- 17 Kasım 2016
- 67
- 30
- 18
- 36
- Konu Sahibi liveyourlife_35
-
bende 7 +1 im kalp atışını duydum bugün inşallah kasımda bebişlerimizi kucağımıza alacağıozMerhaba kızlar..
Bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 5+5 deyim. Kasım anneleri olarak bilgilerimizi paylaşalım bizde... Her ay var Kasımı göremedim
Kese 5. haftadan sonra gözüküyor kalp atışları da en iyi 7-8. haftalarda duyuluyormuş :)
Gözünüz aydın darısı başımızabende 7 +1 im kalp atışını duydum bugün inşallah kasımda bebişlerimizi kucağımıza alacağıoz
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut bende ilk Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum iğne yapıyorum karında hergün beni haberdar et allahin izniyle birsey olmayacakMerhaba herkese ben de çok zor bir hamilelik süreci geçiriyorum.Eylül ayında 11. Haftada bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine benzer sorunları yaşıyorum 4. Haftadan beri süren kanamam yeni yeni bitti ve kalp atışlarını ancak 5 gün önce duyabildik.Pazartesi kontrolüm var ama çok huzursuzum.
Bu sefer ben de ek olarak coraspin kullanmaya başladım ama hiç bir test yapılmadı bana kürtaj sonrasında Bu 3. Hamileliğim ilkinden 5 yaşında bir oğlum var hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut bende ilk Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum iğne yapıyorum karında hergün beni haberdar et allahin izniyle birsey olmayacak
amin canım darısı kucağımıza almayaGözünüz aydın darısı başımıza
geçmiş olsun tatlım grip bir sorun yapmaz hamileliğinde ilaç alma sadece limon ıhlamur atlatmaya çalış.6haftalığım öyle bir grip oldum ki şükür ateş yok ama bir burun göz çevresi ağrısı halsizlik....Grip olan var mı arkadaşlar bi sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?