• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Ee kızlar nasıl gidiyor. Sizlerin zamanı baya azaldı. Heyecan dorukta.
Ben iyiyim canım salı sabahtan kan vereceğim belki Pazartesi idrar yaparım ama tamda emin değilim :) kararsız kazım gibiyim;) normal zamanlarda ki gibiyim bir sıkıntı yok şimdilik. Sen nasılsın

Ben iyiyim canım salı sabahtan kan vereceğim belki Pazartesi idrar yaparım ama tamda emin değilim :) kararsız kazım gibiyim:KK66: normal zamanlarda ki gibiyim bir sıkıntı yok şimdilik. Sen nasılsın
Bende aynı durumdayım canım. Benim daha çok var senin az kalmış 3 günlük daha sabret :dua:

Bende aynı durumdayım canım. Benim daha çok var senin az kalmış 3 günlük daha sabret :dua:
Sabredeceğim artık canım inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. Allah büyük hazinesi çok bizede o hazineden lütfeder inşallah

Bende 3 kilo aldım şuan 64 kiloyum ama ben ilaçlardan dolayı ödem olduğunu biliyorum ilkindede bi kaç kilo almıştım böyle ama adet olduktan sonra normale dönmüştüm tabi vucuttan vücuda değişiyor bendede hiç bi belirti yok kızlar çok merak ediyorum Bugun doktoru aradım pazartesi yaptırıcam testi aslında yarın yaptıracaktım ama Pazartesi’yi bekle dedi.

Bende 3 kilo aldım şuan 64 kiloyum ama ben ilaçlardan dolayı ödem olduğunu biliyorum ilkindede bi kaç kilo almıştım böyle ama adet olduktan sonra normale dönmüştüm tabi vucuttan vücuda değişiyor bendede hiç bi belirti yok kızlar çok merak ediyorum Bugun doktoru aradım pazartesi yaptırıcam testi aslında yarın yaptıracaktım ama Pazartesi’yi bekle dedi.
İnşallah güzel sonuçlanır hepimizin ki. Belirti olmadan da hamile kalan çok var bizde onlardan oluruz belki Allah büyük

Bence erken yaptırıp kafanızı karıştırmayın derim. Sonrası daha bir stres oluyor katlandı katlanmadı vs
Ben yaptım siz kesinlikle yapmayın. 25 inde transfer olmuştum. Bugün kan testimde değer 2.3 çıktı. Bayağı canım sıkıldı, keşke bekleseydim diyorum. Şimdi zaman daha zor geçecek. Herşeyin hayırlısı gerçi.

Ben yaptım siz kesinlikle yapmayın. 25 inde transfer olmuştum. Bugün kan testimde değer 2.3 çıktı. Bayağı canım sıkıldı, keşke bekleseydim diyorum. Şimdi zaman daha zor geçecek. Herşeyin hayırlısı gerçi.
Yapmayı düşünmüyorum haklısınız sonrası daha büyük stres oluyor. Şurda günüme iki gün kaldı

Senin test günün ne zaman canım benim son bir günüm kaldı salı sabah vereceğim inşallah nasip olmuştur
İnşallah nasip olur hayırlu evlatlar canım hepimize. Benim cuma test günüm canım. O dr orta kalite dedi. Gebelik elde edilebilir ama kalitesi orta dedi. Senin durumun nasıl canım

Back