KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Nick .................................. BAT
@ayse1234512 .........................
@bukettimm ...........................
@justicelight ...........................
@nazenin13
.............................
@gulsahhh01 ..........................
@tarim06 ................................
@amanda29 .............................
@kizancik …………….............….
bitli_rapunzel .......................
@pinoss .................................. 4 Kasım
@kimdedii …………….........…… 4 Kasım
@mine_burcu
........................ 6 Kasım
@persa33 ................................ 6 Kasım

@_Duygu ................................ 8 Kasım
@mercimeque
......................... 9 Kasım
@
zeynep hatun ........................ 9 Kasım
@burcuu11
............................. 10 Kasım
@lel ……………………............…. 12 Kasım
@okulum ................................ 12 Kasım
inci28 .................................. 12 Kasım
@Nazlib .................................. 14 Kasım
@yasy ...................................... 14 Kasım
@Akasya ................................. 15 Kasım
@yasy ………………...............….. 16 Kasım
@zeynepce90 .......................... 18 Kasım
@secido .................................. 20 Kasım
@secido ………...........….........… 21 Kasım
@Ceycey61 .............................. 24 Kasım
@chickpeas ............................. 24 Kasım
@hayallergercekolsa ............... 26 Kasım

ÇOK TSKR EKLEDIGINIZ IÇIN RABBIM HAYIRLISINI NASIP ET:)

kızzlarrr son durumlar ne? benim adet belirtileri son noktada, en son baş ağrısı olur, bugn o başladı, eli kulağında kırmızıların. evde gebelik testi var ama yapmak istemiyorum, kırmızıları beklemeye devam

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...

Kizlar bende bugun progesteron testi verdim yarin cikacakmis normal adet oncesi gogus agrilarim var ama 5 gun once basladi gaz vardi oda azaldi sanirim benim bu ayda olmadi

Aynen.. benim 1 haftadır iç bulantım vardı hala da var. her ay göğüslerim sızlıyordu 10 gün kala. bu ay sızı yoktu bulantı vardı. bugün göğüs sızımda başladı.. kaldı regle 4 gün.. bayılacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam... 3.deneme bu yaaa

aralık topiğine transfer olmak üzereyiz pek sevgili kader arkadaşlarım :/

aralık topiğine transfer olmak üzereyiz pek sevgili kader arkadaşlarım :/
Evet ya az kaldı dokuz aydir bekliyorum bebegimi en yakin arkadasim ilk ayda hamile kaldi onunla çalışıyorum hergün onu görmek o kadar zor geliyor ki artık anlatamam kizlar . Rabbim inşallah hepimizin kucaklarini bebislerle doldurur...

amin canım aynen.. en yakın arkadaşım 3.denemede tutturdu 6.cı ayı içerisinde. onu görünce seviniyorum onun adına ama içim cız ediyor.. 3.deneme bizimde ama çok zormuş depresyona ha girdim ha girecem

amin canım aynen.. en yakın arkadaşım 3.denemede tutturdu 6.cı ayı içerisinde. onu görünce seviniyorum onun adına ama içim cız ediyor.. 3.deneme bizimde ama çok zormuş depresyona ha girdim ha girecem
Valla sen mi ben mi canım bir buçuk yıllık evliyim bir tane kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 9 aydır bekliyorum bakalım her ay yeni bir umut oluyor ama sonu hüsran, inşallah bu ay farklı olur eşim de çocukları o kadar çok seviyor ki evlenmeden başladı ben çocuk istiyorum hemen evlenelim diye, Rabbim inşallah herşeyin hayırlısını nasip eder

hadi bakalım hayırlı olsun, ,inş. kısa zamanda bizlerle bebiş haberlerini de paylaşırsın

hadi bakalım hayırlı olsun, ,inş. kısa zamanda bizlerle bebiş haberlerini de paylaşırsın

İnşallah hayırlısı şimdiden gün hesaplıyorum... Şu gün hastalanırım şu gün opu olur tranfer şu güne denk gelir... Kafayı yiyeceğim şimdiden :) Umarım yeni yılda bebiş müjdesini verebilirim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…