• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Insallah guzel haberler alirsiniz iki gun sonra tekrar ister buyuk ihtimal kan testi bugun kacinci gundu sizin bence iyi yukselmis
bugün 13. günüm aslinda ilk bugün vermem gerekiyordu drumda iyi dedi. sali tekrar istedi üc kati olmussa tamamdir dedi. insxallah kat kat artar degerim saglun

Hayırlısı canım napalim bu seferde vakti değilmiş...
İnşallah 4. De olur cnm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberleri burdan alırız seninde dondurulmuşun varmı benim yoktu tekrar baştan başlıycam tabi hazır olduğumda

İnşallah 4. De olur cnm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberleri burdan alırız seninde dondurulmuşun varmı benim yoktu tekrar baştan başlıycam tabi hazır olduğumda
Iki tane var canim ama biraz ara verebilirim karar vermedim daha

Iki tane var canim ama biraz ara verebilirim karar vermedim daha
Canım hayırlısı olsun üzülme desekte bu süreç atlatılıyor bir şekilde. Allah inşallah bir dahaki transferinde nasip olur

Canım hayırlısı olsun üzülme desekte bu süreç atlatılıyor bir şekilde. Allah inşallah bir dahaki transferinde nasip olur
Olursa supriz olucak zaten o yüzden alıştık sanirim olmamasına. Biz elimizden geldiğince denemeye devam edicez. Kısmetinizde varsa olucak elbet.

Olursa supriz olucak zaten o yüzden alıştık sanirim olmamasına. Biz elimizden geldiğince denemeye devam edicez. Kısmetinizde varsa olucak elbet.
Haklısın canım. Dün arkadaşım aradı sonucumu öğrenmek için söyledim. Bir kere de tamam oldu diyemiyoruz çok üzgünüm dedi. Geçirdiğim beş gebelikte de sürekli kan verdim yükseldi yükselmedi vs. Yoruluyor insan ama işte denemeye de devam ediyoruz Allah büyük

Haklısın canım. Dün arkadaşım aradı sonucumu öğrenmek için söyledim. Bir kere de tamam oldu diyemiyoruz çok üzgünüm dedi. Geçirdiğim beş gebelikte de sürekli kan verdim yükseldi yükselmedi vs. Yoruluyor insan ama işte denemeye de devam ediyoruz Allah büyük
Aynen canim bizimde sınavımız böyle demekki bu hayatta. Herşeyin hayirlisi ...

Aynen canim bizimde sınavımız böyle demekki bu hayatta. Herşeyin hayirlisi ...
İnşallah hayırlısı canım elbet herşey yolunda gider birgün Allah izin verirse

Yükseldimi cnm değerin

Canım salı günü bakılacak bekliyorum. İnşallah yükselmiştir. Sen nasılsın
İnşallah cnm dualarım seninle bende toparlamaya çalışıyorum cnm bugün biyerle görüştük bakalım hiptereskopi ve amh için test istedi eşimdende sperm DNA hasar testi istedi bunları yaptırıp 2 3ay sonra tekrar başlıycam sanırım doktor bidahaki kanamada hemen dedi ama ben biraz toparlanmak istiyorum sanırım beklerim

Back