- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
- Konu Sahibi _kivircikk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde nasıl ve hala adet olacakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ve ayaklarım çok üşüyor sık sık idarara çıkma da olunca test yaptım ve çıktı darısı başına
hemde nasıl ve hala adet olacakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ve ayaklarım çok üşüyor sık sık idarara çıkma da olunca test yaptım ve çıktı darısı başına
amin inşallah ama biliyormusunuz belki kk bana kızacak ama ben bu süreçte hiç kk ya girmedim girsemde böylegebelik bölümlerine girmedim tamamen aklımdan çıksın diye ve öyle de oldu aklımdan çıktı ama şimdi hamileyim hala inanamıyorum rüya gibi..Ne guzel ne mutlu bir haber.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bize de kisa surede nasip eder umarim
inan sayının bir şey ifade etmeiğini ben anladım bizim ilk testte sayımız 7 milyondu sonrakinde 20 milyon çıktı vedoktor dedi ki tüp bebek yapalım zaman kaybetmeyelim bizdeşimdi olmaz ama yaza yaptıralım dedik ve onun parasını ayırmaya başlamıştık ve ben şuan hamile olduğumu öğrendim nasipse yaza bebeğim olacak..'Sayımız 1mil. umudumuz 1bebek ..'
Allahım sen nasip et
tebrikler ve hayırlı olsun arkadaşım. benim hala gelen giden yok ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım, kocaman ve net tek çizgi. artık gelir herhalde kırmızılar. ben de bi dah ki ay senin yaptığını yapayım, buralara hiç takılmıyayım, bakalım ozaman ne olacak :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bizler için de dua et arkadaşımhemde nasıl ve hala adet olacakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ve ayaklarım çok üşüyor sık sık idarara çıkma da olunca test yaptım ve çıktı darısı başına
inan sayının bir şey ifade etmeiğini ben anladım bizim ilk testte sayımız 7 milyondu sonrakinde 20 milyon çıktı vedoktor dedi ki tüp bebek yapalım zaman kaybetmeyelim bizdeşimdi olmaz ama yaza yaptıralım dedik ve onun parasını ayırmaya başlamıştık ve ben şuan hamile olduğumu öğrendim nasipse yaza bebeğim olacak..
Üzülme canım valla benim de çok morelim bozuldu ya adet oldum onu geçtim doktorumu aradım o da bu hafta izinliymiş klomen başlıycaktık taa pazartesi gelecekmiş o zamana da geç olacak, başka doktora da gitmek istemiyorum, önümüzdeki ayıda boş geçirmek istemiyorumBenimde adet belirtilerim başladı bu ayda hüsranla sonuçlanacak galiba![]()
Regl biter bitmez mi başlaman gerekiyor canım kusura bakma bilmiyorum doktorun seni başka bir doktora yönlendirse olmaz mı?Üzülme canım valla benim de çok morelim bozuldu ya adet oldum onu geçtim doktorumu aradım o da bu hafta izinliymiş klomen başlıycaktık taa pazartesi gelecekmiş o zamana da geç olacak, başka doktora da gitmek istemiyorum, önümüzdeki ayıda boş geçirmek istemiyorum![]()
aynenn bende çoooook istiyorum fıttırıcam canımValla canım aynı şeyler geçiyor bende tüp bebek bari yaptırıyım diyorum zaman kaybetmek istemiyorum, artık bi bebeğim olsun istiyorum
ooff aminn kuzucummm bizde Bakarsın aralık annesi oluruzzKızlar benimde umudum aralık ayına kaldı, hasta oldumbugün biraz zor geçer benim için, Allahım en kısa zamanda bizlere de bebişler nasip et
Regl biter bitmez değil canım regl in dört yada beşinci günü başlanıyor, bir daha telefon açıp konuşcam canım yoksa başka doktora giteceğim mecburRegl biter bitmez mi başlaman gerekiyor canım kusura bakma bilmiyorum doktorun seni başka bir doktora yönlendirse olmaz mı?
Ay inşallah canım yaa o günleri görür müyüz kiooff aminn kuzucummm bizde Bakarsın aralık annesi oluruzz![]()
Canım ben umutsuzluğa kapilmistim çünkü adet olacağım sandım birebir aynı belirtiler.akintim vardı sarı renkte,Karnım şişti kasıklarım ve belim çok ağrıdı tek fark göğüslerim ağrırdi fakat bu kez uçları acıyordu sürekli lavaboya gittim adet oldum mu acaba diye bide gaz sancılarım vardı normalde olmayan
hayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canım ben umutsuzluğa kapilmistim çünkü adet olacağım sandım birebir aynı belirtiler. akintim vardı sarı renkte,Karnım şişti kasıklarım ve belim çok ağrıdı tek fark göğüslerim ağrırdi fakat bu kez uçları acıyordu sürekli lavaboya gittim adet oldum mu acaba diye bide gaz sancılarım vardı normalde olmayan
Inşallah canım senin bat nezaman?hayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()