KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Mrb kızlar bugün ultrason ile hoca yumurtalıklara bakıyordu ama o aleti içime girdiğinde kasıklarımda ağrı oldu sizdede bu ağrı oluyormu

Mrb kızlar bugün ultrason ile hoca yumurtalıklara bakıyordu ama o aleti içime girdiğinde kasıklarımda ağrı oldu sizdede bu ağrı oluyormu

kendini kasmaman lazım, biraz ağrı oluyo ama çok değil
Ben islem bittikten sonra agridan duramadim galiba benim sol tup kapaliydi onu actilar oyuzden agirdi buarada kanaman oldumu ben normal adet gibi oldum bide buay korunacakmisin doktor bisey soyledimi
bana öyle bir uyarıda bulunmadı doktor, sonrasında kanama oldu dün bugün kanama bitti, 1-2 gün ilişki olmaz herhalde, sonra çalışmalar başlar dediğin gibi senin kapalı tüpleri açtıkları için belki korunun demiştir. hepimiz için hayırlısı

Kızlar günaydın, iyi haftalar,
Benim bugün 16:30 da Memorialde doktor randevum var testleri göstereceğim adet tarihim tahmini 6 aralık bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz...

Kızlar bende bugün doktora gideceğim, yumurtaya bakacak ona göre çatlatma iğnesi vuracak ilk iğnem olucak inşlh hiç bir sorun çıkmazda hayırlısıyla bebişlerimiz gelir :)

kızlar merhaba,

6 aydır uğraşıyoruz fakat bir türlü olmuyır adetime 1 hafta var. sadece bel ve ara sıra kasık ağrım var başka hiçbir belirtim yok. idrar testi yaptım ama negatif. Sizce bu kasık batmaları ne olur. Hamile olsaydım idrarda çıkarmıydı

Benim de Bat 15 Aralık kızlar.

Ben daha günüm gelmeden gördüm kırmızıları çok Üzgünüm cok

Kızlar galiba hamileyim demin test yaptım çift çizgi çıktı.
ve adetime 2-3 gün vardı.şoktayımmm

Kızlar galiba hamileyim demin test yaptım çift çizgi çıktı.
ve adetime 2-3 gün vardı.şoktayımmm

Ne diyorsunnnnnn hadi inşallah canım yaaaaa.... Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh...

Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum

Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)

saol bitanem darısı başına belki tüp olmadan sende katılırsın aramıza ve bütün kasım listesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…