• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Nick .................................. BAT
@bukettimm ........................... :KK12:
@justicelight ........................... :KK12:
@nazenin13
............................ :KK12:
@gulsahhh01 .......................... :KK12:
@tarim06 ............................... :KK12:
@pinoss .................................. 4 Kasım :nazar:
@kimdedii …………….........…… 4 Kasım :nazar:
@kizancik ……………............…. 5 Kasım :nazar:
@mine_burcu
........................ 6 Kasım :nazar:
@persa33 ................................ 6 Kasım :nazar:

@amanda29 ............................ 7 Kasım :nazar:
@_Duygu ................................ 8 Kasım :nazar:
@bitli_rapunzel ...................... 9 Kasım :nazar:
@mercimeque
......................... 9 Kasım :nazar:
@
zeynep hatun ........................ 9 Kasım :nazar:
@burcuu11
............................. 10 Kasım :nazar:
@lel ……………………............…. 12 Kasım :nazar:
okulum okulum ................................ 12 Kasım :nazar:
@Nazlib .................................. 14 Kasım :nazar:
@Akasya ................................. 15 Kasım :nazar:
@yasy ………………...............….. 16 Kasım :nazar:
@zeynepce90 .......................... 18 Kasım :nazar:
basbelasiyim basbelasiyim .................................. 20 Kasım :nazar:
@secido ………...........….........… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 .............................. 24 Kasım :nazar:
@chickpeas ............................. 24 Kasım :nazar:
@hayallergercekolsa ............... 26 Kasım :nazar:

Kızlar ovülasyonun üstünden 8 gün geçti göğüslerim acayip hassaslaştı bat 15 kasım başka belirtim yok test yapmak için erken biliyorum fakat sabredemiyorum :KK51::KK51::KK51:

Kızlar ovülasyonun üstünden 8 gün geçti göğüslerim acayip hassaslaştı bat 15 kasım başka belirtim yok test yapmak için erken biliyorum fakat sabredemiyorum :KK51::KK51::KK51:
sabret azıcık Akasya Akasya daha 10 gün var bişey çıkmaz boşu boşuna canını sıkma, başka şeyler sdüşün, başka şeylerle meşgul ol

Kasımda hamile olduğunu öğrenen kimse yok mu yau liste dışı bile olsa bize haber verin de listemize bi hamile smileyi ekleyelim :):anneadayı::KK46:

keske test yapsaydın ya:)

Dur canım ya gaza getirme beni zaten beklemek iyice zorlaştı... 2 güncük daha sabretmem lazım...

regl oldum kızlar :KK43:

Hayırlısı olsun canım, son reglin olur inşallah...

Kasımda hamile olduğunu öğrenen kimse yok mu yau liste dışı bile olsa bize haber verin de listemize bi hamile smileyi ekleyelim :):anneadayı::KK46:

Bakalım kim kıracak şeytanın bacağını inan bende çok merak ediyorum...

Dur canım ya gaza getirme beni zaten beklemek iyice zorlaştı... 2 güncük daha sabretmem lazım...

Hayırlısı olsun canım, son reglin olur inşallah...

Bakalım kim kıracak şeytanın bacağını inan bende çok merak ediyorum...

yap ama lutfen hadı beklıyorum :)

kızlar keyifler nasıl? her ay olan göğüs sızlamam bu ay başlamadı henüz :)
bat 14 kasım daha belirti yok umursamadım falan ya nolcak bilmemm :S

Ya bnm de her ay muhakkak göğüslerim şişer çok ağrı olur bu ay da var, acaba gebe olma ihtimalim yok mu ki :( ayrıca bu ay akıntım çok offf :(

Neden kendine stres yapıyorsun idrar testinde 1 haftadan önce belli olmaz ki Allah herkesin gönlüne versin inş hastalanmazsın bebişin olur :)
Sağlık olsun Allah büyüktür ,Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün inş :KK5:

Evet Kızlarrrrr...

Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...

yap ama lutfen hadı beklıyorum :)

Canım sabah işe gelirken eczaneden idrar testi aldım... Öğle tatiline kadar bekleyeyim öyle yaparım dedim...
wc'ye girince gördüğüm karşısında şok oldum tabi... Niye şok oluyorsam aylardır aynı senaryoyu oynuyorum...
Tam test için wc'ye gidiyorum aaaaaa beklenmeyen gelmiş...
Kısmet Değilmiş...

Canım sabah işe gelirken eczaneden idrar testi aldım... Öğle tatiline kadar bekleyeyim öyle yaparım dedim...
wc'ye girince gördüğüm karşısında şok oldum tabi... Niye şok oluyorsam aylardır aynı senaryoyu oynuyorum...
Tam test için wc'ye gidiyorum aaaaaa beklenmeyen gelmiş...
Kısmet Değilmiş...

:(:( gercektenmı napalım ınsallah dıger aya gelır alıstık artık hepımız Allahım daha cok bekletmesın bızlerı

Evet Kızlarrrrr...

Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...

Allahım insallah hayırlı tedavıler ve kolylılar versın ınsallah olumlu sonuclanır

Evet Kızlarrrrr...

canım benimm hayırlısı olsunn.ne kadardır bekliyosunn..

Back