimden geleni yapiyorum rabbim buyuk diyorum ve tevekkul ediyorum. Allah isteyen herkese akilli fikirli imanli vicdanli saglikli ve hayirli evlat nasip etsin butun duam buHadi hayırlısı ya heyecanlı
İnşallah çok güzel olur bu ay hepimiz için
aynen bende öyle heyecanla başlıyoruz Allah emeklerimizi görüyor inşallaahh bizde yavrularımıza kavuşuruz.Tesekkur ediyorum canim insallah her tedaviye ilk tedavi gibi heyecanla basliyorum elimden geleni yapiyorum rabbim buyuk diyorum ve tevekkul ediyorum. Allah isteyen herkese akilli fikirli imanli vicdanli saglikli ve hayirli evlat nasip etsin butun duam bu
Ayyy hadi hayırlısı olsun canım, pozitif leri görürsün inşallahKızlar şimdi ikinci aşılamamı oldum bu ay çift yumurtam var bakalım hayırlısı artık
İnşallah canım hepimiz görürüz umarım bu ay.Ayyy hadi hayırlısı olsun canım, pozitif leri görürsün inşallah
Bir doktor 10 kadında 1 ve ya 2sinde tutar demişti, oran düşük ama bir umut bekliyoruz Benim de 11. GünümBurdada aşılama olan birsürü kişi yazdı tutan çok az kişi ya aşılama yaptırmanın başarı oranı çok düşük herhalde
canım tamamen nasippp işi, benimm gecen ay ılk aşılamamdı ve kımyasal oldu yanı tuttu bende cok umutlu degıldım .Burdada aşılama olan birsürü kişi yazdı tutan çok az kişi ya aşılama yaptırmanın başarı oranı çok düşük herhalde
İnşallah tutmuştur. Ama evet belli zaten tutan bir iki kişi var burdadaBir doktor 10 kadında 1 ve ya 2sinde tutar demişti, oran düşük ama bir umut bekliyoruz Benim de 11. Günüm
Evet canım nasip tabii ama gözlemlerime göre bir iki kişinin tuttu yani oran çok azcanım tamamen nasippp işi, benimm gecen ay ılk aşılamamdı ve kımyasal oldu yanı tuttu bende cok umutlu degıldım .
bakalım bu sefer ne olacak. herseyın hayırlısı
evet oran %15- 20 arası.Evet canım nasip tabii ama gözlemlerime göre bir iki kişinin tuttu yani oran çok az
ınsallaahhh pozıtıfı gorursun canımmBir doktor 10 kadında 1 ve ya 2sinde tutar demişti, oran düşük ama bir umut bekliyoruz Benim de 11. Günüm
Bizim sperm sayımızda çok az. Geçen ay yıkanıp ayıklandıktan sonra 1m kalmıştı bu ay 3m kalmış bakalımevet oran %15- 20 arası.
insan boş beklemektense denemek ıstıyor.
ılerı hız nasıl canım?Bizim sperm sayımızda çok az. Geçen ay yıkanıp ayıklandıktan sonra 1m kalmıştı bu ay 3m kalmış bakalım
40mış yıkamadan sonra 99 olmuş artık hayırlısı canım zaten ümitlenmedim hiçılerı hız nasıl canım?
bır sperm bır yumurta olacak olan, inşallaahhh nasip olur
ileri hız cok ıyı canım bızım ılerı hız %50 di yıkama sonrası , normalı hız %35.40mış yıkamadan sonra 99 olmuş artık hayırlısı canım zaten ümitlenmedim hiç
Öyle artık hayırlı vakitte gelirler inşallah beklemeye başladık bakalım geçen ay aşılamadan 17 gün sonra regl oldum. Progestan kullanıyorum o yüzden geç oluyormuşileri hız cok ıyı canım bızım ılerı hız %50 di yıkama sonrası , normalı hız %35.
aynen ya hayırlısı ıse gelsın yavrularımız
Hadi ya o yüzdenmiymiş.bende progestan kullanıyordum kan negatif çıkınca ilacı bıraktım 17.gün bugün adet oldum.yarın doktora gideceğimÖyle artık hayırlı vakitte gelirler inşallah beklemeye başladık bakalım geçen ay aşılamadan 17 gün sonra regl oldum. Progestan kullanıyorum o yüzden geç oluyormuş