• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

İnşallah cnm dualarım seninle bende toparlamaya çalışıyorum cnm bugün biyerle görüştük bakalım hiptereskopi ve amh için test istedi eşimdende sperm DNA hasar testi istedi bunları yaptırıp 2 3ay sonra tekrar başlıycam sanırım doktor bidahaki kanamada hemen dedi ama ben biraz toparlanmak istiyorum sanırım beklerim
Sağol canım Allah razı olsun.testlerini yaptır inşallah bir sorun çıkmaz sende kendini fiziksel ve ruhsal olarak hazır hissettiğin zaman başla. Ne kadar da olsa yıpranıyoruz

Sağol canım Allah razı olsun.testlerini yaptır inşallah bir sorun çıkmaz sende kendini fiziksel ve ruhsal olarak hazır hissettiğin zaman başla. Ne kadar da olsa yıpranıyoruz
Aynen öyle cnm hAyırlısı hayırlı zamanda inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de 30 Aralık'ta transfer oldum. Büyük ihtimal bugün gidip kan vereceğim . İniallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hoşbulduk teşekkür ederim sonuç zamanima yakın yazmıştım cnm çok şükür pozitifle sonuçlandı rabbim herkese tattirsin
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim darısı başımıza

Arkadaşlar merhaba. Benim değerim olması gerektiği gibi yükselmiyor ya dış gebelik yada kimyasal. Cuma tekrar kan vereceğim ona göre karar verilecek

Back