• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

IMG_1887.PNG
Kızlar doktor kafamı karıştırdı ben sata göre 5+1 hamileyim, ultrasona göre 5+2 ama dokotor henüz 4 haftalık gibi duruyor çok yeni dedi bugün ilk kez vajinal ultrason yapıldı kese 8mm ve yolk sac istediğimiz gibi dedi, embriyo gözükmüyor dedi korkulacak birşey yok kesinlikle dış gebelik değil dedi başka kan tahlilleri yapmak için kan verdim 10 gün sonra gel görürüz dedi böyle bir durum yaşayan varmı, ultrason görüntüsü yükledim bi bakarmısınız sizde nasıldı

6+0 bizim de bugün :KK54: dün doktora gittim ilk defa şükür keseyi de bebeği de kalp atımını da gördük :KK68::KK68::KK68: hiç bir sıkıntı yok dedi herkes sağ salim kavuşur in bebişine :KK46::KK46:

Merhaba herkese ben de çok zor bir hamilelik süreci geçiriyorum.Eylül ayında 11. Haftada bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine benzer sorunları yaşıyorum 4. Haftadan beri süren kanamam yeni yeni bitti ve kalp atışlarını ancak 5 gün önce duyabildik.Pazartesi kontrolüm var ama çok huzursuzum.

Merhaba herkese ben de çok zor bir hamilelik süreci geçiriyorum.Eylül ayında 11. Haftada bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine benzer sorunları yaşıyorum 4. Haftadan beri süren kanamam yeni yeni bitti ve kalp atışlarını ancak 5 gün önce duyabildik.Pazartesi kontrolüm var ama çok huzursuzum.
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut bende ilk Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum iğne yapıyorum karında hergün beni haberdar et allahin izniyle birsey olmayacak

Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut bende ilk Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum iğne yapıyorum karında hergün beni haberdar et allahin izniyle birsey olmayacak
Bu sefer ben de ek olarak coraspin kullanmaya başladım ama hiç bir test yapılmadı bana kürtaj sonrasında Bu 3. Hamileliğim ilkinden 5 yaşında bir oğlum var hiç böyle şeyler yaşamamıştım.

Merhaba arkadaslar bende ikizlere hamileyim tup bebekle nasipse erken dogumum olmassa insallah olmaz kasimda dogum olcak.

.6haftalığım öyle bir grip oldum ki şükür ateş yok ama bir burun göz çevresi ağrısı halsizlik....Grip olan var mı arkadaşlar bi sıkıntı olmaz inşallah

Merhaba kasım anneleri
benim 2,5 yaşında bir kızım var :nazar: ilk hamileliğim kalp atışı yoktu 9.haftaya kadar bekledik ve sonlandı ikincisinde kızıma kavuştum tam büyüdü işime geri döndüm derken sürpriz gecikme yaşadım ve idrar testinde çift çizgi gördüm. kızımdaki hamileliğimden farklı ilerledi karnım birden şiş gibi oldu sertti ama çokta gaz vardı.Gögüslerim acıyordu.reglim geçtinden bir hafta sonra azalma yaşadım belirtilerde şuandada ilk günlerdeki gibi hassas değil karnım ve göğüsüm doktora gittim karından ultrasonla keseyi gördü 4+5 günlük hamilesin dedi şuan bir şey söylemek için erken dedi.Kalp atımı için 10 gün sonra gel dedi.SAT ıma göre geriden geliyor hamileliğim acaba hamileliğim ilerlemedimi diyorum ilk gebeliğimdeki gibi.İnşallah herşey normaldir bende kalp atımını duyar aranızda devam ederim. sizde belirtiler varmı?
hepimiz sağlıklıca alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

bu arada belirtilerimin kaybolduğu gün bakla yemeği yedim meğer hamilelere zararlıymış omu neden oldu diye düşünmeden edemiyorum :110: sakın sizde yemeyin bakla falan kızlar zararlıymış meğer bebeğe hamileye

Back