- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 208
- 40
- Konu Sahibi _kivircikk
-
beliriler sanki hamileymissin gibi insallah olur ve husrana ugramazsin canimMerhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/
Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/
Arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 24 yasindayim bir kizim var 3yasinda simdi bi tane daha dusunuyoruz 7 aydir deniyoruz ama olmuyor bu ayda yumurtlama zamanlarinda birlikte olduk ama yine olmucakmis gibi geliyor adet olmama tam bir hafta var hamilelikle ilgili hic bir belirti yok hayal kırikligi yasamak istemiyorum acaba hamilemiyim bi belirtide yok ki
aynı testten arkadaşım yapmıştı 3 gün önce çıktı.. bende çıkmadı.. Hala umut var adet görene kadar :)İdrarda hemen çıkmıyor, tam bir moral bozukluğu idrar testi ya! Bat'ta kan ver istersen. İnşallah hamilesindir, sağlıkla alırsın kucağına :)
KIZLAR BENİMDE UMUDUM KASIM GEÇEN AY ÇATLATMA İĞNESİYLE TUTMADI BAKALIM BU AY NE OLACAK 4 KASIMDA ADET OLMAM LAZIMKasıma transfer olan arkadaşlar buyrun kasımı beraber bekleyelim.
Kasım ayı bizim ayımız olsun.
Benim yaşım 31 2,5 yıldır evliyim ve 14 aydır bebiş istiyoruz henüz gelen yok BAT 4 Kasım
Nick .................................. BAT
_kivircikk .......................... 4 Kasım
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin...Nick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım
@_Duygu ............................ 4 Kasım
@nazenin13 ........................ 4 Kasım
@pinoss ............................. 4 Kasım
@mercimeque .................... 9 Kasım
burcuu11 .......................... 10 Kasım
@ayayyy ............................. 12 Kasım
liste uzuyo inş kasımda hepsinin yanına yuvarlanan bebiş koyarız :)
Ay inşallah inşallah ilk bnmki belli olcak çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?