Benimde cumartsi olacak allah izin verirse yarin kontrolum var belki bu ay bizim ayimiz olur insallah9.gun canım. Yumurtalar iyiyse cumartesi asilamam olur sanirim
hayırlısı olsun, sağlıkla kavuştuğunuz günler olsun bebeğinize. ben mustafa melih erkan'a gidiyorum. aşılama için tavmergana mı yönlendirecek acaba merak ettim. ama orda da olsa doktor gelip kendisi yaptı değil mi? çipli olmasına neye göre karar verdiniz?Merhaba ben tunç beye gidiyorum medicanada. Aşılama hastanede olmuyor tavmergen tüp bebek merkezinde yaptı. Benim yumurtalar femara ile gelişiyor. Ovitrelle çatlatma iğnesinin 36. Saati aşılamayı yaptı. Tavmergene 2000tl+100dolar cip parası ödedik. Siz kime gidiyorsunuz
iyi yapmışsınız. ben geçen sene rahim filmi çekilip 2.ayında doğal yolla hamile kalmıştım. kalp atışı duyulmadan düşük oldu ama bence ihtimal çok yükseliyor değerlendirmekte fayda varYok demedi hatta korunun dedi radrasyon sebebiyle skntili olabilirmis ama bizz korunmadik ihtimalleri degerlerndrmek adina
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canımBenimde cumartsi olacak allah izin verirse yarin kontrolum var belki bu ay bizim ayimiz olur insallah
HAYIRLISI OLSUN INSALLAH KENDILIGINDEN HAMILE KALIRSINBen ara verdim sağlıks sorunlarımı halledip tüp bebek yapıcam
mınnak yumurtam15mm de kalmış 16-17 olsa ıyıydı bakalım heber bekliyorum doktorumdan belki yine iğne verebilir, cumartesiden sonraya kalırım sanırımBenimde cumartsi olacak allah izin verirse yarin kontrolum var belki bu ay bizim ayimiz olur insallah
Bugun 3. Bucukta benim randevum bakalim ne diyecek hayirli ve guzel haberlerle gel insallahAy hadi hayırlısı olsun inşallah canımbende sıra bekliyorum hastanede .
Bu ay bizim ayımız olsun
Olsun guzel dusun sonucta yumurta olusmus elbet buyuyecek olsun da bir iki gun sonra olsunmınnak yumurtam15mm de kalmış 16-17 olsa ıyıydı bakalım heber bekliyorum doktorumdan belki yine iğne verebilir, cumartesiden sonraya kalırım sanırım
ay hadi cok guzel gecsın kuzum haberleşelimBugun 3. Bucukta benim randevum bakalim ne diyecek hayirli ve guzel haberlerle gel insallah
evet kuzum gecen sefer yıne aynı perıyotta gıtmıstım bugun 16mm dı aksamına catlatma ıgnesı olmustum ben yıne aynı olur dıye dusunmustum ondan biraz modum düştü ama gec olsun guc olmasın ne yapalım :)Olsun guzel dusun sonucta yumurta olusmus elbet buyuyecek olsun da bir iki gun sonra olsun
Insallah ya rabbm kimsenij kucagini bos brakmasiniyi yapmışsınız. ben geçen sene rahim filmi çekilip 2.ayında doğal yolla hamile kalmıştım. kalp atışı duyulmadan düşük oldu ama bence ihtimal çok yükseliyor değerlendirmekte fayda var
canımmm ne yaptın mınnoslar nasıllarmıs :)Bugun 3. Bucukta benim randevum bakalim ne diyecek hayirli ve guzel haberlerle gel insallah
evde test yapmadın mıBen hala adet olmadım kızlar 17.gün bugün.pazartesine kadar beklicem olmazsa doktora gidicem
ben 18.gününde adet olmuştum beklemekte cok sıkıntılı yaBen hala adet olmadım kızlar 17.gün bugün.pazartesine kadar beklicem olmazsa doktora gidicem
Anladım canım, hayırlısı olsunKan verdim 2 gün önce negatif çıktı
Biri saga biri solda 2 tane olmus canim sagdaki 19 ml olmus bu gece 2 de ovitrelle yapicam cumartesi asilama yapilacak allah izin verirsecanımmm ne yaptın mınnoslar nasıllarmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?