- Konu Sahibi _kivircikk
-
Mrb kızlar bugün ultrason ile hoca yumurtalıklara bakıyordu ama o aleti içime girdiğinde kasıklarımda ağrı oldu sizdede bu ağrı oluyormu
bana öyle bir uyarıda bulunmadı doktor, sonrasında kanama oldu dün bugün kanama bitti, 1-2 gün ilişki olmaz herhalde, sonra çalışmalar başlarBen islem bittikten sonra agridan duramadim galiba benim sol tup kapaliydi onu actilar oyuzden agirdi buarada kanaman oldumu ben normal adet gibi oldum bide buay korunacakmisin doktor bisey soyledimi
kasmazsan kendini daha rahat olur, yoksa kastın mı canın acıyabilir arkadaşımMrb kızlar bugün ultrason ile hoca yumurtalıklara bakıyordu ama o aleti içime girdiğinde kasıklarımda ağrı oldu sizdede bu ağrı oluyormu
Stres oluyorum o koltuğa yatınca neyaptığımı bilmiyorum vallahi haklisin galibakasmazsan kendini daha rahat olur, yoksa kastın mı canın acıyabilir arkadaşım
Kadin olmak meğer ne zormus dimiStres oluyorum o koltuğa yatınca neyaptığımı bilmiyorum vallahi haklisin galiba
Aynen öyleKadin olmak meğer ne zormus dimi
Benim de Bat 15 Aralık kızlar.Nick .................................. BAT
@ayse1234512 ........................
@burcuu11 ..............................
@halemoon ............................
@inci28 ..................................
@bukettimm ...........................
@justicelight ...........................
@nazenin13 ............................
@gulsahhh01 ..........................
@tarim06 ................................
@kizancik …………….............….
@bitli_rapunzel .......................
@Nazlib ...................................
@_Duygu .................................
@Akasya ..................................
@_LhN_ .................................. ??
@nurdancn .............................. ??
@pinoss .................................... ??
@kimdedii ……………..........…… ??
@mine_burcu ......................... ??
@mercimeque .......................... ??
@zeynep hatun ........................ ??
@lel ……………………..............…. ??
@elifd88 .................................. ??
bulutumut ............................. ??
@secido ………...........….........… 21 Kasım
@Ceycey61 .............................. 24 Kasım
@chickpeas ............................. 24 Kasım
@hayallergercekolsa ............... 26 Kasım
@eylul_07 ................................ 27 Kasım
@oykucu .................................. 28 Kasım
@persa33 ................................... 3 Aralık
@amanda29 ............................... 6 Aralık
@okulum .................................... 7 Aralık
@zeynepce90 ............................ 12 Aralık
@yasy ....................................... 13 Aralık
@manolyan ............................... 16 Aralık
Bende canım catlatma iğnesi olmuştum yumurtam catlamamis kuculmeye baslamis iki gündür bende agliyorum. Obur aya kaldi hayallerimizBen daha günüm gelmeden gördüm kırmızıları çok Üzgünüm cok
Olsun cnm allah bu cuma vakitlerinde gönlümüzden gecenleri versinGünaydın kızlar. Ben bi
Bende canım catlatma iğnesi olmuştum yumurtam catlamamis kuculmeye baslamis iki gündür bende agliyorum. Obur aya kaldi hayallerimiz
Amin canım inşallahOlsun cnm allah bu cuma vakitlerinde gönlümüzden gecenleri versin
Kızlar galiba hamileyim demin test yaptım çift çizgi çıktı.
ve adetime 2-3 gün vardı.şoktayımmm
saol bitanem darısı başına belki tüp olmadan sende katılırsın aramıza ve bütün kasım listesiiNe diyorsunnnnnn hadi inşallah canım yaaaaa.... Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh...
Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum
Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adina. Darısı bize inşallah :)saol bitanem darısı başına belki tüp olmadan sende katılırsın aramıza ve bütün kasım listesii
İnşallah canım benimm.daha kan vermedim hala korkularim var inşallah bebeğim benledir dua edin hic belirti hissetmedim yaaaCanım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adina. Darısı bize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?