• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

burcuu11 burcuu11 ve Enfal97 Enfal97 arkadaşlarım adrt olacakmış gibi hissediyo muydunuz benim diğer aylar gibi adet öncesi belirtilerim var o yüzden test yapmadım hala. Sizlerin belirtileri nasıldı farklı bişey var mıydı?

burcuu11 burcuu11 ve Enfal97 Enfal97 arkadaşlarım adrt olacakmış gibi hissediyo muydunuz benim diğer aylar gibi adet öncesi belirtilerim var o yüzden test yapmadım hala. Sizlerin belirtileri nasıldı farklı bişey var mıydı?
hemde nasıl ve hala adet olacakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ve ayaklarım çok üşüyor sık sık idarara çıkma da olunca test yaptım ve çıktı darısı başına

hemde nasıl ve hala adet olacakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ve ayaklarım çok üşüyor sık sık idarara çıkma da olunca test yaptım ve çıktı darısı başına

Ne guzel ne mutlu bir haber.:nazar::KK36:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bize de kisa surede nasip eder umarim

Ne guzel ne mutlu bir haber.:nazar::KK36:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bize de kisa surede nasip eder umarim
amin inşallah ama biliyormusunuz belki kk bana kızacak ama ben bu süreçte hiç kk ya girmedim girsemde böylegebelik bölümlerine girmedim tamamen aklımdan çıksın diye ve öyle de oldu aklımdan çıktı ama şimdi hamileyim hala inanamıyorum rüya gibi..

'Sayımız 1mil. umudumuz 1bebek ..'
Allahım sen nasip et
inan sayının bir şey ifade etmeiğini ben anladım bizim ilk testte sayımız 7 milyondu sonrakinde 20 milyon çıktı vedoktor dedi ki tüp bebek yapalım zaman kaybetmeyelim bizdeşimdi olmaz ama yaza yaptıralım dedik ve onun parasını ayırmaya başlamıştık ve ben şuan hamile olduğumu öğrendim nasipse yaza bebeğim olacak..

tebrikler ve hayırlı olsun arkadaşım. benim hala gelen giden yok ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım, kocaman ve net tek çizgi. artık gelir herhalde kırmızılar. ben de bi dah ki ay senin yaptığını yapayım, buralara hiç takılmıyayım, bakalım ozaman ne olacak :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bizler için de dua et arkadaşım ;)

Nick .................................. BAT
@ayse1234512 ......................... :anneadayı::KK46:
@burcuu11 ..............................
xenforo-smilies-kk78.gif
:KK46:
Enfal97 Enfal97 ............................ :anneadayı::KK46:
@bukettimm ........................... :KK15:
@justicelight ........................... :KK15:
@nazenin13
............................ :KK15:
@gulsahhh01 .......................... :KK15:
@tarim06 ................................ :KK15:
@zeynepce90 ..........................
xenforo-smilies-kk15.gif

@kizancik …………….............…. :KK15:
bitli_rapunzel bitli_rapunzel ....................... :KK15:
@Nazlib ................................... :KK15:
@pinoss ................................... 4 Kasım :nazar:
@kimdedii ……………..........…… 4 Kasım :nazar:
@mine_burcu .......................... 6 Kasım :nazar:
@_Duygu ................................. 8 Kasım :nazar:
@mercimeque .......................... 9 Kasım :nazar:
@
zeynep hatun ........................ 9 Kasım :nazar:
@lel …………………….............…. 12 Kasım :nazar:
inci28 inci28 .................................. 12 Kasım :nazar:
@yasy ...................................... 14 Kasım :nazar:
@Akasya .................................. 15 Kasım :nazar:
@yasy ………………...............….. 16 Kasım :nazar:
@secido .................................. 20 Kasım :nazar:
@secido ………...........….........… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 .............................. 24 Kasım :nazar:
@chickpeas ............................. 24 Kasım :nazar:
@hayallergercekolsa ............... 26 Kasım :nazar:
persa33 persa33 ................................... 3 Aralık :nazar:
@okulum ................................... 7 Aralık :nazar:
@amanda29 ............................. 10 Aralık :nazar:

