• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

Küçük ama büyük bir bilgi kızlar

Geneliğin 0-3 ayında uzak durulması gereken yiyecekler

Ton balığı, kılıç balığı gibi ağır metal içeren büyük balık ve dip balık türleri, suşi gibi çiğ yenen balıklar, şarküteri etleri gibi az pişmiş etler ve çiğ yumurta tüketilmemelidir. Yumuşak ve pastörize edilmemiş peynir türleri ve sütler, saklama koşulları güvenli olmayan dondurmalar ve süt ürünleri tüketilmemelidir. Alkol ve kafein tüketimine özellikle özen gösterilmeli ve hamilelik haberi alınır alınmaz alkol tüketimi tamamen kesilmeli, kafein alımı ise mümkün olduğunca kısıtlanmalıdır. Kaynağı belirsiz karışık bitki çayları ve kafein, sinameki ve mate içeren bitki çayları tüketilmemelidir.

kızlar bende geldim daha çok yeniyim :anneadayı:ara ara sancım oluyo hemen geçiyo korkuyorum bişey olur diye tecrübeli olan yazsın lütfen rahatlamaya ihtiyacımız var:dua::dua::dua:

kızlar benimde 2. hamileliğim. bir oğlum vardı nasipse kasımda ikinci gelecek. Allah hepimize kolaylıklar versin

Arkadaslr bende 7+1 deym karnimin sag tarafinda agri var ve bazende adet olcakmis gibi sancim oluyo normalmi acaba bunlar ilk oldugu icin korkuyorum yaa

Ben de 7hafta 6günlük hamileyim .Benim de özellikle ilk zamanlarda kaşık ağrılarım çok oldu şimdilerde azaldı su içmenin ağrılarımın azalmasını sağlayacağını doktorum söyledi.Bir de üşüttünüz zaman ağrının arttığını farkettim.Yine de doktora danışmak da fayda var.inşallah bebişlerimize kavuşuruz

Arkadaslr bende 7+1 deym karnimin sag tarafinda agri var ve bazende adet olcakmis gibi sancim oluyo normalmi acaba bunlar ilk oldugu icin korkuyorum yaa
Evet canım normalmiş bende 6+6 yım yarın 7 hafta oluyor, rahim genişlediği için kasılma ağrısı oluyormuş bendede oldu adet sancısı gibi heran kamnama olacakmıs gibi ödüm kopuyo

Merhaba herkese, ben de 9+4'teyim. Herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, Allah sağlıkla kavuştursun :KK200:

Yeni anneler sizlere sorum var oncelikle hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah. Bulantısı olanlar var mi yoksa da inşllah hiç olmaz ;)

İnsallah canim,D,B12,folik ve omnibionta hamilelik ilaci kullaniyorum,gunde 4ilac,her kan aldirmamda illa bi vitaminim eksik cikiyo,hayirlisi artik
Bendende kan aldılar ama d vitaminine bakmadılar sağlık ocağına gideyim baktirym bari. Ben tüp bebekle hamile kaldım cnm senden dha çok ilaç kullanıyorum bide iğne var her gün :) bebeğimiz sağlıkla dogsunda hiç önemli degil:)

Merhaba güzel anne adaylari 8 haftalik hamileyim ben de..Allahin izniyle kasım sonu mutlu bekleyis noktalanacak..Allaha sukur çok fazla bulantim yok..Sadece yorgunluk ve her firsatta uyuma istegi;))
Allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin meleklerimizi

Bendende kan aldılar ama d vitaminine bakmadılar sağlık ocağına gideyim baktirym bari. Ben tüp bebekle hamile kaldım cnm senden dha çok ilaç kullanıyorum bide iğne var her gün :) bebeğimiz sağlıkla dogsunda hiç önemli degil:)
Ayy canim rabbim sanada kolayliklar versin,evet aslinda dvitamini cok onemli,senide dinc yapar bebiste dogarken o vitamini tamam olur insallah,tabiki onemli olan saglikla bebegimize kavusmak,bende rahim agzi yetmezligi var,13.haftamda dikis sonra hep yatacagim,gerci simdide pek hareket etmemeye dikkat ediyorum,rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba güzel anne adaylari 8 haftalik hamileyim ben de..Allahin izniyle kasım sonu mutlu bekleyis noktalanacak..Allaha sukur çok fazla bulantim yok..Sadece yorgunluk ve her firsatta uyuma istegi:KK66:)
Allah hepimizin saglikla kucagina almasini nasip etsin meleklerimizi
Sende saglikla kucagina al insallah canim,evet bulanti yorgunluk,aglamalar,gulmeler gecip gotcek insallah bi sekilde :anneadayı:

Back