KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim 3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/

Arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 24 yasindayim bir kizim var 3yasinda simdi bi tane daha dusunuyoruz 7 aydir deniyoruz ama olmuyor bu ayda yumurtlama zamanlarinda birlikte olduk ama yine olmucakmis gibi geliyor adet olmama tam bir hafta var hamilelikle ilgili hic bir belirti yok hayal kırikligi yasamak istemiyorum acaba hamilemiyim bi belirtide yok ki

beliriler sanki hamileymissin gibi insallah olur ve husrana ugramazsin canim

İdrarda hemen çıkmıyor, tam bir moral bozukluğu idrar testi ya! Bat'ta kan ver istersen. İnşallah hamilesindir, sağlıkla alırsın kucağına :)

Herkeste olmuyormuş belirti. Ben hiç hamile kalmadım henüz ama kime sorsam başka belirti anlatıyor. Annemin dediğine göre bi insanın her hamileliği bile başkaymış.

İdrarda hemen çıkmıyor, tam bir moral bozukluğu idrar testi ya! Bat'ta kan ver istersen. İnşallah hamilesindir, sağlıkla alırsın kucağına :)
aynı testten arkadaşım yapmıştı 3 gün önce çıktı.. bende çıkmadı.. Hala umut var adet görene kadar :)
allahım bizlerede nasip etsinnnnn

bu ay çatlatma iğnesi falan kullanmıcam başıma bela oldu yaa hala 7 cm yumurtalık küçülmemiş. bu ay Allah nasip ederse şu büyümüş yumurtalıktan kurtulursam akışına bırakayım diyorum. bakalım nasıl olucak offff

KIZLAR BENİMDE UMUDUM KASIM GEÇEN AY ÇATLATMA İĞNESİYLE TUTMADI BAKALIM BU AY NE OLACAK 4 KASIMDA ADET OLMAM LAZIM

Merhaba arkadaşlar ocak 2013 de 14 haftalik bebeğimin kalbi durdu malesef kürtaj oldumşimdi yeniden istiyoruz biraz üstünden zaman geçsin diye bekledik iki aydır deniyoruz fakat hamile kalam adım. Şimdi umudum Kasım benide eklerseniz sevinirim bat 10 Kasım...

İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar ben de ilk defa deneyeceğim. Buradaki hava o kadar pozitif ki, birbirinize yaptığınız dualar falan insanı o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.. :) Onun için ben de bu kartopuna karışık, sizlerle yuvarlana yuvarlana büyümek istiyorum.. Bat 9 Kasım 27 yaşındayım. Beni de ekleyin

Annemin rahim şekli bozuk, doktor normal yolla hamile kalman imkansız demiş fakat bunu dediğinde ben doğmuştum :) kardeşime de normal normal hamile kalmış :) bana umut oluyor, size de olsun :)

slm arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.ama cok uzun zamandır takip ediyorum.oncelikle allah hepinizin gönlune gore versin.ben suan 28 haftalık hamileyim.hamile kalana kadar buna benzer konularda cok gezdim.oncelikle ilk sart stresten uzak durmak.ben stres yaptım hep adetim gecıktı hamıleyım sandım.ama degldim.sonunda kaldım.bende buna benzer msjlar gorunce cok sevinıyodum.nyetım sıze moral vermek ve kendi deneyımlerimi paylasmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…