Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun, sağlıkla kavuştuğunuz günler olsun bebeğinize. ben mustafa melih erkan'a gidiyorum. aşılama için tavmergana mı yönlendirecek acaba merak ettim. ama orda da olsa doktor gelip kendisi yaptı değil mi? çipli olmasına neye göre karar verdiniz?

Yok demedi hatta korunun dedi radrasyon sebebiyle skntili olabilirmis ama bizz korunmadik ihtimalleri degerlerndrmek adina
iyi yapmışsınız. ben geçen sene rahim filmi çekilip 2.ayında doğal yolla hamile kalmıştım. kalp atışı duyulmadan düşük oldu ama bence ihtimal çok yükseliyor değerlendirmekte fayda var

Ben ara verdim sağlıks sorunlarımı halledip tüp bebek yapıcam

Benimde cumartsi olacak allah izin verirse yarin kontrolum var belki bu ay bizim ayimiz olur insallah
mınnak yumurtam15mm de kalmış 16-17 olsa ıyıydı bakalım heber bekliyorum doktorumdan belki yine iğne verebilir, cumartesiden sonraya kalırım sanırım

Olsun guzel dusun sonucta yumurta olusmus elbet buyuyecek olsun da bir iki gun sonra olsun
evet kuzum gecen sefer yıne aynı perıyotta gıtmıstım bugun 16mm dı aksamına catlatma ıgnesı olmustum ben yıne aynı olur dıye dusunmustum ondan biraz modum düştü ama gec olsun guc olmasın ne yapalım :)

iyi yapmışsınız. ben geçen sene rahim filmi çekilip 2.ayında doğal yolla hamile kalmıştım. kalp atışı duyulmadan düşük oldu ama bence ihtimal çok yükseliyor değerlendirmekte fayda var
Insallah ya rabbm kimsenij kucagini bos brakmasin

Kızlar ben ilk aşılama negatif olunca tekrar yaptırmak istedim ama sonraki 2 ay hiç bişi yapmıyoruz dinlendiriyoruz dediler. İlk defa böyle bişi duyuyorum. Sizin bu konuda bi bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…