Benimde adet belirtilerim başladı bu ayda hüsranla sonuçlanacak galiba:KK61:

inan sayının bir şey ifade etmeiğini ben anladım bizim ilk testte sayımız 7 milyondu sonrakinde 20 milyon çıktı vedoktor dedi ki tüp bebek yapalım zaman kaybetmeyelim bizdeşimdi olmaz ama yaza yaptıralım dedik ve onun parasını ayırmaya başlamıştık ve ben şuan hamile olduğumu öğrendim nasipse yaza bebeğim olacak..

Allahimmm sen büyüksün:nazar:
Arkadaşim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Peki iki test arasında ne kadar süre geçti ve o aralar eşin birşey kullandı mı??
Bizim de ilk teste hiç sayı çıkmadı anca mikro tese ile bulunursa tüp yapılacaktı .. ama ikinci teste az da olsa bulundu öyle yapıldı tedavim. Sonuc Malesef negativ...

Allaha tevekkül etik. Eşim kürler vs. Kullandı 1 ay boyunca ve sonuç 1mil.

Şimdi daha çok yükselmesini ümit ediyoruz. Hamile kalacak kadar olsa yeter sonuçta 1bebek hasretimiz..:nazar:

Benimde adet belirtilerim başladı bu ayda hüsranla sonuçlanacak galiba:KK61:
Üzülme canım valla benim de çok morelim bozuldu ya adet oldum onu geçtim doktorumu aradım o da bu hafta izinliymiş klomen başlıycaktık taa pazartesi gelecekmiş o zamana da geç olacak, başka doktora da gitmek istemiyorum, önümüzdeki ayıda boş geçirmek istemiyorum :KK42:

Üzülme canım valla benim de çok morelim bozuldu ya adet oldum onu geçtim doktorumu aradım o da bu hafta izinliymiş klomen başlıycaktık taa pazartesi gelecekmiş o zamana da geç olacak, başka doktora da gitmek istemiyorum, önümüzdeki ayıda boş geçirmek istemiyorum :KK42:
Regl biter bitmez mi başlaman gerekiyor canım kusura bakma bilmiyorum doktorun seni başka bir doktora yönlendirse olmaz mı?

Valla canım aynı şeyler geçiyor bende tüp bebek bari yaptırıyım diyorum zaman kaybetmek istemiyorum, artık bi bebeğim olsun istiyorum
aynenn bende çoooook istiyorum fıttırıcam canım :( bat'a kaldı 2 gün.. hafif göğüs sızısı ve iç bulantım devam ediyor ama bu ayda kırmızıları görcem sanki :KK47::KK17::KK55::KK55::KK55::KK55:

Regl biter bitmez mi başlaman gerekiyor canım kusura bakma bilmiyorum doktorun seni başka bir doktora yönlendirse olmaz mı?
Regl biter bitmez değil canım regl in dört yada beşinci günü başlanıyor, bir daha telefon açıp konuşcam canım yoksa başka doktora giteceğim mecbur

Canım ben umutsuzluğa kapilmistim çünkü adet olacağım sandım birebir aynı belirtiler.akintim vardı sarı renkte,Karnım şişti kasıklarım ve belim çok ağrıdı tek fark göğüslerim ağrırdi fakat bu kez uçları acıyordu sürekli lavaboya gittim adet oldum mu acaba diye bide gaz sancılarım vardı normalde olmayan

Canım ben umutsuzluğa kapilmistim çünkü adet olacağım sandım birebir aynı belirtiler. akintim vardı sarı renkte,Karnım şişti kasıklarım ve belim çok ağrıdı tek fark göğüslerim ağrırdi fakat bu kez uçları acıyordu sürekli lavaboya gittim adet oldum mu acaba diye bide gaz sancılarım vardı normalde olmayan
hayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :anneadayı::KK46:

Back